Iiiih! Sain juuri ilmoituksen, että tämän alesesongin todennäköisesti paras löytöni oli juuri saapunut ensimmäiseen välietappiinsa, eli ystävän ovelle Amerikan maalla. Sitten on edessä vielä matka tänne kauas pohjolaan. Hieman kyllä jännittää, että millainen kaunokainen on livenä, mutta ainakin ensimmäisen silminnäkijähavainnon mukaan ihanalta näyttää.

Henkilökohtaisesti voin kyllä sanoa inhoavani  blogeissa esiintyviä  "tässä pientä sneak peakia mun ostoksesta! (ja kuva jossa näkyy parhaassa tapauksessa ostoskassin kulmaa)"-postauksia, mutta tällä kertaa sorrun itse innoissani samaan "enpäs kerro enempää. lällällää"-typeryyteen. Olen nimittäin niin innoissani tuosta ostoksesta, etten malta olla ihan hiljaa, mutta en uskalla hihkua vielä tämän enempää ja esitellä kokonaisempaa kuvaa ennen kuin uutukainen on oikeasti todella omilla käsivarsillani. Mutta kyllähän te nyt jo tuosta nurkastakin näette, että törkeän upeeta blingblingiä on luvassa!

Äääh, kello on taas ihan liikaa! Etenkin kun aamulla on herätys jo kuudelta ja luvassa on tiukkaa kuvaussettiä koko päivän ajan. Mutta tällä kertaa mä olenkin oikeastaan menossa töihin ihan ennennäkemättömällä innolla ja se johtuu siitä, että mulla on uusia mahtavia työkaluja!! Ei enää tympeää taistelua ja kiroilua onnettomien käsisalamoiden kanssa, sillä valaisuhommat miljöössä hoituu tästä eteenpäin Ranger Quadroilla. Olen ehtinyt intoilla tuliteriä vehkeitä jo vajaan viikon, mutta meidän eka yhteinen oikea työkeikka on luvassa vasta huomenna. Mä en melkein malta odottaa. Kyllä mä siis osaan intoilla jostain muustakin kuin kengistä ja käsilaukuista. :D

Mutta nyt mä kaadun hotellin pehmeisiin lakanoihin ja pidän koko yön peukkuja pystyssä, että tämän Radissonin aamiaiscroissantit ovat kunnollisia, muten kameran takana on hyvin hyvin pettynyt ja kiukkuinen valokuvaaja. Nih. Se on kuulkaa vakava asia ne croissantit.

Kommentit (1)

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 35-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram