Siitä huolimatta, että minulla oli viikonlopun reissullani mukana sekä järkkäri että pokkari, niin mitään muuta kuvaa ei minun perjantai-illna juhla-asusta ole kuin nämä bileiden virallisen kuvaajan kuvausseinän edessä nappaamat otokset joista ei kyllä kummoista selkoa mun huituloista saa.

ID_1v

Pohjana ihan perus minihame ja hihaton toppi ja päällä sitten pari läpikuultavaa Monkin huitulaa. Toinen oli täällä jo aiemmin nähty "rinkulapaita" ja perjantaina alesta löytyi siihen päälle vielä samasta materiaalista tehty edestä avonainen paita. Läpikuultavat valuvat kerrokset päällekkäin muodostivat varsin mukavan näköisen yhdistelmän ja asu nousi heti lemppareiden top-listalle.

Asokselta tilatut Feudin nilkkurit pääsivät ensimmäistä kertaa jalkaan ja niin mukavat kuin ne aluksi jalassa olivatkin, niin loppuillasta jouduin kyllä vaihtamaan suosiolla mataliin kenkiin, kun toisen jalan päkiä alkoi oikein ulvomaan rasituksesta. Mutta niin on ennenkin käynyt kun on kengät ollut ensi kertaa käytössä, joten eiköhän jalat noihinkin ajan myötä totu.

id_1v_mina_jenni

Koska kulta on omassa vaatekaapissani melkoisen harvinainen väri, puuttui minulta myöskin kaikki kokonaisuuteen sopivat korut ja asusteet. Apu löytyi kuitenkin suunnitelmieni mukaisesti Youth Vs. Futuren valikoimista. Piipahdettiin perjantaina MouMoun kanssa YVSF:n ja Antti Asplundin yhteisessä Island-putiikissa hakemassa minulle tuo kullan värinen sulkakoru joita minun onnekseni sattui olemaan jäljellä juuri tarvittava yksi kappale. Huh!

Niin moneen kertaan nähdyltä kuin asuni näyttääkin, niin minulle itselleni jo pelkästään nuo kengät toivat ihan uudenlaisen tuulahduksen ainaiseen kokomustaan. Melko pienellä sitä tämä nainen tuntee uudistuvansa! :D Mutta hyvä niin.

Kommentit (17)

Veera
22/17 | 

kiitos.:)

Kengät on tosiaan melko namut ja odotan innoissani että pääsen käyttämään niitä uudelleen!

K.
24/17 | 

Lkm vei kyllä sanat suustani. Ehdottomasti upeimmat sääret jotka olen pitkään aikaan nähnyt :)

25/17 | 

Upeita sääriä minäkin tulin kommentoimaan! En yhtään ihmettele, että viihdyt minihameissa :)

Veera
26/17 | 

:D

Mä en oikeasti tajua tätä mun säärien saamaa suosiota, mutta kyllä se toki lämmittää!

nasu86
29/17 | 

näytät kyllä taas kerrassaan loistavalle =)

kengät kruunaa koko asun!!!

musta tuntuu että sun säärien vetovoima on ihan koko kantajassa itsessään huokuva upeus =)

se on muuten jännä että aina kun olet menossa parturiin kaikki kehuu sun hiuksia että onpas taas kiva kampaus tms...ja itte ootat vaan et pääsisit sinne parturiin karvalakkisi kanssa =D onko tuttua?? =)

Veera
30/17 | 

no yllättävn usein joku tosiaan kehuu tukkaa nimenomaan aina siinä vaiheessa kun se on jo ihan kauhea reuhka. :D

32/17 | 

Osaatko kertoa mistä tuo ekan kuvan plondi tyttönen on ihanat sulkakorviksensa hommannut? Tai miten saisin tähän tyttöön yhteyden asiaa tiedustellakseni? Oon himoinnut just tollasia korviksia melkein vuoden :P

33/17 | 

Osaatko kertoa mistä tuo ekan kuvan plondi tyttönen on ihanat sulkakorviksensa hommannut? Tai miten saisin tähän tyttöön yhteyden asiaa tiedustellakseni? Oon himoinnut just tollasia korviksia melkein vuoden :P

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram