Arkiston kätköistä löytyi yksi unohtunut päivän asu muistaakseni viime viikolta. Jotain arkipäivän perussettiä. Pukeutuisin noihin Vero Modan ihanan rentoihin housuihin varmasti joka ikinen päivä, jos ne eivät aina välillä ikävöisi pesukoneen syleilyyn. Myös Vagabondin sandaalit ja uskollinen Marc O'Polon laukkuni kuuluvat niihin yksilöihin jotka eivät todellakaan ehdi pölyttymään vaatekaapin perukoilla.

04062010

Lörppäkauluksinen läpikuultava neule oli rintaliivien lisäksi ainoa ostos parin viikon takaiselta Helsingin reissulta. Neule löytyi Lindexin -70% alerekistä ja änkesin sen päälleni kokolapussa möllöttäneestä M-kirjaimesta huolimatta. Neule on varmaan siis tarkoitettu sellaiseksi löysäksi ja roikkuvaksi hurpulaksi, mutta hyvältä se tuntui tuollaisena pari kokoa liian pienenä versionakin.

Paita taitaa kuitenkin jäädä melko lyhytikäiseksi tuttavuudeksi sillä onnistuin jo kahden ekan käyttöpäivän aikana tarttumaan paidasta paikkaan jos toiseenkin ja niinpä neuleessa taitaa ammottaa jo ainakin kolme reikää. Onneksi en pulittanut viheliäisestä takiaisesta 9 euroa enempää. Mikäli neuleessa on ensi kuussa lomani koittaessa (viikko kesälomaa huraa! tai oikeastaan vain kaksi päivää + ylityövapaita. :P ) vielä jäljellä enemmän itse puseroa kuin pelkkää reikää, saa neuleguru mammani koittaa pelastaa mitä pelastettavissa on. Tai sitten tästäkin vaan tulee jälleen yksi "noi reiäthän on vaan just sopivasti rock"-argumentilla varustetuista vaatteistani.

Kun nyt tää pukeutuminen tuntuu pyörivän loppujen lopuksi n. 10 eri vaatekappaleen ympärillä niin se varmaan tarkoittaa sitä, että lumppuja voisi aika huoletta heitellä menemään. Mutta mikä hitto siinä on vaan niin vaikeeta? Miksi ihmeessä pitää säästellä jotain kukkapaitaa ja hametta joka mahtuis "jos ihan vaan kaks kiloa laihtuisin"? Voisko vaikka Tim Gunn tulla tiiminsä kanssa käymään ja tyrmätä tylyillä kommenteilla 95% mun vaatekaapin sisällöstä ja pakottaa heittämään ne pois. Tai kuka vaan. Jos mä kutsun teidät kaikki meille. Pidetään huutoäänestys mikä lähtee ja mikä jää. :D

Kommentit (21)

22/21 | 

Jjoo se on kyl jännä miten mitään ei malta heittää pois. :D

Tämä oli päälläni 15-vuotiaana, ja saattaa vielä joskus mahtua minulle ja näyttää kivalta-tyylillä. :D

Sit se pyörii nämä vaatteet pyörii kaapis ja vie tilaa ja onpa vaikeaa. : D

Mut voi ainaki kutsua nii pelastan kaikki hylkiöt omaan vaatekaappiini<3 :D

Veera
23/21 | 

mut musta tuntuu, että mä heitän kamaa koko ajan kirpputorille. Mutta niidne pois heitettävien ja pidettävien välimaastossa on sellanen kauhee harmaa-alue jolla asuville vaatteille ei oikein löydy osoitetta. :P

Veera
25/21 | 

hahaa. pidetäänpä mielessä jos joku päivä tuskastun lopullisesti. ;D

28/21 | 

Tim Gunnia pitäisi pystyä vuokraamaan :) En miettisi yhtään jos/kun Tim sanoisi vaan tylysti, että "ei, tää ei nyt toimi". Maailman paras idea! Mistä saadaan kaikille omat Timit?

Veera
29/21 | 

se vois kloonata itsestään serllasia pikku-ukkoja ja sit niitä myytäis epätoivoisille naisille. Se asuis vaatekaapissa ja kommentois aina kaikki asuvalinnat. :D

ellu
30/21 | 

Mää voin tulla!

Ja sieltä lähtis se ihana korkeavyötäröinen farkkuhame (joka sopii sulle upeasti!), niin se lähtis mulle.Ja muutama muukin vaate.Ja kenkä.Ja laukku.Ne lähtis vaikka ne sopiiki sulle hyvin, ja sää voisit sit hankkia uusia.Näin se kierre olis mahtavan loputon!Eikä mun tarvis muuta kuin tulla ja hakea...

=3)

Veera
31/21 | 

se hemmetin farkkuhame on kaapissa käyttämättömänä koska A) ei mahdu ehkä just nyt ja B) siitä puuttuu kaks nappia! Mut silti kuuluu sarjaan "ei tätä voi laittaa pois.." :D

*jossu*
32/21 | 

Toihan vonnistus hyvin bloginkin kautta: kuvaat (päällä tai ei) joitain vaatteita, joiden suhteen oot epävarma ja katsot mitä lukijat sanovat! Olisi mielenkiintoista nähdä mitkä on niitä vaatteita, joista sydän sanoo joo ja järki ei :D Lukijat voi sitten toimia järjen äänenä tai kertoa milloin sydäntä kannattaa silti kuunnella :)

33/21 | 

Tämä olisi hauskaa! Lukijat voisi sitten lopuksi huutaa ne vaatteet, jotka sulle ei meidän mielestä sovi, itselleen. ;D

*jossu*
34/21 | 

Noin käy kun ei keksi kirjottaisiko "onnistus" vai "vois onnistua": vonnistus :D

Veera
35/21 | 

kävi itselläkin mielessä tollanen blogissa tapahtuva huutoäänestys epävarmoista vaatteista, mut hitto mikä homma olis niitä kuvata. :P

36/21 | 

Joo mä tuun auttamaan sua vaatekaapin tyhjennyksessä = nyysin vähintään puolet vaatteista itelleni välittämättä tippaakaan siitä, ettei ne vaatteet mulle varmaan koskaan tulis mahtumaan.

Terveisin toinen, jonka vaatekaappi pursuaa noita kaks numeroa liian pieniä "motivaatiovaatteita";)

Veera
37/21 | 

ja oikeesti ne ei ees motivoi vaan ainoastaan lannistaa mielen. :(

39/21 | 

Sama ongelma täällä! En tiedä olenko luonut jonkun ihme tunnesiteen vaatetteisiini, kun en malta heittää niitä kirpparille/pois. Pakon edessä siivoamme kaapit nyt kesällä, on nimittäin ihan liian paljon niitä muovipusseja vaatekomeron perällä ja sitä rataa..

Asusi näyttää tosi kivalta ja kesäiseltä!

Veera
40/21 | 

musta on aina niin kesäinen. ;)

Mun on varmaan kans vaan pakko nyt ottaa itteeni niskasta kiinni ja luopua niistä typeristä tunnesiteistä.

41/21 | 

Mä olen valmis ostamaan sulta lähestulkoon mitä vaan! Se valkoinen jakkupuku, jonka ostin sulta syksyllä on nyt käytetty korjausompelijalla ja siitä on tehty mulle just passeli. Siitä tuli todella hieno, kun housuja kavennettiin vyötäröstä ja reisistä, upsslaakit otettiin pois, takkiin tehtiin istuvaksi ja mekkoa lyhennettiin ja kavennettiin. Eli kiitos vain tästäkin loisto-ostoksesta :)

Veera
42/21 | 

oo, ihanaa kuulla, että se pääsi hyvää kotiin ja että se on nyt laitettu passeliksi. Eiköhän täältä pian taas jotain myytävää irtoa. ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram