Ihkuttelin tuossa helmikuun puolella Vagabondin kevätmallistosta löytyviä herkullisia herrainkenkiä ja nyt muistin, että olin samalla koonnut kollaasin myös saman merkin suosikkiballerinoistani.

Koska kenkäkokoelmani on kohtuullisen laaja, saan aika harvoin kulutettua mitään kenkiä ihan rikki-poikki-katki. Mutta viime kesänä minun oli kyynelsilmin todettava, että vuosia vanhat aikoinaan Sokokselta hankkimani kultaiset nahkaballerinat olivat tulleet toisen pohjan poikki mentyä tiensä päähän. Monta monituista kesää me kuljimme yhdessä ja pehmoiset kultakengät olivat suosikki työkenkäni esim. häissä tai muissa juhlissa kuvatessa. Hiljaiset ja kauniit.

20130220-234204.jpg

Vaikka juuri kenkäkokoleman laajuuden mainitsinkin, niin sopivia seuraajia ei noille kultaballerinoille kaapistani löydy. Minulta on pakko löytyä yhdet äänettömästi askeltavat juhliin sopivat kengät joilla jaksan kävellä kokonaisen työpäivän. Näistä Vagabondin uutuuksista voisi mahdollisesti löytyä jotkut kaikkien vaatimusteni täyttäjät. Ainakaan vielä ei paikallisessa Vagabondia myyvässä liikkeessä (IsoKarhun KooKenkä) näkynyt mitään noista malleista. Pitääkin varmaan seuraavalla Helsingien visiitillä piipahtaa VB:n omassa liikkeessä testaamassa noita malleja. En nyt ainakaan heti muista, että minulla olisi ollut kumpaakaan, Aidaa tai Bouncea, aiemmin..

Kelpaisiko nämä ballerinat teidänkin tassuihin?

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram