Hyviä uutisia teille jotka ihastelitte alkuviikosta esittelemiäni Gaborin balleriinoja ja kaipailitte tietoa mistä sellaiset voisi hankkia!

gabo3

Ystävällinen lukija nimeltä Katja vinkkasi kommentiboksissa Klingel-verkkokaupasta, jossa myydään myös Gaborin kenkiä. Ja sieltähän ne löytyivät myös nuo itseltäni löytyvät palloniittikaunottaret. Ja mikä parasta, ne ovat juuri nyt -20% alennuksessa, joten hintaa supermukavuuksille jää nyt 79,95 €! Postikulutkin ovat maltilliset 5,90 €.

Kokoja näyttäisi olevan vielä melko hyvin jäljellä välillä 4-9. Ainoastaan koot 5 1/2 ja 6 puuttuvat. Itselläni on melko normaali 37 kinttu ja koko 4 1/2 oli minulle aivan täydellinen. Kokotaulukko näytti mielestäni jalan pituuden mukaan hyvin paikkaansapitävältä. Suosittelen monen päivän tallustelun jälkeen edelleenkin suurella lämmöllä.

Toivottavasti ainakin joku hyötyi tästä vinkistä!

Kommentit (2)

Paiksa

Tilasin! Kiitos Veera, katsotaan onko koko 5 sopiva, jos ei ole niin kokeilimpahan ainakin :) Oon kyllä ihan blogimainonnan uhri, mutta ihan onnellinen sellainen!

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 35-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram