-sisältää mainontaa-

Pikainenvinkki täältä työpöydän takaa. Huomasin Facebookista, että Katokon ale jatkuu vielä loppuviikon ajan ja siellä on myöskin ihania nahkaisia Bagguja tarjolla -30% ja jopa -50% alennuksin. Esimerkiksi tuo kuvassa näkyvä kauniin värinen M-kokoinen Baggu irtoaa vaivaisella kuudella kympillä!

Itsellänihän on siis ollut jo viime vuoden lopulta saakka käytössä Katokosta saatu kullanvärinen M-kokoinen nahka-Baggu ja se on kyllä ihan huikea tilaihme! Mä tiedän olleeni paha ja laiska bloggaaja, kun en ole saanut tänne laitettua kuvaa Baggusta olalla kannettuna, vaikka sitä on pariin otteeseen pyydetty. Mutta voin nyt ainakin sanallisesti vakuuttaa, että laukku on leveiden ripojensa ansiosta vallan hyvä kantaa olalla.

Ai että itseä houkuttelisi edelleen sellainen pienempi Baggu joko keltaisena tai verigreipin värisenä... Pankkitilin laiha saldo mielessäni koitan pidätellä itseäni.

Kommentit (2)

3/2 | 

Ou jes, tilausta lähti menemään että pätkähti! (Vähän vaan pelottaa etten jaksa kantaa tuota suurempaa kun lastaan sen kuitenkin täyteen tavaraa, mutta isosta kassista on pulaa eli tarpeeseen tulee. Ja kassi itsessäänhän on hyvin kevyt.)

Kiitti vinkistä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram