Kesällä hankitut vaatekaapin väripilkut, kuten oranssit topit tuntuvat nyt vain kaukaiselta muistolta. Taivaan pikkuhiljaa tummuessa ja tuulen puhaltaessa hieman viileämmin tuntuu turvalliselta kietoutua tuttun mustaan.

Meistä on hatun kanssa tullut erottamattomat. Ei jaksa tukanlaitto kiinnostaa pätkääkään.  

Yritin huulipunan avulla epätoivoisesti harhauttaa katsojia sivuuttamaan asun kanssa sävysävyyn olevat silmänaluseni, mutta ei ne punahuuletkaan ihan kaikkeen pysty.

Tänäänkin ohjelmassa oli huonekalukaupassa juoksemista. Tällä kertaa tilaukseen meni uudet patjat. Arvioitu toimitusaika 1-2 viikkoa. Eli kolmen tai neljän viikon päästä soitellaan perään ja ihmetellään. Sellainen on meininki ollut ainakin ruokapöydän suhteen. "No mä en näe tästä koneelta muuta kuin, että se ei ole vielä tullut. Mutta en osaa kyllä yhtään sanoa koska saapuu." No ei kai se nyt sun homma oliskaan mitään mistään tietää, kun oot vaan töissä siellä..

Kohta hampurilaisia murun itsetekemillä pihveillä ja sitten vähän epätoivoista pakkaamista. Huomenna vuorossa Helsinki.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram