Tämä päivä ei ole lähtenyt käyntiin ihan parhain mahdollisin tavoin. Heti aamusta nyrjäytin nilkkani taas kerran ja sitten oltiin studiossa tekemässä puhelinhaastattelua nauhalle tämän illan Sovituskoppia varten, niin ryssittiin jotain sihen malliin, että kaikki nauhoitettu katosi  ja jouduttiin tekemään koko haastis uudelleen. Graaah. Ja nyt kun mun pitäis lähteä polkemaan töihin, niin mulla on jostain syystä aivan karmea olo ja mahassa muljuaa. Mahtoikohan se suuttua jostain mitä söin äsken lounaalla? Ei kiva.

Mutta eilen oli onneksi edes astetta iloisempaa!

Vappubrunssia kävin murun kanssa nautiskelemassa aurinkoisilla väreillä piristetyssä mustassa perusasussa.

Mokkanahkaiset aurinkotossut täällä on jo aiemmin esiteltykin.

Kaulassa loistaa Mamman käsissä syntynyt Alina-huivin kevyempi kesäversio. Punainen talvihuivi on kashmiria ja tämä oranssi ihanan vilpoista silkkipellavaa (45/55). Tämä on ihan ehdoton tämän kesän suosikkihuivi niin värinsä mallinsa kuin tekijänsäkin vuoksi.

Oranssia toistaa myös talvella neljällä eurolla kirppikseltä löytynyt mokkalaukku, joka on tämän oranssi-innostukseni myötä alkanut keikkua käsivarrellani todella ahkerasti. Kivan rento säkkimäinen malli yhdistettynä kaiken tarpeellisen nielevään kokoon tekee siitä loistavan arkiveskan.

Mutta ikävä puolihan noissa säkeissä on, että ihan kaikki tavarat on siellä pohjalla ja sieltä ei tosiaan löydä yhtikäs mitään ainakaan nopeasti. Aloin jo kiukuspäissäni lompakkoa taas kerran raivolla etsiessäni suunnittelemaan, että rupean kantamaan sitä sekä puhelinta, puhelinta ja kaikkea muuta tärkeää miesten tapaan taskuissani ja annan käsilaukun vain olla silmänilona ja koristeena käsivarrella. :D

Ja mitä tuohon päässä keikkuvaan tylliseen rusettihärpäkkeeseen tulee, niin aivan kuten eilen veikkasin, niin se ei jäänyt vain vappuasusteeksi, vaan on päässäni tänäänkin. Vähän tyttömäisyyttä kehiin minunkin rönttöiseen arkityylini!

Mutta nyt on niistä vatsanväänteistä huolimatta lähdettävä polkaisemaan työpaikkaa kohti! Pitäkää peukkua ettei lennä laatta jonnekin tienpientareelle. (Tai no parempi se siellä on kuin puserolla....)

PS: Tänään Sovituskopissa haastattelussa Tukholman shoppailuasiantuntija Minttu! Me porilaiset kun päästään vihdoin lentämään täältä perähikiältä suoraan tuonne lahden toiselle puolelle, niin pitihän se ottaa selvää, että mihin siellä voisi rahansa tuhlata. Sovituskopin voit kuunnella tänään, keskiviikkona klo 18 Radio Eazy101:n nettisivuilta.

Kommentit (10)

11/10 | 

Tuo mokkalaukku taitaa olla alunperin Lindexiltä? Minulla on samanlainen tummanruskeana. Ostin sen pari vuotta sitten kirppikseltä parilla eurolla ja tosiaan, mainio arkilaukku! Törmäsin joskus myös vaaleanpunaiseen versioon, mutta ikäväkseni se oli jo niin kulahtanut, että jätin niille sijoilleen. :/

12/10 | 

Mä pistäisin heti ton huivin tilaukseen :D Olin jo edellisessä postauksessa, et mää kans haluun! :D Kyllä kelpaa kun on joku jolla pysyy erilaiset kutimet ja koukut käsissä :)

Maddaleena
13/10 | 

Jos haluat tilata Alinan, niin Veeralta saat yhteystietoni.

Terveisin Veeran Mamma

Kissankello
14/10 | 

Hei!

Kiinnostaisi tuo huivi...onko malli mistä lehdestä (tai löytyykö ohje netistä?) Mitä lankaa kesäversioon? En tiedä osaisiko tehdä, mutta kiva haaveilla :)

15/10 | 

ei ole ohje mistään lehdestä, koska on mammamn itsensä suunnittelema. Ohje oli jossain vaiheessa netin kautta ostettavissa, mutta en tiedä onko enää. Voin otta selvää.

Heini
16/10 | 

Ihana päivän asu, sopivan pirtsakka :)Mekko ja nahkarotsi toimii!

17/10 | 

Huivi on niin huippu! Tosi upea, mulla olisi tekijä mutta mistä ohje?

18/10 | 

otan mammalta selvää voiko ohjetta ostaa häneltä. Huivi tosiaan hänen itsensä suunnittelema, eikä ole julkaistu missään lehdessä.

20/10 | 

Hei, mulla on aina ison laukun sisällä pienempi pussukka jossa kaikki tärkeet. Se on helppo aamulla heittää valitsemaani päivän isompaan laukkuun ja tiedän että kaikki on mukana(lompakko, avaimet, puhelin, huulipunat yms). Pikkupussina mulla on nyt käytössä Longchampin versio mustana joka käy vaikka pikku käsilaukusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat