Mun täytyis oikeastaan jo olla peilin edessä puunaamassa itseäni kuntoon Iinuska-rakkaan synttäri-illaliselle, mut postaan ihan pikaisesti nää muutamat kuvat.

20130412-164419.jpg

Kuten blogin faceqbook-sivua seuraavat jo tietävätkin, niin minulleki napsahti eilisistä Aussie blog awardseista kotiinviemisiä. Tuomaristo nimittäin oli päättänyt myöntää blogilleni kunniamaininnan otsikolla vuoden blogi-ilmiö. Ja kysehän oli tietenkintältä tontilta alkaneesta Naked truth-haasteesta, joka levisi melkoiseksi ilmiöksi verkossa ja herätti myös median kiinnostuksen.

Täytyy kyllä sanoa, että tuollainen huomiointi ilahdutti ihan hirmuisesti. Kuusi vuotta blogia kirjoittaneena tästä on tullut hirvittävän iso ja ihana osa elämääni, joten positiivisen huomion saaminen silä saralla on tietenkin mukavaa. Kiitoksia siis hirmuisesti tästä Aussielle ja Trendille jotka kemut ja palkitsemiset järjestivät. :)

20130412-164429.jpg

Elisestä asustani ei tallentunut mitään muuta kuvaa kuin tämä yhteiskuva ihanien neitojen kanssa. Ei viime kesänä henkkamaukan raskausosastolta alesta kympillä nspatut seeprapöksyt, joku kaapin perältä löytynyt läpikuultavuus ja H&M Maison Martin Margiela -malluston pleksikorkkarit ja juhlien paras asuste eli skumppalasi.

20130412-183421.jpg

Tämän päivän asukuvan puolestaan nappasi Nata käydessäni hänen työpaikallaan mallikappalemyynneissä. Kovasta kaupittelusta huolimatta nuo seeprakuvioiset Osirikset eivät lähteneet mukaani. Kumma juttu... :D Mutta jotain muuta seepraa kyllä sain. Niistä ja muista löydöistä lisää myöhemmin!

Nyt täytyy pistää vipinäksi ja juosta! Hauskaa viikonloppua!

Kommentit (7)

Monsku
9/7 | 

Valtavan hirmuisesti onnea palkinnon johdosta, olet sen taatusti ansainnut! Näin jälkijunassa kiitän myös "Läski pohtii"- kirjoituksesta, käsittelit siinä osuvasti asioita, jotka usein mietityttävät myös itseäni. Kiitos hienosta blogista, inspiroit minua monin tavoin. :-)

Kati
11/7 | 

Onnittelut palkinnosta!

Näitä kuvia ja myös edellisen postauksen kuvia katellessani mietin, että miksi sä tituleeraat itseäsi pullukaksi tai läskiksi tai joksikin...?

Sähän olet ihan normaalikokoinen ja kauniisti kannat vaatteesi!! En nyt ihan ensimmäisenä kuvailisi sua sanoilla pullukka!

Iloa ja valoa kevätpäiviisi <3

12/7 | 

Sanon itseäni pylleröksi/läskiksi ihan siitä syystä, että se on totta. Mulle on ylipainoa sellaset 25 kg ja olen vaatekooltani selkeesti xl-kategoriaa (46-48), joten kyllä ne tunnusmerkit toteutuu.

13/7 | 

Onnittelut vielä näin netissäkin!

terveisin, se toinen siiderin juoja ;)

Allu
14/7 | 

Onnittelut tunnustuksesta!!

Oletko muuten huomannut, että naked truth -haaste kiertää nyt sisustusblogeissa muodossa "näytä kotisi siinä kunnossa, kun se normaalisti on". :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat