Viime perjantain PING Helsinki -tapahtuman pukukoodiksi kerrottiin "festarit" ja jonkin verran tyypit näkyivät tuota toteuttavankin. Paljon näkyi kesämekkoja yhdistettynä farkuliiviin ja kaikenmoista teemaan sopivaa rekvisiittaa kukkaseppeleistä bändipaitoihin. Mä olin tylsä ja mälsä enkä innostunut teemapukeutumisesta, kun ei tollanen kongressihotellimiljöö mussa nyt oikein festarifiilistä herätä. :D Kiskoin siis aamulla päälle ehkä tylsimmän, mutta mukavimman vaatekerran mitä kuvitella saattaa. Farkut, valkoinen kauluspaita ja mustat ballerinat. 

Tää on vähän sama juttu kuin lihapullat ja muusi, se on ihan hirveen arkista ja jopa tylsää, mut silloin harvoin kun niitä syö, niin muistaa taas, että persuasiat nyt vaan on tosi hyviä. Niin on farkut, ballerinat ja pellavapaitakin. Ja olihan mulla sentään korvisten verran piristystä asussa. Minulla oli jo ennestään nuo samat Aarikan korvakorut punaisena ja olen pitänyt niitä hurjan paljon, joten ilahduin kovasti, kun löysin niistä uuden kesävärin. Ovat just hyvä pari pinkin huulipunan kanssa.

Tassuttelin melkein koko kolmen päivän reissuni viime viikolla saamillan Berni Mevin Catwalki- ballerinoilla. Bernie Mev -jalkineiden jujuna on elastisista nauhoista punottu materiaali joka mukautuu joustavuutensa ja pehmeytensä ansiosta jos jonkin malliseen kavioon. Ei haittaa liikavarpaat tai vaivasenluut. Itsellänikin toisessa jalassa pieni vaivasenluun alku ja etenkin just ballerinoista osa ei passaa jalkaani siksi, että reuna hinkkaa just siihen luupalluraan. Mut näissä kengissä ei tarvinnut tuota vaivaa muistella. Myös pehmoinen memory foam -pohja teki osansa kenkien käyttömukavuuteen.

Bernie Mev merkki on perustettu USA:ssa jo vuonna 1974, mutta Suomeen merkki rantautui vasta tänä keväänä. Valikoima ei rajoitu pelkästään ballerinoihin ja muihin mataliin tossuihin, vaan mallistossa on vakoiluni perusteella myös korkoja. Kotimaamme jälleenmyyjiä löytää ainakin Bernie Mev Suomi -fb-sivulta. 

Sen verran on miinusta annettava kengille, että omaan makuuni niiden takaosa on kyllä vähän outo eikä kovin esteettinen, kun nousee niin korkealle. Mitenkään huonolta se ei jalassa tunnu, mutta nätimpiäkin ratkaisuja voisin kuvitella. Mutta tuo etuosan hieman v-mallinen profiili puolestaan on hyvinkin nätti ja saa jalan näyttämään kauniilta ja sirolta. Myös kenkien sisäpohjalliset tuntuu menevän aika helposti vähän ruttuun ja kurttuun, joten niitä joutuu ennen jalkaan laittamista suoristelemaan, mutta se ei onneksi vaikuta mukavuuteen.

Hieman olis siis vielä kehittämisen varaa, että olisi ihan täyden kympin kengät, mutta siitä päätellen, että en ole muita kenkiä näiden saapumisen jälkeen käyttänyt, on näissä huomattavasti enemmän hyvää kuin huonoa. Viime kesän puhkikulutetut kengät oli mustat Tomsit, tänä kesänä taitaa olla Bernie Mevien vuoro.

farkut-HM+/pellavapaita-Marks & Spencer/laukku-Olympus (saatu)/ballerinat-Bernie Mev (saatu)/aurinkolasit-Le Specs/korvikset-Aarikka

Nyt olis taas vuorossa laukun pakkausta ja reissuasun valintaa. Yääk. Taidan päästä heloimmalla, kun vedän nää samat hyväksi havaitut kamat päälle ja pukeudun niihin molemmat päivät. Kassiin vaan vaihtoalusvaatteet ja meikit. Sehän on jo ihan suunnitelma, eli puoliks tehty.

Kommentit (3)

Tarjoushaukka
4/3 | 

Heips!
Vinkkinä täytyy sanoa että noita kenkiä löytyy "kopioina" esim. Halpa-Halleista. Omat ostin viime vuonna Tuurista kympillä tai kahella ja on sitte hyvät kengät! En toki oo noita aitoja kokeillu etten tiiä onko ne paremmat 😅

Terveiset Tampereelta!
5/3 | 

Alkuperäisiä sai viime kesänä Tampereelta valtavan ihanasta putiikista nimeltään Qvanto. Kannattaa tutustua sillä kokoja riittää upeissa mekoissa monelle vartalolle. Ja tietenkin Bernie Mevejä!

Vierailija
6/3 | 

Kiitos kovasti tästä vinkistä!
T. Toinen tamperelainen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat