Kuten jo aiemmin olette saaneet lukea, minä olen ollut jo muutaman vuoden ajan vankkumaton mummoalkkareiden kannattaja (siis mitä tulee pöksyjen korkeuteen, ei väriin). On vaan yksinkertainen tosiasia, että vatsamakkarat makaavat paremmin alushousujen sisäpuolella kuin retkottamalla vyötärökuminauhan päällä. Johonkin kohtaan se on se pöksyjen kuminauhan aiheuttama vekki aseteltava, enkä minä keksi sille juurikaan parempaa kohtaa kuin oletetun vyötärön paikka.

Lauantaisiin hääkekkereihin löysin vartaloa nuolevan mekkoni alle Lindexiltä vielä piirun verran korkeammat "pikkarit"  kuin mitä kaapistani normaalisti löytyy.  Ja vielä sellaiset jotka vetosivat minuun myös kauneudellaan eivätkä pelkästään käytännöllisyydellään. Nämä  jo lähestulkoon ahdistavat kainalosta, niin maksit ne ovat. Mitäs muuten veikkaatte, monetkohan koon xs-stringit  pyöräyttäis tuosta samasta kangasmäärästä, joka menee noihin yksiin 44-46 kokoisiin mummiksiin? Mä veikkaan et viidettoista!   (nuo kuvan mallipöksythän lienee huomattavasti pienempää kokoa kuin omani. En tohdi laittaa kuvaa, mutta voin kertoa, että ne ovat hervottomat! :D)

mummöpöksyt_Lindex

Aika ihanan riettaat nuo sukkanauhat, eikö? Häihin mennessä kuitenkin nappasin nauhat pois (ovat siis ihan irroitettavaksi tarkoitettu), sillä en halunnut ottaa sitä riskiä, että vilauttaisin niitä vahingossa jollekin isosedälle.

Lindexissä (myös tuolla nettikaupassa) oli muutenkin nyt tarjolla paljon menneiden vuosikymmenien estetiikkaa henkiviä alusvaatteita. Esimerkiksi alla näkyvien rintaliivien kohdalla pisti enemmän kuin hieman harmittamaan oma giganttinen kuppikoko. Liivejä taisi löytyä C-kuppiin saakka.

pinkit_rintaliivitmustat_balconetteliivit_Lindex

mummöpöksyt_Lindex2

Mä vaadin lisää tällaisia kauniita alusvaatteita kauppoihin omassa koossani! Nuo vetoketjulla varustetut pöksyt on ehkä vielä pakko käydä hakemassa, niin kovasti ne jäivät minua vaivaamaan. Pöksyt oikein huutavat, että niihin kuuluu leveä takamus! Huraa, sellainen minulta löytyy!

Kommentit (15)

16/15 | 

Minä olen ruvennut ostamaan alusvaatteita Brastop.comista, kun ei kotomaasta saa isossa kuppikoossa hyvännäköisiä rintsikoita järkevään hintaan. Kyseisessä nettikaupassa on vain se ongelma, että niiden pöksyt ovat juuri sitä mallia, että kuminauha jää siihen vatsamakkaran alle. Minulla kun ei edes ole kunnon kurvikasta takamusta, joka pitelisi niitä pöksyjä ylhäällä, niin arvaahan sen, kuinka siinä käy. Tuollaiset rietastelumummelit pitäisi minunkin käydä ehdottomasti hakemassa :D

Veera
17/15 | 

mä en oikein uskalla tilata rintsikoita netistä, kun mulla ainakin se koko vaihtelee ihan hulluna eri merkeissä ja malleissa ja on tosi vaikee liikkeessä sovittamallakin löytää oikeaa kokoa. :P

18/15 | 

Melkoista arpapeliähän se rintsikoiden kokoluokitus tuntuu olevan. Itse sain kai ihan säkällä täydellisesti istuvat sieltä Brastopista ekalla yrityksellä, joten sen jälkeen on ollut helppo tilata, kun tietää mikä koko Curvy Katesta, Flirtellestä ja Beutifullista on sopiva.

Kenkiä sen sijaan en edelleenkään uskalla netistä tilata (ainakaan ulkomailta), koska pelkään sitä palauttelurumbaa.

19/15 | 

Sä olet niin paljon noita korkeita mummoalkkareita hehkuttanut, että musta tuntuu että munkin on pakko käydä jostain pelastamassa sellaiset.. Noi molemmat tässä postauksessa näkyvät on kyllä aivan ihania!

Veera
20/15 | 

mä suosittelen! Etenkin korkeavyötäröisten hameiden ja housujen alla toimii hyvin, kun alkkarit on jotakuinkin saman korkuiset. Ei tuu sellasia tupla-makkara efektejä. :D

21/15 | 

Nuo vetskarilliset pöksyt on kyllä aika kivat! Pitänee käydä kotiuttamassa... :D

Veera
22/15 | 

14,95 € oli muistaakseni hinta. Nopeesti kauppaan vaan!

Veera
24/15 | 

pakko yrittää pitää asennetta yllä! :)

25/15 | 

Lindexiltä saa kyllä ihania alusvaatteita ja varsinkin mustat paksut sukkahousut on osoittautunut ihan mahtaviksi ja ennenkaikkea käyttöä kestäviksi!

Huomasitko muuten katsoa Generous-malliston puolelta alusvaatteita? Siellä näytti olevan samantyyliset pinkit liivit ja kokoja oli DD:hen asti :) Eli Naiset->Generous->Alusvaatteet.

Veera
26/15 | 

DD.. voi kuule.. Pistä tuohon vielä pari kirjainta lisää, niin ollaan lähellä mun kokoa. :D Ja kuten alla Heini kommentoikin, Generous malliston ympärysmitat aljaa vasta koosta 85 joten Lindex ei tarjoa yhtään mitään 75-80 ympäryksisille isorintaisille. :P

Heini
27/15 | 

Ihanat pökät! Tahtootahtoo tommoset, toki mää oon niin lyhyt (156) varsinkin ylävartaloltani, että noi nousee varmaan tissien päällekin :D

Lindexin Generousmallisto on suunniteltu isoympäryksisillepienitissisille, eikä meille normiympäryksen mutta ison kupin omaaville, terv. 75G-H.

Veera
28/15 | 

Pitäis laittaa jotain kiukkuista asiakaspalautetta Lindexiin. Mä en ollenkaan tajua miksi GEnerous mallistosta piti ottaa pienemmät ympärysmitat pois. Pari vuotta sitten ainakin ympärys 80 oli vielä mallistossa. Nyt pulju ei ollenkaan tunnusta 75-80 ympäryksisiä ihmisiä joilla on kuppikoko yli DD. :P

Ja mitä noihin alkkareihin tulee, niin mieti kuin kätevät olis kun vois vetää ne tissien yli asti. Sehän oliskin alushousujen sijaan olkaimeton body!! XD

29/15 | 

Mä veikkaan 20 kpl xs-stringia!

Olen ihaillut noita mustia itsekin Lindexillä, mutta noiden, kuten aika monien muidenkin Lindexin rintsikoiden, kanssa tyssäsi minullakin kokoon. Lähtevät nääs aika usein B-kupista ylöspäin nuo koot. Kyllähän sieltä sitten niitä hassunhauskoja puuvillaliivejä löytyy jopa AA-kupista, mutta kun tääkin täti tahtois joskus jotain aikuisten juttuja! Kaiken valituksen jälkeen todettakoon vielä kuitenkin, että löysin viime viikolla juurikin Lindexiltä tosi nätit pitsiliivit omassa tutussa A-kupissani. Jei! Hooray for.. Boobies?

30/15 | 

Mun on pakko käydä ettimässä jostaki tollaset vetoketju pikkarit! Sait kuullostaan ne jotenki niin erikoisilta :D

Nuo alusvaatteet ovat todella hienoja, harmittaa vaan kun jos tilaa ja se koko ei olekkaan oikea, nimittäin olen huomannut, että ne koot todellakin vaihtelevat! (puhun nyt nuista rintsikoista :D )

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat