Asoksen uutiskirjeen myötä klikkailin vilkuilemaan läpi Asos Curve -malliston (koot UK20-26) aletarjonnan ihan siitäkin huolimatta, että itse en kyllä tarvitse nyt yhtään mitään. Koska selainikkuna-shoppailu on kuitenkin kivaa, niin keräsin tänne muutaman oman suosikkini meille kurvimimmeille suunnatuista alekamoista.

 Minun rakkausnahkarotsini alkuperää kysellään usein ja sehän on tosiaan jo muutaman vuoden vanha Sakin biker, eikä ihan samaa takkia taida enää valitettavasti olla saatavilla. Olenkin koittanut bongailla kivoja nahkatakkeja joissa koot riittäisi isommillekin, mutta täytyy sanoa, että ei niitä liian usein vastaan tule, vaan tarjolla on useimmiten pelkkää muovia.

Asos Curve-mallisto kuitenkin tarjoaa tällä hetkellä pariakin nahkarotsia. Kuvan alessa olevaa nahkatakkia on jäljellä enää koossa UK26, mutta uutuuksissakin näyttäisi olevan yksi melko kivan näköinen prätkärotsi. Alennuksessa olevan hinta on n. 118 €, ja tuo linkkaamanikin vain 145 €. Ei paha.

Toinen silmiin osunut yläosa oli tuo väljälinjainen bleiseri jollainen olisi hyvä löytyä jokaisen tytön vaatekaapista. Musta eleetön perusbleiseri pelastaa monesta "mitä ihmettä mä laitan näiden farkkujen/tämän mekon kanssa ettei oo liian alaston olo" -nimisestä pulasta.

Alaosissa minun silmäni nauliintuivat erityisesti järjettömiin järjettömän upeisiin hopeapaljetein kuorrutettuihin legginsseihin. En mä tiedä miten ja missä mä tollaisia ikinä käyttäisin, mutta on ne vaan silti ihanat. :D

Punaiset farkut puolestaan kuuluvat minun silmissäni kategoriaan "nämä jokaisen tulisi omistaa". Värejä on mielestäni paljon helpompaa pukea alaosaan kuin lähelle lärviä. Jos siis kuulut niihin "mä en osaa käyttää muuta kuin mustaa, mutta värit vähän kiinnostais" -tyyppeihin jollainen itsekin hyvin pitkään olin, niin suosittelen kokeilemaan värihommia ekana housuilla.

Punainen reiden vilauttelu -hame nyt ei mielestäni paljon selittelyjä kaipaa. Se on vaan on mielestäni ihan super seksikäs!

Ja se pikkumustahan meillä kaikilla tulisi myös olla kaapissa. Mutta nyt kun oikeastaan alan miettiä asiaa tarkemmin, niin en ole ollenkaan varma onko mulla tällä hetkellä kaapissa yhtään sopivaa kyseisen kategorian tuotetta. Taitaa joka kolttu kiristää siihen malliin, että ei niissä paljoa juhlita.

Jostain syystä mä vaan vuodesta toiseen rakastan tuollaisia pitsikotelomekkoja. Mulla on ollut kaksikin eri pitsikolttua juhlamekkoina, toinen ruskea ja toinen hopean värinen ja alan olla ihan sitä mieltä, että kaapissani voisi olla paikka yhdelle mustallekin. Punaiset korot seuraksi ja riittävän räyheä käsilaukku, niin ei mee liian mummoiluksi. :D

Oikean puoleinen mekkonen on ehkä jo hieman lyhkäinen omaan makuuni, mutta tuokietaisuleikakus rypytyksineen on kyllä ihan erityisen nerokas ja imarteleva kaltaisilleni pylleröille. Suosittelen. Samaa mekkoa löytyy myös sinisenä.

Onko teistä kellään kokemusta Asos Curven -vaatteista? Itsellä ollut tähän mennessä vaan parit leggarit enkä siis tiedä, että minkähänlaisia nuo on mitoitukseltaan.

Kommentit (4)

emmi
5/4 | 

Mua naurattaa, että nuo curve-mallit on normikokoisia (38? ehkä jopa 36), että onpas taas niin plussakokoisia. Mutta ei siinä, vaatteet on kyllä kauniita.

Katri
6/4 | 

Mulla on ollut kahdet housut, molemmat otin tuota pienintä kokoa UK20, ja toiset oli liian pienet ja toiset aivan järkyttävän isot. Sitten yksi ihan kiva mekko oli, mutta sekin vähän huonosti istuva. Kaikki myin eteenpäin :D

Flore
7/4 | 

Mua kanssa kiinnostaisi tuo mitoitus, kun silmämääräisesti olisin aika lailla samankokoinen noiden mallien kanssa, mutta sitten taas mittataulukon mukaan en. Kivannäköisiä vaatteita, etenkin musta pitsimekko!

8/4 | 

Heissans! Mää lupasin tulla ilmoittautumaan, joten täältä pesee :-D Kuuntelin jutun Eazylta muuten, hitto kun ei tullu mieleen mitään outoa "vasara taikka silitysrauta"-laukkutapausta. Enivei, tossa ois se mun blogi btw!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram