Huolimatta siitä, että olen viimeksi eilen huidellut kylillä nilkat paljaana jalassani pelkät balleriinat, katsoin, että tänään on hyvä aika aloittaa taistelu vääjäämättä edessä olevia pakkasia vastaan. Tiedän, että vielä on aikaa haahuilla nahkarotsissa talvitakin sijaan, eikä karvalakkia tai muita arktisiin oloihin tarkoitetuttuja asusteita tarvitse ihan vielä käydä kaivelemassa ullakolta, mutta yksi kapine on sellainen joka pitää olla koko ajan käden ulottuvilla ja se on huivi. Tai oikeastaan paremminkin huivit, todella useassa monikossa.

Vuodenajat ja materiaalit vaihtelevat, mutta huivi on ja pysyy kaulassani, kun lähden kotoa. Vain hurjimmilla helteillä hengailen kaula paljaana, mutta silloinkin kassissani todennäköisesti kulkee jonkinmoinen rätti. Talvellakin usein tuntuu siltä, että takkikin voi olla vaikka hieman kevyempi, kunhan kaula on varmasti suojattu lämpimästi.

Mamma on neulonut minulle vaikka minkämoisia ihanuuksia kaulaan kiepautettavaksi ja ehdoton suosikkini 0n ollut kashmirlangasta neulottu Alina-huivi. Ja kun pehmoinen kashmir muutenkin on suosikkimateriaalini neuleissa, iski kuvissa näkyvä tuubihuivi välittömästi, kun sen Elloksen sivuja selatessani bongasin.

Elloksella on vähän väliä tarjolla jos jonkinmoisia "tilauksesi kallein tuote -40% alennuksella" -tarjouksia, joten heti kun sellainen taas silmiini sattui, klikkasin huivin ostoskoriin. Kamppailin hetken aikaa mustan ja tuon kuvassa olevan harmaan välillä ja päädyin lopulta harmaaseen, sillä totesin, että sen väristä huivia ei taida vielä eteisen lipastosta löytyä. Ja jos nyt niin käy, että käytössä väri alkaa tuntua vieraalta ja vaalealta, niin luonnonmateriaalinhan saa värjättyä.

Hintaa tuolla La Redouten kashmirtuubilla on 69 €, mutta -40% alennuksen jälkeen maksettavaa jäi vain himpun yli neljäkymppiä. Eli hirmuisen vähän unelmanpehmeästä ja takuulämpimästä aseesta pakkasia vastaan. Minulla on käytössä useampikin saman merkin kashmirneuletakki ja olen ollut niihin tyytyväinen, joten tiedän saavani edullisesta hinnasta huolimatta paljon ihanuutta. Pehmoisiin neuleisiin kääriytyessä talvi ei tunnu yhtään niin uhkaavalta.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram