Me vähän herkuteltiin tänään töissä, sillä yhdellä työkavereistani oli syntymäpäivä. Ja mitenkäs sitä nyt mainostoimistossa AD:n merkkipäivää paremmin juhlisettaisiini kuin huikealla firman värissä toteutetulla Pantone-kakulla ja eri väristen keksien lajitelmalla. Oli synttärisankari aika mielissään avatessaan kakkulaatikon. Ja hienosti maistui  herkut meille muillekin. Eli pomolle pisteet loistavasta ideasta ja Kaisan Kestit -nimiselle firmalle toteutuksesta.

 

Nyt mietinkin, että minkähänlaisen kakun sitä hankkisi  reilun parin kuukauden päässä häämöttäville omille kol....me...kymp... (kyllä mä pystyn tähän.. hengitä rauhassa sisään ja ulos ja sano se..huuuuh..) kolmekymppisille. (apuaaa!!!). Joku kenkäaiheinen vois olla aika kiva... punaisin  korkokengin koristeltu kakku olis kyllä ihan mua. :D Kakuntekijän blogia katsellessa ei ole epäilystäkään etteikö sellainen onnistuisi.

Kommentit (3)

5/3 | 

Hieno kakku :D

Ja kyl sä pystyt siihen, 3-alkuiset numerot on ihan parasta ;)

Mulla kierähti vajaa kuukaus sitten eka nelosalkuinen ikä päälle, enkä millään ole jaksanut panikoida tai hyperventiloida sitä. En tiedä kolahtaako joskus myöhemmin, mutta nyt elämä on vaan ihan liian kiireistä ja ihanaa moiseen ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat