Asukuva arkistoista siltä menneeltä aikakaudelta, kun ihmiset vielä kulkivat pitkissä housuissa. Aika jännittävää eikö totta?  Maapallon lämpötilan dramaattisen nousun vuoksi tuollainen varustautuminen ei kävisi enää mielessäkään. Mutta todellakin, tällaista oli joskus menneisyydessä. Naisihmisestä, joka arkeologien löytämän kuvan perusteella näyttäisi olevan kotoisin ajalta EH (ennen helteitä) ei  ole paljasta ihoa esillä kuin pieniä paloja käsivarsista ja dekolteelta. Niin ne ajat vain muuttuvat, nykyaikana tällainen verhoutuminen olisi täysin naurettavaa.

gt vihreät

Lämpötiloista huolimatta kuvan nainen on selviytynyt tänne saakka hengissä kertoakseen meille muinaisen asunsa alkuperän: loimi/Miss Sixty, kengät/Bianco, laukku/Marc O'Polo ja ensimmäistä kertaa jalassa ollet housut kympillä GT:n alesta. Hän kertoo suorstaan villiintyneensä erilaisista vihreistä housuista viimeisten viikkojen aikana ja niitä onkin kertynyt kaappiin erinäköisinä versioina.

Aikojen saatossa nainen kertoo oppineensa jo paljastelemaan hieman enemmän kalman kalpeata ihoaan ja kertookin viihtyvänsä tätä nykyä mainiosti esimerkiksi farkkushortseissa. Välttääkseen räikeätä erottumista nykyihmisten joukosta, hän on yrittänyt naamioitua mm. erilaisia värjääviä voiteita ja suihkeita käyttämällä, mutta tulokset ovat olleet melko heikkoja.

Seuraavaksi tuo kalkkuna kertoo suuntaavansa viikon lomalle kotikonnuilleen! Toivotetaan kaikki hänelle ihanaa ja ruskettavaa lomaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Mulla on taas menossa joku samperin kausi että peittoon niin paljon kuin mahdollista.. Ja siinähän tulee kuuma! Ahdistun isoista kaula-aukoista (jotka ovat muille aivan normaaleja) ja liian lyhyistä housuista (jotka yltävät hiukan yli polven jättämällä pohkeeni näkyviin). Myöskään topit eivät tult kysymykseen..

olenhan hiukan outo :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram