(Kyllä, kuvassa mulla on ruohosipulia kainaloissa ja jotain tuntematonta viherkasvia pöksyissäni. Normipäivä bloggaajn toimistolla)

Siis oikeesti, nyt on kyllä sellainen klassinen "talvi yllätti autoilijan" -tilanne. Paitsi, että mä olin eilen aamulla kylläkin yllättynyt pyöräilijä t-paidassani ja nahkatakissani. Maanantaina kipittelin vielä ilman sukkia ballerinoissa ja mun eteisen lattia lainehtii edelleen sandaaleja eikä talvikamppeiden sijainnista ole toistaiseksi tietoakaan! Ja sitten ihan yhtäkkiä mä huomaan aamulla työkeikalle lähtiessä, että jumalauta, joutuu skrapaamaan kiesin ikkunat! Ja siinä missä vielä heinäkuussa tarkeni pillugrilli ykkösteholla, niin nyt sen sai taas vääntää täysille. (siitä tulee muuten hetkeksi aina sellainen olo kuin olis pissannut housuun, kun se penkkitohotin alkaan lämmittää peppua)

Ottaa siis tällä hetkellä kovasti päähän tämä joka vuonna tapahtuva asia, eli säiden viileneminen. En haluu käyttää sukkia! En haluu hylätä ballerinoja! En haluu luopuu nahkarotsista! En haluu käyttää pipoa! (Taannun kaikessa enhaluussani jonnekin kolme vuotiaan tasolle.)

Mutta, aina pitää koittaa kaivaa jokin hyväkin puoli asioista ja onhan sellainenkin. Tajusin nimittäin, että ei tarvii enää yhtään niin ahkerasti sheivata paikkojaan, kun ei oo juurikaan pelkoa, että yhtäkkiä yllättäen tarttiskin jossain olla paljain säärin tai lähteä biitsille missä siistimätön bikiniraja tuntuu epämukavalta.. (eipä silti, että olis sinne rantsuun tullu mentyä kesälläkään). 

Itse olen nimittäin sen verran laiska ja piittaamaton, että talvella ehtii sääripuskat rehottamaan hyvinkin 2-3 viikon ajeluvälillä, kun ei niitä kinttuja tosiaan missään tarvii esitellä. Samoin on (mikä tähän nyt olis hyvä sana alapää? Toosa? Bikinialue? Intiimialue?) ton suluissa mainitun alueen kanssa. Rassaan sitä höylillä tai kemikaaleilla mahdollisimman vähän enkä koe talvella kolmeen villakerrokseen hautautuessani tarvetta kovinkaan kapealle kiitoradalle. Ihoni on talvella kuiva ja ärtyy helposti, joten se on laiskuuden lisäksi toinen syy karvaisempaan talvikauteen.

Olette ehkä törmänneet syyskuun alussa karvanpoistotuotebrandi Veetin FB-sivuilla olleeseen kuvaan, jossa nuori mimmi istui alushoususillaan syömässä jäätelöä kylppärissä ja kuvassa teksti "Viihdyttävä ilta kolmen parhaan kaverini seurassa: Ben, Jerry ja Veet" Ai hemmetti, että siitä syntyi hyvää internet viihdettä, kun ihmiset vastailivat kuvan yhteydessä olleeseen kysymykseen, että miltä sinun täydellinen me time -iltasi näyttää. (Jos olet missannut tämän hienon fb-ketjun, niin se on Veetin sivuilta poistamisesta huolimatta tallessa TÄÄLLÄ)

Ja eilen on Veet sitten julkaissut uuden kuvan ja kysymyksen, ilmeisesti kuvitellen, että se saisi jotenkin paremman vastaanoton. Siis voi nyt jeesus mitä akkojen aliarviointia nämä Veetin mainonnnan lähtökohdat joiden mukaan karvojen poisto on naisille jotain ihkudaakivaa tekemistä mistä nautiskellaan  itsekseen kotona ollessa. "Jes, ihanaa, ukko on illan poissa, jospa repisin hieman karvoja irti kehostani, söisin jätskiä ja katsoisin jonkun kivan hömppäleffan silitellen silosääriäni! Enpä voisi kuvitella kivempaa iltaa."

 

Kuvakaappaus Veet Suomen FB-sivulta

Ja tosta kuvapankkikuvan kököstä käsittelystä ja tekstin huonosta suomenkielestä en jaksa edes aloittaa. Naurattaa vaan ihan pirusti koko tuo Veetin viestintä. Karvanpoisto on hemmottelua ja terveyden edistämistä, varvaskarvat naisen suuri salaisuus ja kaikki jutut on kuin suoraan jostain stereotypisten teinityttöjen välisistä hihhihhii- viesteistä. Mainontaa on olemassa hyvää ja huonoa ja tämän brändin toimet menee kyllä kirkkaasti sinne jälkimmäiseen kategoriaan. Veetin maailmassa naiset on jotenkin vähän yksinkertaisia.

Minä olen kyllä kiinnostunut karvanpoistosta aina välillä (kiinnostunut on kyllä ihan väärä sana. Kiviäkin kiinnostaa joku karvanpoisto, mutta kesämekossa en tahdo ainakaan ihan aina liehua mustat koipikarvani tuulessa heiluen) ja minua mietityttää lähinnä se, että millä aineella tai vehkeellä lähtee luotettavimmin ja vähimmällä vaivalla. En kaipaa mitään mielikuvamaalailuja siitä kuinka ihanan ja nautinnollisen spa-hetken voin muka simuloida kylppärissäni tuhraten vahalapuilla. 

Että sanonpa vaan, että VMP ja iloitsen siitä, että lahkeet tai sukkahousut piilottavat sääri ja toosapuskani puskani seuraavan puolen vuoden ajan. 

Ei kun perkele... Perjantaina on se alusvaatenäytös.. Luvassa siis ihanaa ja nautinnollista me timea karvanpoiston parissa! Ja ensi viikolla sitten taas toosan reuna kutisee, kun biksurajassa puskee sänki. En malta oottaa! 

PS. Mihin helkutin kategoriaan tällainen postaus menee?? 

Kommentit (25)

Veera
Liittynyt2.9.2015
27/25 | 

Pyllypaahdin, pillugrilli, mitä näitä nyt olikaan.. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
29/25 | 

Kiitos! Oikein innolla odotan tuota mukavaa ja hellävaraista itseni hemmotteluhetkeä! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Suski
30/25 | 

Repesin täysin tuolle toosan reuna-kutkalle... Veikkaampa että aika moni meistä pariutuneista daameista kasvattelee jonkinasteisen talviturkin.. Menevinä sinkkuaikoina kyl piti trimmailla talvellakin.

Veera
Liittynyt2.9.2015
31/25 | 

Mulla ei oo muistikuvaa asiasta, kun niistä sinkkuajoista on 13 vuotta. Mut lentopalloaikoina tuli kyllä pidettyä sääret sileinä ympäri vuoden, kun piti heilua niin pikkuisissa shortseissa.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Siliäsiili
32/25 | 

Oonkohan maailmankaikkeuden ainoa nainen joka oikeasti tykkää karvanpoistosta :D se on niin rentouttavaa ja tulee puhdas ja mukava olo. Sileän ihon hipailu on vaan jotenkin euforista. Olen kai sitten vähän yksinkertainen :D

Veera
Liittynyt2.9.2015
33/25 | 

Siis tokihan mäkin tykkään niitä sileitä sääriä hipelöidä, mut en mä löydä mitään rentouttavaa siitä itse operaatiosta. Hirvee aikaavievä homma jos hyvin tekee. Yleensä en jaksa vaan sutaisen höylällä vähän sinne päin ja sit huomaan jonku kauheen karvarannun kintussa juts kun olen astumassa sisään kemuihin tms. :D 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
34/25 | 

Siis tokihan mäkin tykkään niitä sileitä sääriä hipelöidä, mut en mä löydä mitään rentouttavaa siitä itse operaatiosta. Hirvee aikaavievä homma jos hyvin tekee. Yleensä en jaksa vaan sutaisen höylällä vähän sinne päin ja sit huomaan jonku kauheen karvarannun kintussa juts kun olen astumassa sisään kemuihin tms. :D 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Viliina
38/25 | 

Oli kyllä timanttinen postaus. :D

Olikos se alusvaatenäytäntö nyt Raumalla? Olen sieltä kotoisin ja sydän itkee kyllä verta, että sen ainoan kerran kuin siellä tapahtuu jotain, en ole paikalla. Toivon siis suurta määrää valokuvia tapahtumasta! Olet sinä samperin rohkea nainen.

Veera
Liittynyt2.9.2015
39/25 | 

Juu Raumalla Cafe Salissa! Kyllä siellä pitäisi joku kuvaaja olla paikalla, joten katsotaan saadaanko jotain julkaisukelpoista matskua blogiin saakka.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Viliina
40/25 | 

Mahtavaa! Niitä odotellessa.

Osaatko muuten tarkemmin sanoa aikaa tai sitä, onko sinne joku ilmoittautuminen tms? Voisin pikkusiskolleni vinkata, joka asustaa siinä parin sadan metrin päässä. :D

Kieppis
42/25 | 

Jos nyt jotain karvanpoistomenetelmää voi ylipäätään suositella, niin se on sokerointi (toki osaava tekijä tarvitaan). Höyläys ei tule kyseeseenkään bikinirajalla, siitä seuraa vain näppylöitä ja kutinaa, joten ainoa fiksu vaihtoehto itselle on sokerointi. Ei ku sokeria puskaan! ;)

Veera
Liittynyt2.9.2015
43/25 | 

Juu, olen käynyt sokeroinnissa muutaman kerran ja itsekin koen sen miellyttävimpänä vaihtoehtona. En kuitenkaan koe tätä karvanpoistoa niin tärkeäksi asiaksi että pistäisin rahojani sokerointtikäynteihin talvella, kun ei todiaan tarvii paikkoja paljoa esitellä. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sande
44/25 | 

Ihana olet :D Mä olen jättänyt kuivattavat sheivaustöhnät taakseni ja nykyään käytän Eucerinin shower oilia siihenkin tarkoitukseen ja iho kiittää. Alunperin lääkäri suositteli tuota atooppiselle iholleni etenkin talvikaudella pesuun ja joskus luin vinkin, että sitä voi käyttää myös sheivaukseen.

Veera
Liittynyt2.9.2015
45/25 | 

Itsehän olen käyttänyt ihan hiusten hoitoainetta sheivaamiseen. Mutta tuo öljy kuulostaa kyllä paremmalta vaihtoehdolta. Pitänee kokeilla!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
47/25 | 

te harvapuskaiset ootte niin ärsyttäviä ja kadehdittavia! Mun äiti ja siskot on just sellasia. Kolme karvaa ristissä kainaloissa ja säärten ajeluväliksi riittää vuosi! Mä en perinyt äitini hentoja karvoja vaan isän jouhet. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Satu // The little village - b...
48/25 | 

Huuh... liekö väsymys vai mikä, mutta naurua piisasi. Se alkoi jo heti kuvan nähtyäni. Pohdin, että nyt mennään "äääärirajoillee-e--ee" :D Ihanasti kirjoitettu tästä kutittavasta aiheesta :D

Muike
49/25 | 

Mäkin tykkään sileistä sääristä. Mutta nyt oon keskellä kokeilua ku jätän ihan kaiken ajamatta. Rupes ahdistamaan se ajatus että siloisuuden mielikuva on jonkun taitavan markkinoitsijan meille syöttämää juttua. Mut en tiedä tottuuko näihin karvoihin kun ikinä en oo kainaloissakaan antanu niiden koskaan kasvaa. Maailman luonnollisin asia, toivon että totun tai sit on palattava höylän ääreen.  Mut kylläpä jaksaa ahdistaa mitä muut ajattelee!

jenniwhere
50/25 | 

Onneksi olin yksin työpaikan taukohuoneessa tätä lukiessani, sillä hajosin ensimmäisen kerran jo 'pillugrillin' kohdalla... ai että, kiitos tästä :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram