Mä taisin siinä mun ja Tommin 10v-taipaleesta kertoneessa postauksesssa luvata, että sen sortin ällösöpöilyä ei olisi luvassa seuraavaan kymmeneen vuoteen. No, joudun syömään sanani, sillä en mä voi olla julkaisematta muutamia mun lemppariotoksia meidän muutaman päivän takaisista kuvauksista.

Kuvaajana toimi studiomme toinen kuvaaja Nelly, jonka ottamia asukuvia onkin nähty täällä blogissa aika usein sen jälkeen, kun hän aloitti meillä oppisopimuksen viime vuoden lopulla.

Mun toiveita näiden kuvien suhteen oli urbaani miljöö ja se, ettei niissä olisi turhan jäkkää poseeraamista vaan meille kahdelle tavanomaista läheisyyttä. Ja juuri sitä saatiin! Kuvia on ihan hirmuinen läjä, mutta tässä ehdottomat suosikkini.

IMG_7884_pieni    IMG_7717_ra_pienij

Tommi ei tykkää hymyillä kuvissa, kun näyttää omasta mielestään muka typerältä, mutta kyllä sinne muutama hymykin saatiin osumaan. :D

IMG_7697_pieni

IMG_7746_pieni

veeratommiblogiin

IMG_7780_raj

IMG_7780_mv_pieni

Kuvat: Nelly Stenroos

Tämä viimeinen kuva taitaa olla ihan suurin suosikkini ja mietinkin, että siitä voisi tehdä kotiin taulun. En vain vielä tiedä olisiko mustavalkoinen vai värillinen parempi... Molemmat hyviä. Pitänee kysellä mitä mieltä miekkonen on.

Mä olen ihan hirveän onnellinen, että saatiin aikaiseksi ottaa nää kuvat. Itse, kun  tahtoo olla juurikin siinä suutarin asemassa jolta puuttuat kengät. Siis onhan mulla blogin myötä ihan hulluna kuvia itsestäni, mutta meistä kahdesta tosiaan aika heikosti ennen tätä. Seuraava operaatio onkin sitten saada uusia perhekuvia isän ja äidin kanssa. Edelliset kun on muistaakseni vuodelta 2005.

Mitäs olette mieltä, onko liian imeliä kuvia vai kehtaako tämmösiä pistää seinälle? :D

Kommentit (31)

Hilpi
1/31 | 

Aivan ihania kuvia!! Ehdottomasti taulu seinälle jostain noista... :) Kaks viimistä on molemmat upeita, mutta ehkä taulu kuitenkin mustavalkoisena mun mielestä... mustavalkoisuus jotenkin korostaa tota veistoksellisuutta ja on klassinen valinta... P.s. Ihana blogi!

Allu
4/31 | 

I-ha-ni-a! <3

Viimeinen kuva on mun mielestä hyvä niin värillisenä kuin mustavalkoisenakin, joten on ehkä enempi siitä taulun tulevasta paikasta kiinni. Ootte kyl ihania, seinälle vaan siis! :)

6/31 | 

Tosi hyviä kuvia teistä saatiin! Ihanat ympäristöt löysitte ja aika taidokas valokuvaajakin löytyy. Jos jostakin teetät taulut niin sanoisin että viimeisin kuva värillisenä olisi paras, vaikka yleensä olenkin mustavalkokuvien puolestapuhuja. Tuohon kuvaan sopivat värit paremmin :)

hannamaria

hannamariav.blogspot.com

Sanjana
7/31 | 

Samaa mieltä, tuo toiseksi viimeinen eli viimeisen värillinen otos on aivan älytömän hyvä kuva, seinälle vaan! :) toisaalta ekana ollutkin on aivan upea, ootte ihana pari. <3

Upeita kuvia muuten!

9/31 | 

Upeita kuvia, ilman muuta kehtaa tehdä näistä taulun :) Vaikka tykkäänkin kovasti mustavalkoisista kuvista ja niistä tehdyistä tauluista, niin pidän enemmän tuosta toiseksi viimeisestä värikuvasta mustavalkoa enemmän, sillä mielestäni sinä hehkut siinä aivan toisella tapaa kuin värittömässä kuvassa.

Ansku
12/31 | 

Loistavia kuvia! TottaKAI noista voi teettää taulun/tauluja. Tuo viimeinen kuva on aivan ihana. Itse tekisin mustavalkoisesta, mutta värillinen on todella hyvä sekin. Riippuu vähän sisustuksesta että kumpi sopii. Mutta siis todella hyviä kuvia!!!!!!!

Käyttäjä43
Liittynyt15.6.2015
13/31 | 

Upeita kuvia! Ja ehdottomasti värillisenä se canvastaulu - ihan mielettömän hienot värisävyt sekä ihan ekassa että vikassa kuvassa!

Iidas
15/31 | 

Siis vau! Kertakaikkisen upeita kuvia! Tuo viimeisin on kyllä todella ihana kuva eli ilman muuta tauluksi ja seinälle vaan! :) Se on tosi kaunis sekä värillisenä että mustavalkoisena!

Piia
16/31 | 

No herreguud.. Kauniita kuvia, ja hyvältähän sun siippasi näyttää hymyllä! Komea on. :D Viimeisen kuvan värillinen versio on suosikki, oven turkoosi jotenkin on piste iin päälle. Se korostaa teidät hienosti. Seinälle ehdottomasti, vaikka yleisesti ihmiset tuumii että onni tulee kätkeä, sanon höpön löpön! Onnesta pitää iloita ja se saa näkyä. :) Kuva esille siis!

Piia

Susanna
17/31 | 

Voi että, liikutuin! Todella onnistuneita kuvia ja rakkaus kyllä välittyy linssin läpi!

Viliina
18/31 | 

Kuvat ovat AIVAN IHANIA! Eikö se olekin hienoa, että tässä hektisessä maailmassa (melko) pitkään kimpassa ollut pari näyttää tunteitaan. Se ei ole lainkaan ällösöpöä, vaan pelkästään söpöä! Kuvat raameihin vain! Kun on löytänyt toisen puoliskonsa, kannattaa sitä juhlia - oikein seinäkuvan kera! Jos suosikkeja etsitään, tykkään minäkin tuosta viimeisestä kuvasta mustavalkoisena, mutta raameihin kävisi toki näistä ihan mikä tahansa.

Kata
20/31 | 

Voi vitsi miten ihania kuvia! Mä taidan kans ehdottaa ukkelille, että voitais jotain tuon tapasia kuvia ottaa. Meistä kun ei montaa kivaa yhteistä kuvaa ole...

ja yhdessä oloa sentään.. hmm...parikytä vuotta.

Ehdottomasti taulu seinälle teistä!

Pale
21/31 | 

Alimman kuvan värillinen versio on tosiaan upea, erittäin kaunis kuva. Seinälle vaan!

Ada
22/31 | 

Todella ihania kuvia! Mun suosikkini on tuo kauempaa otettu kuva teistä istuskelemassa portailla, se, missä miehesi kuiskuttelee korvaasi... :) Aivan ihana!

Mutta jos kuitenkin päädyt kehystämään tuon alimman kuvan, niin minäkin kannatan värillistä kuvaa. :)

Minna
23/31 | 

Hienoi on nuo kuvat..ei ku seinälle vaan.. ja nois viimesist valittisin tuon värillisen koska siinä hehkuu tuo sinun ilme paremmin "hahaa olen onnellinen"...<3

Heidi
24/31 | 

Värillinen, se on modernimpi ja siinä on elämää. Sitä paitsi tuo taustalla oleva ovi on makeen värinen :) Ihania kuvia teistä!

Emmi
26/31 | 

Aivan ihana tuo viides kuva, näyttää hyvinkin luonnolliselta ja "suloisen intiimiltä". :) Tykkään myös siitä, että teidät on jätetty kauniiksi yksityiskohdaksi kuvan asetelmaan, sellaista harvemmin näkee!

Johanna
27/31 | 

Aivan ihania. Nyt kyllä haluaisi itekin omaan kotiin tällaisia yhteiskuvia. Viimoisin on otettu kai 10 vuotta sitten. Minsuta tuo kolmas kuva seinää vasten on jotenkin kaikkein ihanin.

Nel
29/31 | 

Mustavalkokuva, tuo viimeinen, on niin hyvä, että sen voisi laittaa mihin tahansa näyttelyyn tai suurentaa vaikka seinänkokoiseksi katulakanaksi ja porukka, joka ohi kulkisi, saisi siitä hyviä fiiliksiä. Teen työkseni kuvavalintoja julkaisuihin, eikä tuollaisia kuvia ole montaa näkynyt. Kuva on henkilökohtainen ja samalla yleismaailmallinen. Omalla seinällänne saatte siitä vuosi vuoden jälkeen aina uusia nyansseja esiin ja kuvanottohetki palautuu aina vaan mieleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram