Edellisen postauksen rannerenkaat ja huulipuna pääsivät molemmat eilen illalla käyttöön, kun suuntasimme murun isän ja hänen avovaimonsa syömään ja sen jälkeen kuuntelemaan Jazz-jamittelua. Pukeutumiskriisi oli lähtiessä melkoinen, eikä se nyt sitten ihan nappiin mennytkään, mutta tulipa taas testattua jotakin uutta yhdistelmää. Pitää jatkaa vaatekaapin mylläämistä, jos sieltä vaikka löytyisi joku noille housuille sopiva kesäyläosa.

Ril'sin veska ja korallinen huulipuna kuitenkin passasivat yhteen melkoisen hyvin. Ja kengissäkään ei tietenkään ole mitään valittamista. Ihastun noihin Wienin tuliaisiin itse asiassa koko ajan vaan enemmän ja ainakin omasta mielestäni ne saavat jalkani näyttämään aika näteiltä ja siroilta.

Ja tässä sitten hieman lisää fotoa tuosta kesän suosikkipunasta huulilla. Kyllähän se nyt on kiva, kun kalkinkalpeasta naamasta erottuu edes herkullisen väriset huulet. :D Tuo hieman paahtuneemman värinen kaveri oli parkissa ruokapaikamme edessä ja minä samalla kertaa pelkäsin ja ihailin sitä.

Vaatekriisistä ja vatsan pingottaneesta ylensyönnistä huolimatta ilta oli mitä mukavin. Kiehtovat jazz-rytmit ja hyvä skumppa kivassa seurassa. Mitäpä sitä muuta kaipaisi keskiviikkoiltaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

Niina

Ihana hepoinen päässyt kuvaan, oih :) Mätshää kyllä tositosi hyvin yhteen tuo huuliesi uusi sävy ja veska! Niin ja kengät on ihan omaa luokkaansa kyllä!

Mitä mieltä olit tänä vuonn Jazzkadun meiningeistä, puodeista ja kojuista, yms? Itse tein tänään ekan tutustumiskierroksen siellä ja mukaan tarttui pari ihanaa yksilöä + metrilakua, namnamm :) Tuolta voit kurkata mitä ihanuuksia löysin, jos haluat. http://karotar.blogspot.com/2011/07/maailman-vahvin-tytto.html

Oon muuten pohdiskellut että jos joskus sattuisin törmäämään tai näkemään sinut Porissa kulkemassa (itse kun kuljeskelen lähes päivittän tuolla keskustan liepeillä ja muuallakin) niin takuulla epähuomiossa moikkaisin sulle, kun luulisin että säkin tunnet mut :D hah...apua, se ois kyllä aika noloa, mut nyt oon ainakin etukäteen antanu varotuksen jos joku hullu akka joskus morjenstelee...juu ei hätää, se olla vain minä sitte ;)

haha! mäkin kerran ihan innoissani moikkailin tutun näköistä tyyppiä lentokentällä ja se moikkas ystävällisesti takas. vasta hetken kuluttua tajusin, et se oli Marko bjurström. :D

jazz-kadun ihmeet eivät ole tänäkään vuonna kauheasti mua kiinnostanut, eli siellä käydessä ei ole tarttunut kouraan mitään syömistä ja juomista kummempaa.

tuosta sun peppi-korusta tuli mieleen, että tein muuten noista Anna Pusu -koruista postauksen toissa vuoden jazzeilla, kun tekijä oli myymässä korujaan siellä ensimmäistä kertaa. Itselläni on Miss Piggy sormus. :D

Niina

Hahhaa, naurahtelen täällä ääneen tuolle Bjurströmin kohtaamisellesi! :D Se on kyllä sellainen mies että moikkaa varmasti aika monelle takaisin, niin lepposa ja ulospäinsuuntautunut. Mäkin olen kerran ihan innoissani heilutellut ja hymyillyt Heikki Paasoselle kun se pyöräili mun ohi Helsingissä liikennevaloissa x) Se katsoi ihan lievästi pitkään ja kummeksuen et kuka olen ja sitte tajusin samalla sekunnilla et voi morjes, eihän se taitanutkaa tuntee mua ;D Nää on aika legendaarisia kohtaamisia kyllä aina...

Juu eihän se katu mitenkään suuremmin enää yllätä kun siellä on kolunnut paikkoja joka kesä lapsesta asti. Mutta hienoa silti että Porissa on tuollainen tapahtumaviikko joka kesä ja nyt vielä ekstrana tuo Suomi Areena meininki :)

Aaa, mä en oo aiempina vuosina jostain syystä bongannut tuota Anna Pusu -korukojua sieltä, ehkä olen kulkenut hieman laput silmillä tai mennyt epähuomiossa ohi. Aina ei pysty rekisteröimään kaikkea. Itseä houkutteli kyllä aikas kovana kakkosena se Johnny Depp -ketju sekä Saksikäsi Edward ;) Mutta Peppi vei voiton...niukin naukin! Naisenergiaa pitää aina hieman tukea <3

Siilikissa

Hmm, miksen mä tajua ton asun toimimattomuutta? Oon varmaan sokea ja tyylivammainen, kun mun silmään toi näyttää oikeenkin toimivalta kombolta. :)

no tuo bolerohässäkkä oli huono. se ei toiminut auki lepattaen eikä se toimi kyllä oikein tolleen sidottunakaan. :P

Siilikissa

Niinno... Mun silmään tuo tosiaan näyttää ihan hyvältä, mutta kuten on jo moneen kertaan ainakin meikän osalta todettu, se mikä näyttää jonkun muun silmään ihan helkkarin hyvältä ei vaan tunnu omalta päällä. Koettu on. Varsinkin äidin kanssa shoppailu on moneen kertaan ollut melkoista tuskaa, kun mamman mielestä joku vaate on ollut mun päällä oikeinkin ihana ja mä en vaan oo lämmennyt. Nykyään se on oppinut jo siihen, ettei ala inttää vastaan jos mä vaan totean että ei oo mun vaate. Mutta on sitä joskus (nuorempana) hakattu päitä yhteen sovarissa aika moneen kertaan... :D

Samaa mieltä kuin Siilikissakin, en näe asun toimimattomuutta nyt ollenkaan. Minusta se toimii oikein hyvin, hillitty yläosa tuo hyvin esille sekä housut, että aina yhtä herkulliset kengät.

anna

ooo! jotenkin tuo pikku kuva heposen vieressä...näytät siinä aivan upealta ja lutuselta.

Tuota asua katsellessa ei kyllä uskois, että olet sellainen mustaan pukeutuja (johon myös itse tunnustaudun kuuluvani!). Ihanasti piristää noi värikkäät yksityiskohdat yksinkertaista asua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram