Eilen #Evekin kuvauksissa sai katsella itseään pitkin päivää peilistä maskeerajan tuolissa istuessa ja näky oli tietenkin ammattilaisten käsittelyn ansiosta melko vimpan päälle laitettu tekoripsineen ja kissarajauksineen. (Esimerkkinä vaikkapa tämä naama Instassa). Olikin sitten jotenkin melkoisen valju fiilis, kun tänä aamuna katselin naamaani ennen töihin lähtöä. Olis hirveesti tehnyt mieli sutia silmiin oikein vahva meikki, mutta kun ei, mä vaan tiedän ettei mun sellaista kannata tehdä jos aion hautoa kameraa naamallani. Ankeaan naamafiilikseen sopikin sitten loistavasti tällainen All Black Everythig -henkinen asu.

housut-Junarose (saatu)/t-paita-Benetton/neuletakki-J.Lindeberg/kengät-Dr. Martens

Mulle on jo näköjään muodostunut perinteeksi, että Evekin studiopäivän jälkeen viihdyn päivän tai pari kuvauksista jääneessä kampauksessa. Tämäkin lettikampaus kesti oikein hyvin 10 tunnin yöunet, sillä eihän nuo hiukset oikeastaan juurikaan osu tyynyyn. Mä niin kovasti haluaisin osata tehdä tällaisen itsekin, mutta mun koordinaatiokyky ei vaan millään tavalla riitä letityshommiin. Ja voi pojat, mä olen kuulkaa yrittänyt kerta toisensa jälkeen. Mut ei. Olen jo luovuttanut ja tulklut siihen tulokseen, että mun päässä ei lettikampauksia nähdä muuta kuin toisten tekeminä. Muita kivoja itsekin toteutettavissa olevia kampausideoita on kyllä jäänyt mieleen tuolla maskeerajamme tuolissa istuessa. Eilenkin mulle väsättiin viisi erilaista kampausta, joten sai kyllä uutta inspiraatiota.

Pari kampausta esittelinkin jo Instagramin puolella, mutta ikuistin ne kaikki, joten meinaan tehdä postauksen siitä miten monenlaiseksi tää mun tukkani taipuu. Hämmästyin ihan itsekin.

Pikkuisen yritin pelastaa valjua ja synkkää olemustani panostamalla edes huulipunaan. Omistamieni huulimaalien megalomaanisesta määrästä huolimatta sorruin viime viikolla hankkimaan yhden uuden. Tuo L'oreal Paris'n Color Riche Collection Exlusiven JLo -puna oli vaan niin herkullisen värinen ja vielä tyylikkään mustassa hylsyssä, että en onnistunut vastustamaan. Mattapuna on osoittautunut käytössä hyvin huulilla kestäväksi, mutta koostumus on omaan makuuni hieman kuivan oloinen. Siksipä lisäsin tänäänkin punan päälle vielä hieman huulikiiltoa. Ei siis ollut tästä punasta omaksi suosikiksi, sillä kaipaan kosteuttavampaa fiilistä. Mutta nätin värinen se on ja taikoi kokomustaan muijaan edes pienen värin pilkahduksen!

Toi synttärilahjaostos oli kyllä niiiiin nappivalinta. Oon ihan rakastunut neuletakkiini.

Kommentit (2)

Kivimäen Jenni
3/2 | 

Ihana sinä! Huulipunaan tarttui silmät heti, sopii kuin nenä päähän tähän asuun. Olisi niin hyvä oppia arkenakin käyttämään huulipunaa, saisi täräystä vähän itselle, kun meikkiä ei tosiaan viitsi paljoa muuten laittaa. :) Kivaa viikonloppua!

Veera
Liittynyt2.9.2015
4/2 | 

Mulle huulipuna on usein just se päivän lähes ainoa meikki. Vaikka ei muuten jaksa meikata niin huulipuna kyllä hämääm pirteämmän näköiseksi. Mun jokaisesta laukustakin löytyy aina lähemmäs kymmen punaa. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram