Nonni.. se on kyllä tuo alkoholi melkoisen vaarallinen asia. Kaikenmoista sattuu ja tapahtuu kun hieman kallistelee pulloa. Menneellä viikolla tuli koettua sekä hyviä, että huonoja juttuja viinipullon korkkaamisen jälkimainingeissa.

Maanantaina päädyttiin ihanan Jonnan kanssa sellaiseen lounasratkaisuun kuin "2 pastaa + pullo punaviiniä 35 €". Vähän kyllä epäiltiin, että jaksetaanko tuolleen keskellä päivää kitata molemmat puolta pullollista, mutta eipä tuossa kyllä nokka pahemmin tuhissut, kun kaiken höpinän lomassa kietaistiin pullon sisältö alas kurkuistamme. Kummasti alkoi harmaa maanantai näyttää kirkkaammalta ja oma olo relammalta ja siitähän olikin sitten hyvä idea lähteä sovittelemaan kolttuja Nansolle. Mun oli tarkoitus olla ihan vaan Jonnan makutuomarina hänen mekkohankinnassaan, mutta kuinkas sitten kävikään..

Olin juurikin muutamia päiviä aiemmin ehtinyt nillittää, ettei mulle löydy mitään kivoja mekkoja ja ettei mulla todellakaan ole mitään päällepantavaa edessä oleviin ystävän häihin, kun pieni päiväkänni toi juuri sopivasti mekon hankintaan tarvittavaa rentoutta, itseluottamusta ja taloudenpidollista hälläväliä-asennetta. Vain n. 15 minuuttia liikkeeseen astumisen jälkeen höyläsin hymy huulilla pankkikorttiani kassalla ja poistuin jotain kauniin tiilenpunaista mukanani. Yhtäkkiä mekon hankkiminen tuntuikin äärimmäisen helpolta toimenpiteeltä.

Ja vaikka usein käy niin, että päissään tekemät valinnat  eivät ihastutakaan enää seuraavana aamuna, vaan koitat päästä niistä vähin äänin eroon, niin tämä tuttavuus osoittautui mahtavaksi vielä viinin haihduttua päästä. Tarkoitus on siis jatkaa suhdetta pidemmälle.

 

Mutta se niistä alkoholituotteiden hyödyistä viime viikolla. Seuraavassa kuvassa esillä sitten hieman niitä haittoja.

Lauantaina paikallisessa juottolassa joku känniääliö horjahti tätä toista känniäälilötä päin sillä tuloksella, että laskeuduin hyvin sulokkaasti koko painollani oikean polveni päälle ja tietenkin sellaiselle kohdin lattiaa joka oli kuorrutettu lasinsriuilla. Kaveri  kiskoi heti aluksi jonkun kohtuullisen kokoisen palasen poissa haavasta ja ensiavussa koipea ronkittiin neljän tunnin viihtyisän odottelun jälkeen puudutettuna vielä lisää. Kotiinviemisinä oli rikkimenneet lempihousut, muutama tikki, täysin taipumaton kinttu, antibioottikuuri, sairaslomalappu ja helvetillinen kipu. Ei nyt ihan just muutamaan päivään tarvii konttailla lattioilla lapsia kuvaten.

 

Eli mitä tästä opimme?

  1. Alkoholi voi helpottaa päätöksen tekoa, joten nauti sopivissa määrin ennen kiperää shoppailutilannetta.
  2. Varustaudu baariin kuten varustautuisit skeittilaudalle noustessasi. Polvisuojat ovat ehdottoman must.

Tai sitten ihan vaan pysyt kotona ja pidät korkin kiinni. Silleen säästyy niin rahat kuin kroppakin.

Lohduttakaa mua kertomalla omista kännikompuroinneistanne. :D

Kommentit (16)

Sanna
17/16 | 

Auts! Onpa kyllä ollu huono tuuri sulla :S Kai tappelijat joutuu sulle korvaamaan? Vai miten tuossa toimitaan? Oot kuitenkin työkyvytön tovin ja kivusta ja särystä etenkin pitäis korvata.

Meikä ei kännissä ole kompuroinut, "koputtaa puuta" mutta viime keväänä jouduin tappelun väliin, kun känninen urpo veti turpaan toista niin, että nenä meni poskelle ihan kirjaimellisesti ja verta tuli hulluna. Herrasnaisena sitten lähdin tämän nuoren miehen mukaan päivystykseen, (olin tanssinut tämän kanssa vähän ennen tapahtumaa) ja kuulusteluissakin kävin asian tiimoilta. Vielä ei ole mennyt asia eteenpäin, mutta se lyöjä oli niin tolkuttomassa kännissä, että ei ollut tajunnut tästä maailmasta mitään ja vielä su iltapäivänä, kun poliisi oli sitä yrittänyt kuulustella, ei ollut reagoinut mitenkään. Aivan taju pois.

Tästä opin: Nuoret miehet on vaarallisia :D

Känniset urpot on vaarallisia :D

Kiva ilta ei aina välttis pääty niin mukavasti.

18/16 | 

Pari vuotta sitten olin juuri tullut baariin sisälle, tilasin juoman ja kävelin terassille ulos. siihen terassin oven eteen joku just tiputtanu lasin ja minä astuin märkään juomaan ja polvi edellä lasin puolikkaaseen. siihen verrattuna nuo sinun jäljet aika pientä! jäi ilta hyvin kesken kun piti lähteä etsimään kirurgia ompelemaan polvi kasaan. tänä päivänä vieläkin koko polven kattava arpi :)

19/16 | 

Tapahtui kerran vappuna...

Mentiin kavereiden kanssa bailaamaan baariin ja tanssilattian reunalla oli sellainen koroke mihin päädyin yllättäen jammailemaan. No, koska oli vappu ja tupa täynnä kännistä porukkaa niin juomiakin oli loiskunut lattialle ja sinne korokkeelle myös. No, enköhän mä liukastunut ja lentänyt sieltä korokkeelta alas suoraan tanssilattialle perseelleni. Sattui muuten ihan saatanasti, mutta oli sen verran turruketta veressä että jatkoin iltaa ilman lääkäriin menoa.

No seuraava päivä olikin sitten erilainen. Häntäluu murtunut, jee jee. Istuminen tuskallista pari viikkoa. Ja persettähän ei voi kipsata, no ehkä ihan hyvä niin :3

Kakkunen
20/16 | 

Viime keväänä ruotsinristeilyyn ensimmäisenä iltana kiskottiin buffetviinejä siihen malliin, että kohtuullinen pöhnä oli päällä jo seitsemän aikaan. Sitten meikattiin, puettiin ja juopoteltiin lisää, kunnes aika oli kypsä baariinlähtemiselle. Baarista piti tietenkin päästä vessaan. Pienen vauhdin saattelema sulokkaasti loikkasin portaat alas ja sitten kuului RUTS. Nilkasta. Makasin kokolattiamatolla hieman hämmentyneenä, oikea jalka liikkumattomana. Sain infosta kylmäpussin ja painesiteen, mutta eivätpä ne paljoa auttaneet mustaan ja turvonneeseen nilkkaan. Maihin päästiin sitä seuraavana aamuna, josta hinasin itseni Haartmanin päivystykseen. Nivelsiteet rikki, panacodia kiitos nam!

21/16 | 

2010 juhannus oli helteinen, ja olimme vuokranneet isolla kaveriporukalla mökin. Koska melkein puolenyön aikaankin lämpötila pysyi reilusti yli parinkympin puolella, saimme idean kävellä parisataa metriä hiekkatietä läheiseen rantaan uimaan. Näin myöhemmin ajateltuna voi huokaista helpotuksesta, ettei kukaan hukkunut, sen verran monta saunasiideriä taisi olla itse kukin juonut. Itselläni reissu tosin päättyi lopulta kuitenkin huonosti, sillä kävellessäni avojaloin hiekkatietä takaisin mökille, yhtäkkiä vain jotenkin kaaduin vasemmalle polvelleni. Tuloksena syvä haava täynnä hiekkaa ja pikkukiviä. Kellään ei ollut varsinaista haavanpuhdistusainetta mukana, mutta Kossua kyllä löytyi, joten desinfiointi hoidettiiin sillä. Ja kyllähän se kirveli! Suurimmat kivenmurut nypin haavasta kulmakarvapinseteillä. Mutta kuten arvata saattaa, haava tulehtui ja sen paraneminen kesti monta viikkoa.

22/16 | 

Yksillä festareilla päätettiin mennä vielä jatkamaan iltaa keskustan yökerhoon. Siellä sitten saatiin joku kuningasidea mennä korokkeelle tanssimaan. En päässyt sinne kunnolla, ja teloin jalkani siihen reunaan. Syvä viiltohaava ja ensiapuun tikattavaksi. Eniten harmitti, kun pitkäaikaiset lempikengät meni pilalle! Lisäks hävetti ja harmitti, kun ne ensiavussa puhallutti ja ilmeisesti odotutti monta tuntia ihan sen takia, että alkoholi haihtuis ja oisin selvempi tikkauksessa... Ja ikää tuona hetkenä oli jo yli 30. Huoh. Tunsin kyllä itseni teini-ikäiseksi.

23/16 | 

Erään kerran baarissa....

Oltiin ystäväni kanssa tanssimassa ja joku oli hetkeä aiemmin tanssilattialle pudottanut lasin. Otin sulavan tanssiaskeleen juuri siinä kohtaa, liukastuin märkään lattiaan ja kaaduin, ja tietenkin otin kädelläni vastaan suoraan niihi lasinsiruihin. Oikea käsi kyynerpäästä ranteeseen on edelleen täynnä pienempiä ja isoja arpia muistona tapahtuneesta... Et siis todellakaan ole yksin. :D

nasu86
24/16 | 

hyi että et näyttää pahalta toi sun haava =X toivottavasti paranee nätisti ettei jäisi pahaa arpea!

ihana toi sun mekko kuitenkin. =)

pikaista paranemista!

25/16 | 

helmikuussa tulin baarin jyrkkiä portaita alas ja jotenki luulin ettei mulla oo enää askelmia astuttavana, joten astuin sit tyhjään ja koko painolla vasemman nilkan päälle.. viikko sairaslomaa ja korkkareita pystyin pitää seuraavan kerran kesäkuussa :D

Tiina
26/16 | 

Kaaduin pyörällä matkalla baarista kotiin, etuhammas katkesi; ei nätti look.. Note to self: KÄVELE! (tai ota edes se taksi..)

27/16 | 

join puoli litraa jägeriä takahuoneessa ykkösellä, hukkasin paitani ja tanssin "seksikkäästi" petri nygårdin keikan lavalla rintsikoillani tuhansille ja taas tuhansille blockfest yleistön teineille.

28/16 | 

join puoli litraa jägeriä takahuoneessa ykkösellä, hukkasin paitani ja tanssin "seksikkäästi" petri nygårdin keikan lavalla rintsikoillani tuhansille ja taas tuhansille blockfest yleisön teineille.

29/16 | 

Nata voi eiiii, siis kaksi kertaa vielä ;)

*tirsk*

Mä puolestani ajelin pyörällä juuri asfaltoidulla tiellä, katselin taakse ja huutelin kaverille. Sitten ajoin sulavasti reunan yli - mutta en enää takaisin. Diagnoosi: toinen kokonaan irronnut etuhammas, viereinen puoliksi, seuraavastakin vielä pala pois. Tietysti myös naama raahautui muutaman metrin verran kauniin raidalliseksi. Not nice.

30/16 | 

Ihania tunnustuksia. Sister, you are not alone. Mun tunnustukset eivät kestä päivänvaloa :)

31/16 | 

Puistossa olleiden sangriakemujen jälkeen käveltiin joitakin betonirappusia..johonkin. Aamulla herään polvi, kyynärpää ja naamakin hieman mustana. Polvea jomotti mukavasti vielä kuukausia tapahtuman jälkeen. Haavasta ja jäljestä päätellen olin kolauttanut polven suoraan johonkin kulmaan..

Laivalla oli joku keikka (en muista), mulla korkkarit (en koskaan käytä paitsi silloin kun ei pitäis), kiipesin sellaiselle pehmoiselle sohvalle ja lensin heti alas. Sattui kaikkialle, mutta onneksi vasta seuraavana aamuna.

No, tässä muutama..

Magda
32/16 | 

Vappuna jo varmaan 15 vuotta sitten astuin harhaan portaita ja löysin itseni selälläni maassa ketarat pystyssä. Tämä ei kuitenkaan menoa haitannut, vaan pienen verryttelyn jälkeen kävelin jo reippaasti baariin ja siinähän se ilta meni. Seuraavana aamuna nilkka oli turvonnut kaksinkertaiseksi ja oli ihan musta. Sillä ei sitten muutamaan päivään kävelty...

Toisella kertaa (pari vuotta myöhemmin) olimme lähdössä kaverin kämpiltä baariin, menin asunnosta pimeään rappukäytävään ja ajattelin nojata seinään. No, eihän siinä seinää ollut, vaan portaat! Vedin portaat mukkelismakkelis alas. Tällä kertaa ei käynyt kuinkaan, kännisen moukantuuria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram