Mä taisin pari viikkoa sitten sanoa, Iinalle, että sen täytyisi pitää huoli, etten sitten päätyilisi kauheasti shoppailemaan tullessani lomalla Helsinkiin. Noh... Toista päivää täällä ja pariin kauppaanhan sitä sitten eksyttiin alejen houkuttelemana.

Tässä pikainen vilautus, mitä tuli hankittua.

Vagabondin normaalihintaiset sandaalit eivät onneksi rokottaneet tilin saldoa, sillä hankin ne keväisestä kamppiksesta saamallani lahjakortilla. Väri ei kuvasta oikein välity, mutta ovat ihanat, hieman jopa neonoranssit. Kivaa vaihtelua mun vuosia vanhoille mustille Vagabondin sandaaleille.

Kympin maksanutta VeroModan nahkaista pikkulaukkua, tai paremminkin "pussukkaa" en vaan voinut vastustaa, vaikka Iina loikin minuun epätoivoisia katseita minun selittäessä, miksi sen "tarvitsen". Tästä mun pussukkamaniasta täytyy kyllä kirjoittaa joskus ihan oma postauksensa. :D

20130704-180924.jpg

Koin Zarassa melkoisia yllätyksiä, sillä menin sinne sillä mielellä, että katselen vain asusteita, kun "mitkään vaatteethan sieltä ei mulle mahdu". No toisin kävi. Löysin ihanat tiilenpunaiset housut (normihinnalla tietenkin.. Alessa käy aina näin), epämääräisen värisen viskoosineuleen ja mustan pellava t-paidan, jonka jo heti kiskoin päälleni.

Mutta siis uskomatonta, mä pyllerö ostin housut Zarasta! Rasti seinään ihmeen vuoksi.

Toisen ihmeen tarjoili sitten Vero Moda tuolla -70% alessa olleella keinonahkahihaisellla farkkurotsilla. Koko XL oli mulle ihan jees. Ja sekin on kauppa jonka vaatteisiin en yleensä koe mahtuvani.

Eli kivoja ylläreitä tarjosi ostoskierros. Nyt lähdetään jatkamaan kivaa päivää Lintsille!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram