Ale-vinkeillä jatketaan tänäänkin. Asoksen alet pärähtivät voimalla käyntiin tänään ja itseä siellä kiinnostaa tietenkin eniten meille plussapallukoille sopivia riepuja tarjoava Curve-osasto.

Siellä siis tarjolla Asoksen omaa Curve-mallistoa sekä New Lookin Inspire-vaatteita. Ja kokoskaala on näissä vaatteissa siis UK 18-26 eli jotakuinkin 46-54 meikäläisten numeroina.

Jostain syystä päädyn aina himoitsemaan tuolta erityisesti mekkoja. Niin tälläkin kertaa. Valitsin kuviin joitakin suosikkejani. Seassa myös ne kaksi, jotka itselleni tilasin.

20130624-185114.jpg

Olen viime aikoina huomannut lisääntyvissä määrin viehättyväni erilaisista printeistä. Koska itselle uusien värien ja kuosien omaksuminen on aina käynyt helpoiten asusteista ja sen jälkeen isompina pintoina alaosista, on minulla jo kuviolliset housut aika hyvin hallussa. Löytyy eläinkuviota, pilkkuja ja kukkia. Mutta siitä se kynnys sitten madaltuu ja printit ovat alkaneet kiehtoa myös mekoissa.

Mutta uskaltaisin kuitenkin veikata, että niin kivalta kuin esim tuo vasemman puoleinen printtimekko näyttää kuvassa, niin en osaisi katsella sitä itseni päällä. Mutta nätti on!

20130624-190105.jpg

Nää mustat näyttääkin jo vähän enemmän minulta. Ja yksi näiden kuvien mekoista/hameista päätyi kassalle saakka.

En printtimieliteosta sitten kuitenkaan irti päässyt, vaan löydettyäni aleosastolta mekon, jota olin katsellut ihailevasti jo viikkoja sitten, päätin kokeilla jotain uutta ja klikkasin hyvässä alennuksessa olleen kirjavan mekon ostoskoriini. Päätöksenteossa auttoi loistava ja luotettava shoppailuassistenttini Iina.

Hiljattain päivitetty10

Tilasin paketin näppärästi juurikin tuon ostosassistenttini osoitteeseen, sillä matkaan sinne ensi viikolla suoraan kotikonnuilta jonne suuntaamme torstaina ja enkä jaksa odottaa mekkojen sovitusta kotiinpaluuseen saakka. :D

Hyvä syy tuolle osoitevalinnalle oli myös se, että löysin alesta jotain mikä mielestäni huusi Iinuska-ystäväni nimeä hapsujensa kera. Toivottavasti tyttö tykkää kesälahjastaan, jonka hankkiminen on mielestäni vähäisintä, mitä voin tehdä kiitoksena siitä, että saan punkata hänen luonaan niin usein.

Tuliko mitään ahaa-elämystä mitkä kaksi vaatetta ehkä pääsivät seulani läpi?

Asoksen aleen pääset TÄSTÄ.

Ps. On muuten aika petollista tää kesän alennusmyyntiaika. Vähän yhtä sun toista tarttunut lapaseen viimeisen viikon aikana. Huomaan olleeni huomattavasti normaalia holtittomampi shoppailija.. Nim. Housut, neule, neljä mekkoa, pari teepparia ja kahdet kengät. Huhhuh. Jos nyt sit suosiolla lopettais. :P

Kommentit (5)

bubbs
7/5 | 

Äääh oon tuskastellut samojen alejen kanssa jo monta tuntia, siellä on kaikki mun suosikit alessa nyt ja rahaa ei pahemmin ole ennen heinäkuun puoliväliä. Yksi takki on kuitenkin ihan pakko tilata, kun on puoleen hintaan, ja sen oikeasti tarvin. Ja yksi mekko, koska ihan oikeasti haluan..

MiuMiu
8/5 | 

Hei

katselen usein ulkomaalaisten nettikauppojen sivustoja, mutta olen hieman arka tilaamaan mitään. Voisitko jakaa kokemuksiasi myös siitä, miten esim. tässä linkissä esitellyn kaupan palvelu pelaa? Tulevatko tuotteet perille toimiiko palautus?

Entä miten oikeita koot ovat. Esim. onko 46 todellakin 46 vai 42?

Kiitos :)

Chenille
9/5 | 

Itsellä on kanssa viime viime kesäalen jälkeen alkanut käydä niin että mopo karkaa siitä kuuluisasta lapasesta aina alekauden aikana, aikaisemmin en löytänyt juuri mitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram