Pikainen vinkkaus näin sunnuntain kunniaksi. Mikäli aleshoppailu nettikaupoissa tuntuu sopivalta puuhalta rankan juhannusjuhlinnan jälkeen, niin tässä yksi tärppi.

Nansolta talvella saamani Katri Niskasen suunnittelema Salli-mekko on nyt monien muiden tuotteiden ohella alennuksessa Nanson omassa verkkokaupassa.

20130623-173656.jpg

Itse olen havainnut Sallin olevan erityisen hyvä työmekko, sillä se taipuu asustamalla rennosta rokkimekosta hillitymmäksi hautajaismekoksikin ja sellaistakin joskus työssäni saatan tarvita.

Napakkaa ja paksua viskoosi-polyamidi-elastaania olevan mekon saa nyt piirun alta kuudella kympillä. Jos mekko on himottanut, niin nyt kannattaa iskeä kiinni!

Kommentit (2)

JJ
3/2 | 

Onneksi vinkkasit alennuksista. Kävin juuri Nanson kaupassa koittamassa Niitty-haalaria mutta reilu 115e hinta sai jättämään sen vielä kauppaan. Nyt tuo ihanuus on myös alennuksessa ja on melkein pakko kyllä se tilata :)

4/2 | 

Kävin eilen paikallisessa Nanso Shopissa ja bongasin tämän mekon! Mustana löytyi YKSI minun koani oleva, hinnalla 39,90 :D Arvaa vaan ostinko... Ihana mekko!

Ostin myös saman kokoelman violetin jakun, aivan ihana sekin. Lyhyestä mallista ja vetoketjun asennosta tulee mieleen nahkarotsi.

Nämä oli kyllä kesän parhaat ale-löydöt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat