Olen aina ollut nopea lukemaan ja olen pikku hiljaa alkanut ymmärtää, että miksi. On kai se nyt nopeaa jos ei lue edes puolia kirjaimista, vaan arvaa suurimman osan. Silmäni siis vain vilkaisevat sanoja ylimalkaisesti ja aivoni keksivät itse suurimman osan sisällöstä lisäten joukkoon omiaan. Tämä aiheuttaa minulle hämmennystä ja sekaannusta useita kertoja päivässä.

Esimerkiksi Ilta-Sanomien koko aukeaman ylittänyt otsikko muutamia vuosia sitten ihmetytti minua suuresti, sillä siinä luki, että "Mahtava siemensyöksy!". Ehkä viidennellä tavaamiskerralla vihdoin sivulla olevat kuvat yhdistyivät päässäni tekstin kanssa ja tajusinkin kyseen olevan mahtavasta sienisyksystä. Että ei ihan, mutta melkein.

Viimeisin kulmia kurtistuttanut teksti tuli vastaan selatessani H&M:n sivuilta kodintekstiilejä. Kyllähän tuossa tyynyssä nyt varsin selvästi lukee, että "Please Do Not Disturb - Potential Suicide". Vai miten se nyt olikaan... :D

 

Kommentit (3)

4/3 | 

Mulla on ihan sama ongelma! Luen yleensä niin nopeesti, että oikeesti näen vaan pari kirjainta ja arvaan loput... Ja päin honkiahan ne sanat toisinaan menee. (Tätä kirjottaessani vilkuilin tossa sivussa olevaa tunnisteet palkkia. Kirjotat varmaan useinkin kuukautisikärajoista... :D Vai mikä se nyt oli.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram