Jatkan vielä tätä uusilla kengilläni lesottamista, tällä kertaa ihan oiken ulospäässeen asun muodossa. Eilen illalla tosiaan muru palasi vajaan parin viikon työreissulta ja kun hän oli saanut kannettua kassinsa sisälle, niin kiidettiinkiin jo yhdessä ulos ovesta. Määräänpäänä oli läheinen kuppila nimeltä Kulttuurikulma jossa möykkäsi tänä vuonna 3o- vuotista taivaltaan juhlistava punklegenda Appendix, jossa ystävämme soittaa rumpuja.

Mä en omissa vetimissäni ehkä ihan ollut samaa maata farkkuliiveihin ja Bändipaitoihin pukeutuneiden Appendix-fanien kanssa. :D

02062011

Ihananmahtavankäsittämättömänupeat Korfut saivat kaverikseen suureen suosiooni nousseet törkeän lyhyet farkkushortsit, tuubitopin, lyhyen ohkaisen jakun (Just kun mä niin kovasti esitin mielipiteeni Gina Tricotin polyester-lumpuista, niin enkö mä sitten heti mustan perustopin ostoreissulla sortunut yhteen sellaiseen hinnalla 4,90 €. Hävettää ihan oma selkärangattomuus, mutta toivon, että tuosta lyhyestä jakunretaleesta olisi iloa edes sen vitosen edestä.) ja pääsiäisenä kotoa löytyneen Afrikka-laukun. Hätäisesti parissa minuutissa koottu asu olikin sitten ilokseni todella mieleinen ja korkeiden korkojen ja lyhyiden lahkeiden ansiosta tunsin itseni harvinaisen pitkäksi. Tätä havaintoa saattoi kyllä edesauttaa, että sen tehdessäni muru seisoi vieressäni normaalia ryhdittömämmin ollen useamman sentin kasassa. Mutta minä yritin kyllä tiukasti väittää, että oikeasti se, että olisin yltänyt pussaamaan murun nenänpäätä vaikeuksitta johtui vain ja ainoastaan minun kengistäni ja taianomaisesti pidentyneistä sääristäni. :D

Kovasti muuten mietin voisinko kehitellä jotain saman tyyppistä yhdeksi asuksi myös ensiviikon lehtikuvauksia varten.. Mitäs sanotte? Ainakin nuo kengät pääsevät johonkin asuun se on varma!

afrikka_laukku

Tajusin muuten vasta eilen baarissa tuon veskan ollessa pöydällä, että sehän irvistelee mulle! Enkä oo ees tehnyt sille mitään pahaa.

Kommentit (5)

SaraJana
6/5 | 

UPEA! Ei voi muuta sanoa. :) Ehdottomasti mukaan lehtijuttuun!

Jenni
8/5 | 

Toiset ne vaan kerta toisensa jälkeen onnistuu näyttämään hyviltä :)

9/5 | 

Nyt on kyllä aika lyhyt lahje .. menee minulla nega-osastoon :/

10/5 | 

Ihana tuo jakku! Tulisi kyllä itsellekin tarpeeseen, ja vielä kun osaisi yhdistellä sen jotenkin kivasti. :)

On nuo kengät vaan kivat. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat