Velvollisuuksiin ja "tää on van pakko tehdä"-mietelmiin jäykistyneen aikuisen olisi hyvä välillä seurailla vierestä lapsia jotka vielä kokevat monet aikuisten maailmana kuuluvat arkisetkin asiat varsin jänninä ja kokeilemisen arvoisina juttuina. Kun jostain löytäisi itsekin vielä tuota leikin riemua ja pystyisi kokemaan jokapäiväisiäkin tehtäviä pienen pieninä seikkailuina. Tässä kuvasarjassa Hiiripupu näyttää mallia miten isoveljen ohjeiden mukaan ajellaan "siivet" (eli viikset) ja parta hymyssä suin.

hiiripupu

hiiripupu

Mamman karvanpoistovaahdot nassuun. Hommassa on oltava tarkkana kuin porkkana.

hiiripupu

Tästä se lähtee. Hieman jännittää, että minkä nälköiseksi sitä operaation myötä muuttuu. (huolestuneille tiedoksi, lapsi ei tietenkään ronki itseään terällä vaan siinä on suojakotelo paikallaan)

hiiripupu

Ote työvälineestä on varsin pätevän näköinen. Hommassa ei kannata hosua vaan käydä jokainen sentimetri huolella läpi.

hiiripupu

Aika hyvältä jo näyttää. Vielä viimeiset vedot poskilta.

hiiripupu

hiiripupu

Ja kasvojen pesun jälkeen tietenkin partavettä (äidin kasvovettä) naamaan. Juuri näin se isovelikin sen poskilleen taputteli!

hiiripupu

Hello ladies.... Itsestään huolehtiva mies on hurmaava olipa ikä sitten mikä hyvänsä. Noilla siloposkilla ja tuolla flirttikatseella luulis mimmejä pyörtyilevän siellä ruudun takana. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (24)

Hiiripupu on ihana, ja on jo nyt sydämien murskaaja :D Joku joskus kommentoi, että teissä on samaa näköä ja se on kyllä niin totta :)

sitruunainen

Oih!Ihana!!Tosiaan se mikä on aikuisille usein pakkopullaa on lapselle iso elämys :)

Sagu

En tiedä kuvittelenko mä vaan, mutta Hiiripupu on kyllä hämmentävän paljon sun näköinen! :D

Veera

et ole tosiaan ensimmäinen joka niin sanoo. mut sukuahan me ollaan, joten jotain samaa olis hyvä näkyäkin. :)

Ihana tarina, nauroin ääneen (ja vieläpä töissä)! Viimeinen kuva vielä kruunaa kaiken :D Ihan täydellinen lopetus tälle kuvasarjalle. On kyllä niin hurmauskatse ja ilme muutenkin suun mutrusta lähtien kohdallaan, ei tuollaista voi edes opettaa, vaan sen täytyy olla sisäsyntyistä! :)

Veera

joo, toi oli munkin mielestä niin ätydelinen flirtti-ilme et oli pakko pistää kuva. siinä on herra jotenkin niin tietoinen omasta viehätysvoimastaan. :D

Pyörryin! Ihana söpöliini ja tosiaan kuten muutkin jo sanoi, tosi paljon on sun kanssa samaa näköä. Etenkin tuo viimeisen kuvan pose on kuin sulta opittu. Kylläpä teidän suvussa on hyviä malleja. =)

Voi eeeeeeiiiiiiiii!

Hiiripupu on ennenkin murtanut sydämiä, mutta nyt tuli ehdottomat pohjat! Ja tuo viimeinen katse... no huh.

Toi viimenen kuva.. :D Voi ei miten hurmaava pikkumies! Niin ku sinäki, geeneissä kulkee olla viehtätysvoimainen ja upea?

Henna

Ihana :D tämä poika joudutaan kyllä piilottamaan naisilta kun on 18-vuotias, hänethän revittäs riekaleiksi kun kaikkien ois ihan pakko saaha omaksi!

I H A N A ihanaihanaihana aah maailman söpöin ihanaihana!!:D<3 voi kelpais mullekki tuollaane:) piristi aamun, ihanaihanaihana

Veera

täti kiittää kaikkia mahtavista suosionosoituksista ja on iloinen, kun pikku hiiripupulle tuntuu löytyvän vankka fanipohja! :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram