Kirjoittelin elokuussa hurmaavista akryylikoruista joihin törmäsin Pori Jazzeilla. Lupasin jo silloin, että kertoilen teillekin heti, kun saan tiedon, Merry Go Roundin nettikaupan avautumisesta ja eilen korumaakari-Henna sitten lähetti sähköpostia ja kertoi tuon päivän koittaneen.

MGR

Mikäli olet missannut tuon alussa mainitsemani elokuisen postauksen, jossa kertoilin hieman enemmänkin Merry Go Roundista, sen tuotteista ja tekijästä, niin käy ihmeessä lukaisemassa ja tsekkaamassa kuvat TÄÄLTÄ.

Nettikaupassa on tällä hetkellä nähtävillä ja tilattavissa jo melko laaja kokoelma riipuksia, korvakoruja ja rintarosseja, mutta myös uniikkikappaleita ja muita mielenkiintoisia aarteita on ilmeisesti tarkoitus vielä putiikkiin lisäillä. Aiheissa on valittavissa mm. perhosia, palmuja, pistooleja, pääkalloja ja lintuja sekä paljon muuta.

Itse hankin jo Jazzeilta mm valkoiset pääkallokorvikset, jotka on olleet ihan suursuosikit , mutta ja nyt sitten himottaisikin kovasti  ainakin joku kaulakoru. Jonkinmoisen tilauksen meinaan siis pistää sisään heti, kun pääsen harkinnassani jonkinmoisiin tuloskiin.

Kaulaan voisin ajatella vaikkapa jo kesällä hiplailemaani pistoolia ja korvani saattaisivat kaivata esimerkiksi sulkia tai ehkäpä omia nimikirjaimiani.

Omaan tyyliini iskee ennalta arvattavasti lähinnä musta, valkoinen ja peilipleksi, mutta väriä hinkuvillekin on tarjolla paljon ihanuuksia. Enkä minä itsekään voi ihan täysin sivuuttaa esimerkiksi pinkkiä sulkariipusta.. Liikaa kivoja vaihtoehtoja!

Uuden vuoden kunniaksi MGR muuten tarjoaa kaikki tilaukset nyt tammikuussa ilman postikuluja, joten kannattaa tutustua ja ihastua!

Merry Go Roundin nettikauppaan pääset TÄSTÄ

Kommentit (3)

LaLau
4/3 | 

Uih. Mulla on mustana se pistooli ja se on IHANA. :) Pitänee hankkia joku toinenkin ihanuus tuolta. :)

5/3 | 

Kiitos vinkistä. Tätä on odotettu ja hetihän sitä pitä ottaa ja tilata :)

6/3 | 

Voi vitsi, ei mikään huonompi vinkki. Monta kivannäköstä korua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat