Suoritin koko eilisen päivän arkeologisia kaivauksia paikalla, jossa olin kuullut asuntomme sijaitsevan. Uurastus palkittiin, sillä kaiveltuani tuntitolkulla kaikkia rätti- ja lumppukerrostumia paljastui alta jotain kauan kateissa ollutta, meidän kiva koti nimittäin!

Siinä sivussa löytyi paljon muutakin unholaan painunutta kuten useampi pari varsin kivoja kenkiä ja yksi kauan kaipaamani läskin kuristus -toppi. Ihan tuntuu nyt siltä kuin olis käynyt ostoksilla ja muuttanut uuteen asuntoon. Jännä miten positiivisesti vaikuttaa moneen asiaan sellainen inhottava juttu kuin siivoaminen. :D

 Koko päivän hiki päässä huhkiminen tarkoitti tietenkin sitä, että itseään piti sen jälkeen hieman palkita. Palkinnoksi lunastin sitten jääkaapissa odottaneen valkkaripullon ja join sen hyvässä seurassa puhuen meikeistä ja pojista. (Koska tytöthän ei luonnollisestikaan keskustele keskenään mistään muusta.)

Minä halusin päästä ulkoiluttamaan uusia pöksyjäni ja vaatehuoneen kaivauksissa löytyneitä kenkiäni, joten hipsittiin viinipullon tyhjennyttyä läheiselle terasille hytisemään. Ostin nuo housut toissapäivänä H&M äitiysvaateosastolta kympillä. En kyllä kuolemaksenikaan tajua mikä noista tekee juurikin Mama-malliston housut. Vissiin se kuminauhavyötärö sitten.Mutta en mä noissa housuissa enää kyllä paksuna mahtuis olemaan.

Mutta äitiyspöksyt tai ei, niin arvelin, että ei kai sillä väliä millä tämän ison mahansa on hankkinut, ja nappasin seeprat mukaan. Ja ostinpa sitten samat housut vielä mustanakin, kun olivat niin mukavat. Erityisen onnellinen olen kuitenkin juuri noista seeprahousuista, sillä olen himoinnut sellaisia jo pitkään. Nyt minäkin voin leikkiä savannin asukasta.

Hyvänä seuranani toimi Porin virallinen tukkajumalatar Anni. Sillä neidillä tuota karvaa vaan riittää tolleen ihan holtittomasti. Aina ei edes naista itseään sieltä alta näe.

Loppuillasta törmäsin vielä rakkaaseen Emmikseen jonka kanssa päädyttiin torille iskemään miehiä. Hieman olivat kyllä jäykkiä tyyppejä eivätkö oikein tuntuneet lämpeevän meidän lähentelyille. Minä ujona tyttönä vaan vienosti hieman halailin, mutta Emma-Kaisa päätti, että suora toiminta on tehokkain lähestymistapa ja pussata päräytti pulunpaskapäistä tyyppiä intohimoisesti. Nice.

Huomeasitteko muuten, että siellähän ne kuvissa mun uudet lasitkin vilahtaa.. ei menny teidän arvaukset ihan nappiin.. Lähikuvia myöhemmin..

Kommentit (10)

miira
2/10 | 

Kiva, raikas asu! Erityisesti tykkään tuosta punaisen yhdistämisestä musta-valkoiseen.

H & M:n äitiysvaateosaston valikoima hämmästyttää muakin. Ostin sieltä joitakin vuosia sitten mekon, joka paitsi istui erinomaisesti kapeavyötäröiselle naiselle kokoa 38, myös kirvoitti käsittämättömän määrän kehuja. (Eikä ollut eksynyt väärään paikkaan, vaan niskalappu todisti sen olleen Mama Collectionia, toim. huom.) Aina sitten ylpeänä ilmoitin, että juu, mammaosastollahan mä käyn shoppailemassa, sieltä tämäkin!

tiippa
4/10 | 

onpas kyllä raikkaan näköset pokat :p täälläki ois uusien silmälasien hankinta menossa (ollut jo hmm 9 kk), mutta kun hyviä ja niitä oikeita tulee harvoin vastaan..

käyttäjä-11858
Liittynyt5.4.2015

Hyvä Ano Nyymi, painoaan voi helposti pudottaa, jos olo itseään ahdistaa! (huom! siis itseään!, muiden mielipiteillä ei ole merkitystä.)Huomattavasti vaikeampaa on päästä eroon ilkeydestä ja ahdasmielisyydestä, joka selvästi on pesiytynyt korviesi väliin. Veera, täällä jo odotellaan uutta postausta, enkä varmasti ole yksin :)

8/10 | 

Heiii mä bongasin sut jazzeilta tossa perjantaina!

Oon niin satunnainen lukija, etten tienny sun olevan täältäpäin ja ihan silmät pyöreenä kattelin että voiko olla... En sitte kehdannu tulla juttelemaan kun en satavarma ollut. Mutta hyvältä asus näytti! =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram