Auts, mulla on karmeat rakot akillejänteiden kohdalla ja niistä saan tietenkin kiittää mun mustia Martenseja. En urpo eilen kenkiä kinttuihin kiskoessani muistanut suojata jalkojani etukäteen ja niinpä sitten jonkin ajan päästä kaupungilla ollessani linkkasin säälittävän näköisenä apteekkiin rakkolaastariostoksille. Onneksi Compeedin loistolaastarit todellakin toimivat kuten lupaavat ja vievät kivun samointein.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä olen yleensä sitä mieltä, että minähän en epämukavia kenkiä käytä hetkeäkään sillä maailma on täynnä halkineita jotka on yhtäaikaa hyvännäköisiä ja mukavia, mutta näiden vuoksi olen valmis hieman aluksi kärsimään. Kyllä mä nää Martit vielä kesytän!

Marttien kavereina oli eilen mun ikiaikainen klassikkoväritys. Punaiset housut oli mun tyylin kulmakivia lukioikäisenä ja edelleenkin puen punaisen värin mieluummin ala- kuin yläosaan.

Mä aina haaveilen siitä, että olisin sellainen huolitellun ja tyylikkään näköinen ihminen, mutta kerta toisensa jälkeen huomaan, että musta ei vaan ole sellaiseksi. Mä olen paremmin kotonani ja oma itseni, tukka harottaen ja olemukseltani hieman ryönä-pirkkona. Musta ei vaan ole sellaiseksi huolitelluksi leidiksi. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta olisikohan tällä mun olemuksen jonkinasteisella huolimattomuudella kenties jokin osansa siihen, että mua luullaan toistuvasti huomattavasti oikeaa ikääni nuoremmaksi. Ja mä todella tarkoitan sitä. Toistuvasti saan kuulla uusien ihmisten luullen minua 4-7 vuotta todellisuutta junnummaksi. Se pistää aina ihmetyttämään, kun olen mielestäni jo ihan vanha akka.

Mut ehkä mun tyyli sitten on toisinaan vähän ryönäinen teini ja jutut huonot. Siihen kun vielä lisätään runsaan rasvaprosentin ansiota oleva rypyttömyys, niin kai siinä on riittävästi tekijöitä huijaamaan ihmisiä. Kyllähän se on niin, että aikuiset naiset näyttää ihan joltain muulta kuin mitä mun peilissä näkyy. :D

Mites teillä? Vastaako oma peilikuvanne mielestänne ikäänne?

Kommentit (11)

JennL
1/11 | 

Minuakin luullaan usein nuoremmaksi mitä olen, varsinkin kun liikun kolmen lapseni kanssa, välillä ihmiset jäävät tuijottamaan perääni ihmeissään :D Mutta kolmekymppiä kilahti mittariin viime vuonna, joten uskottava se on, neljättä kymmenettä käydään!

no esimerkiksi näissä kuvissa näkyvät housut on kotoisin H&M Mama-osastolta. :D
Muuten värikkäitä farkkuja isoissa koissakin olen usein bongannut ellokselta.

ellu

Aa kiitos! :)

Me tilataan aika paljon vaatteita ellokselta, mutta en oo kauheesti värikkäitä bongaillu siel, pitänee katella tarkemmin! :)

Maddaleena

Lindexin pylleröosastolla on mukavia pillejä kauden väreissä. Ei vetskareita ja joustavat mukavasti ja hintakin on edullinen.

3/11 | 

Tuli tuosta poskien siloisuudesta mieleen, että itse olen kanssa "lohduttanut" itseäni sanomalla, että olen pitänyt huolta ihostani syömällä rypyt sileiksi. Nyt, kun 50+ ikäisenä laihdutan, joudun ikäväkseni huomaamaan, että juuri kasvoista se ne kilot/nesteet lähtee. Ja tulee ryppyjä. Ja alleja ja kaikkea inhottavaa. Voin siis kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa, että ylimääräiset kilot kannattaa karistaa nuorena, kun iho vielä pysyy muutoksissa mukana! Mutta sitähän sää et kysynyt.

aliste
4/11 | 

Noissa kuvissa näytät ihan ikäiseltäsi, jopa nuoremmalta (olet kai jotain 30), mutta kun ensi kerran näin tuon bannerikuvan, ajattelin että olet ainakin nelikymppinen. Pukeutuminen vaikuttaa tosi paljon, samoin hiustyyli ja eleet, nopealiikkeinen ja eloisa vaikuttaa nuoremmalta...pyöreys sinällään ei mielestäni nuorenna, joissain tapauksissa jopa päinvastoin...

5/11 | 

Tämä asu on kyllä juurikin sellainen missä sut kuvittelen liikuskelemassa kaupungilla (meinasin kirjoittaa käyskentelemässä mutten ole varma riittääkö netti-ihmisten huumori maajussitasolle :D) Itse en ole koskaan omistanut punaisia housuja, mutta neontaivasta hipuvat turkoosit housut kyllä löytyy - viime kevään/kesän Lindexin mallistosta tietenkin!

Putoan tuon tyylin kanssa erittäin samaan kategoriaan - musta ei vaan saa täysin huoliteltua mitenkään, aina jokin kohta on hiukan vinksallaan ja oikeastaan pidän siitä, ei tule liian virallinen olo mulle ja ihmiset eivät kuvittele koppavaksi. Ja mulle ulkomailta tulleet työkaverit sanoi viime viikolla virkistyspäivillä että en näytä yhtään ikäiseltäni ja että he kuvittelivat minun olevan paljon vanhempi kuin mitä olen - osa ei edes uskonut että täytän vasta n. Viikon päästä 20 :D

hannamaria

www.hannamariav.com

tirsu
6/11 | 

Hmmm..Ikinä en ole kuullut että kukaan nainen sanoo itseään luullun vanhemman näköiseksi kuin fyysinen ikä edellyttää. Se kai on niin noloa. Yleensä kaikki aina sanoo että heitä luullaan nuoremmaksi. Itse oikeasti aikuisena - siis mummoiässä vaikken mummo olekaan - pukeudun samoin kuin nuorempana, ja saan toisinaan kuulla,että näytän nuorelta (nii-iin, mitä vanhemmaksi tulee, sitä korkeammalle nuoruusikäraja kohoaa ;D )mutta olen ihan sata varma että ne on pelkkiä kohteliaisuuksia. Ikää on todella vaikea arvioida, mutta kuka hullu uskaltaisi vihjatakaan jonkun näyttävän vanhalta tai edes ikäiseltään- vaikka ei kai vanheneminen sentään synti ole vaikka hävetä sitä näköjään täytyy...

Milenna
7/11 | 

Höpö höpö kuule nainen! Jos näkisit miut niin säikähtäisit oikeesti. Toivoisin myös osaavani olla niinkuin semmonen "aikuisen" näköinen mutta en vaan osaa "huolitella" itteeni, ei millään onnistu :D Ihailen sinuu kun oot niin nättinä aina ja meikittäkin tosi söpö. Ja paljon aikuismaisempi ku minä. (se ei sit tarkoita vanhan näköistä ;) )

Elisa
8/11 | 

Omasta mielestäni näytän ihan ikäiseltäni, ja moni sen arvioi ihan oikeinkin. Mutta välillä kyllä sattuu näitä että joku luulee paljon nuoremmaksi, viimeksi pari päivää sitten kaupan kassa alkoi kysellä papereita. Lätkäisin pöytään ajokortin jossa syntymävuosi on 1980. Keski-ikäinen naiskassatäti hämmentyi niin että sopersi vain että olet niin nuoren näköinen, ilmeisesti ei todella ollut odottanut tätä :D. Mutta ne kassat toki jotka luulevat että olen 50 niin eivät papereita kysele eivätkä sen kummemmin pääse yllättymään ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram