Tämä viikko on mennyt enemmän aikoessa ja meinatessa kuin toimiessa. Aattelin, että "pitäskö mennä huomenna uimaan" ja "joko tällä viikolla saisin itteni salille..". No en mennyt enkä saanut. Raahasin persukseni ainoastaan kävelylenkeille. Mutta näin alkuvaiheessa annan itselleni toki pienet aplodit näistäkin.

Jonkinlaisia etenemissuunnitelmia on kuitenkin hyvä olla, joten kirjataanpa tähän ylös asioita jotka on tavoitteena suorittaa tässä tammikuun aikana.

  • Uskaltaudun salille. Mulla on tallessa ohjelma joka mulle tehtiin, kun edellisen kerran yritin aktivoitua, joten se sopinee alkajaisiksi nytkin.
  • Osallistun uintitekniikkakurssille. Ilmoittautuminen on jo lähetetty!
  • Valitsen vähintään kaksi eri ryhmätuntia kokeiltavaksi. Vahvimpina ehdokkaina tällä hetkellä kahvakuula ja idiootilla nimellä paiskattu Sh'bam.

Nämä tavoitteet riittäköön nyt tälle kuulle. Kun ei lupaile itselleen liikoja, saattaa jopa onnistua.

 

Kommentit (22)

23/22 | 

Sh'bam on kiva tunti, pelkkää biletystä :D Harmi kun Oulun SATSeissa Sh'bam tunnit on niin tyhmään aikaan että ei 8-16 töissä olevana pysty osallistumaan.

Ja joo, ei kannata tosiaan liikaa lupailla. Pienestä määrästä on hyvä aloittaa.

24/22 | 

joo, täällä joku muukin kehui sitä ja yks kaveri kans FB:ssä hehkuttanut tunteja kivoiksi, joten katsotaan jos maanantaina mahtuisin mukaan. :)

Pirkko
25/22 | 

Osaaksä pelata sulkista ja löytyiskö pelikaveri? Se on parhaimmillaan tosi teholiikuntaa ja lisäksi hauskaa.

Sevivas
27/22 | 

Voi mahoton! Olen samantyyppisessä tilanteessa kuin sinä ja juuri tässä liikuntaa aloitellessa etsin vertaistukea blogeista. Olen seurannut toista blogiasi jo vuosia, joten tämähän sopii mulle kuin nyrkki silmään. Ja pakko tunnustaa, että olen halunnut sinulle jo pidempään kommentoida toiseen blogiin, että kannattaisiko tarkistaa ravinto- ja liikuntatottumuksia, kun olet valitellut väsymystä ja alavireisyyttä. En siis kommentoi saarnatakseni, sillä itselläni on samoja sudenkuoppia kuin sinullakin. Kuntoilussa olen kuitenkin päässyt nyt hyvään alkuun tauon jälkeen, ja löysin vihdoin salin, missä on tosi kiva tunnelma ja sopiva tuntivalikoima tätiliikkujan tarpeisiin. Ja SH'Bamiin olen jäänyt jopa koukkuun! Eli ei muuta kuin tsemppiä ja uskoa meille molemmille - kiitos kun kirjoitat!

28/22 | 

kyllähän se on itsellä ollut aina se tieto, että ruoalla ja ravinnolla on oloon merkitystä. Mutta monen muunkin asian ollessa perseellään, ei niille jaksa tehdä mitään. Ei siinä paljon muiden ihmisten kommentit asiasta auttaisikaan sellaisessa vaiheessa. Nää hommat täytyy lähteä tasan itsestä.
Mut huomenna mulla oliskin aikomus mennä SH'Bam-tunnille! Kiva, saada samassa tilanteessa olevia lukijoita. :)

29/22 | 

Olen sun kanssa ihan samaa mieltä tosta, että liikunnan aloittaminen on ihan itsestä kiinni. Vaikka joku muu sanoisi sulle, että kannattaisko lähtee käymään lenkillä, niin kyllä se on silti se oma motivaatio, joka saa sut lähtemään sinne lenkkipolulle. Ja tossakin asiassa auttaa tosi paljon se, että löytää sen just itselle sopivan lajin, mistä saa niin hyvät kiksit, että on pakko testata toistekin. Meikää ei esimerkiksi saisi kuuna päivänä hiihtoladulle, mutta ryhmäliikunta ja esimerkiksi lentopallo on sellasia, mitkä mun kohdalla toimii tosi hyvin. Olisi muuten mukava kuulla, mitä tykkäsit sh'bam-tunneista sen jälkeen kun olet käynyt siellä. :)

LINDAH
31/22 | 

Kahvakuulailu on aivan mahtavaa ja tehokasta ja kun kurssin on käynyt voi sitä harrastaa myös kotosalla. Ainoa seikka mihin kannattaa kiinnittää huomiota on ettei valitse kahvakuulaJUMPPAA vaan kahvakuulaNOSTAMISTA. Näissä kahdessa on hurjat erot ja jumpassa kahvakuulaa käytetään väärin. Kahvakuulailun pitäisi olla nostamista, sillon liikkeet tehdään oikein ja saat siitä suurimman hyödyn. Eli valitse tarkkaan mitä kautta alat kahvakuulailemaan.

Itsekin olen plussapallero mutta hyvin jaksaa kahvakuulailla kotosalla parin eripainoisen kuulan kanssa. Parasta on huomata kun hauikset alkavat näkyä :D TSEMPPIÄ!

32/22 | 

ahaa.. enpäs tiennytkään, että Kahvakuulailustakin on jotaine ri versioita. PItänee siis kysellä tuolta salilta, että millaisia nuo tunnit oikein on. :)

33/22 | 

Hei, tätä blogia jään seuraamaan varmasti. Olet isojen muutosten äärellä, toivottavasti jaksat sitkeästi etsiä liikunnan kautta hyvää oloa, se kyllä sieltä löytyy kun jaksaa etsiä :)

Myy
35/22 | 

Tsemppistä Veera! :) Minäkin oon seuraillu tyyliblogiasi jo jonkin aikaa, joten mielenkiintoista lueskella myös hyvän olon etsinnästäsi. Minäkin oon aikoinaan lähtenyt rapakunnosta liikenteeseen, ja tiedän miltä ne ensiaskeleet ryhmäliikuntatunneille ja salille tuntuvat. Kahvakuula, zumba ja kiertoharjoittelut/circuit training tais olla silloin sellaisia tunteja, joitten avulla lähin kuntoa kohottamaan. Jossain vaiheessa sitten uskaltauduin kokeilemaan myös rankempia tunteja, bodyattackia, pumpia ja combattia. Vaikka siellä ei vielä yhtä täysillä jaksanut vetää kuin muut, niin oli mahtava huomata, että niistäkin tunneista selvis hengissä! Ja pakkohan sinne oli ängetä uudestaan! Ja se on kyllä itseä motivoinut tosi paljon, kun huomaa, että säännöllisellä liikunnalla se kunto alkaa kasvaa yllättävän nopeasti. :)

Pakko kans muistuttaa, että otathan viikolle kans jonkun kehonhuoltotunnin? Bodybalancea, venyttelyä, joogaa, mitä teidän salilla onkaan tarjolla. Pääsee ne pikkuhiljaa löytyvät lihakset myös huoltoon :)

36/22 | 

juu, kyllä mä tuolta noita venyttely ja Bodybalance tuntejakin just väijyin lukujärjestyksestä, että pitänee joku sellainenkin mukaan ottaa jahka tässä saa itsensä muuten liikkeelle.

Jumppakärpänen
37/22 | 

Kaikkein olennaisinta olisi varmaan löytää se "oma" laji, josta oikeasti innostuu. Pakkopullaa ei kauan jaksa. Sh'bam on hauska ja minun mielestäni helpohko tunti (riippuu toki vetäjästä). Ei se pumppikaan paha ole, sitähän voi tehdä aluksi vaikka pelkällä tangolla. Joka tapauksessa ottaa aikansa, että liikkumisesta tulee osa elmää, tsemppiä!

Jumppakärpänen
39/22 | 

Ps. LesMills-tuntien ohjelma vaihtuu käsittääkseni maaliskuun alussa, silloin voisi olla hyvä sauma kokeilla jotain vähän "oudompaakin" tuntia.

Mari
40/22 | 

Uintitekniikkakurssi! Sinne munkin pitäis mennä, nimimerkillä muunneltu sammakko-tyyli.. Viimeks vaan kun olin uimakoulussa niin naapurin lihava poika paino mut pinnan alle. Kamalat takaumat...

41/22 | 

yyh.. no ei oo ihme, jos on traumoja! Mut aikuisten tekniikkakurssilla tuskin tarvii pelätä samanmoista kohtaloa. :D

Heli
42/22 | 

Itse vannon uimisen nimeen. Se kehittää kaikkia lihasryhmiä ja on lisäksi hellä nivelille (jos uintiasento on oikea eikä tule ns. ylikäyttöä). Tosin omalla kohdallani hartia alkoi vaivaamaan uituani monta viikkoa kolme kilometriä kolme kertaa viikossa. Nyt uin vain mailin (asun USAssa, nämä hemmetin oudot mittayksiköt ovat kuin tarttuva tauti) samalla vauhdilla ja yhtä monta kertaa viikossa, ja hartia kestää hyvin. Uintitekniikkakurssi kannattaa siis ehdottomasti ettet vahingossa pilaa alkuintoa väärällä tekniikalla/vammoilla. Itse pidän myös squashista, se on uskomattoman tehokas liikuntamuoto - tosin se lasihäkissä pelaaminen on aluksi aika outoa.

43/22 | 

squash vaikuttaa mun mielestä ihan hullun pelottavalta! Pieni koppi jossa se pallo voi koska tahansa kimmota seinästä silmään! :D

Heli
44/22 | 

No juu, onhan se vähän hasardia välillä. Olen mä onnistunut saamaan pallon kurkunpäähäni niin kovaa, että kropasta lähti kaikki happi ja voimat sen iskusta (ja säikähdyksen voimasta myös). SIlmiä siellä on pakko suojata sellasilla naaman ympärille kiertyvillä avaruuslaseilla. Mun mielestä useimmissa paikoissa ilman niitä pelaaminen on aika tiukasti kielletty. Sitä voi onneks pelata yksinkin, ja pallon juoksemisen ohessa kunto kasvaa vaikkei vastustajaa oliskaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat