Olen jo aiemminkin postaillut sovittelukuvia tammikuiselta vierailultani Junarosen showroomille, mutta vielä löytyy lisää. Tässä siis muutama poimintoja tulevasta. Jos en nyt ihan väärin muista niin nämä  postauksen neljän ekan kuvan vaatteet on kaikki vasta ensi syksyn mallistoa.

Kuten huomaatte, niin tuollaisia väljälinjaisia mekkoja on luvassa monessa värissä ja tyylissä. Mua usein tällaisena hinkkilissuna vähän pelottaa tällaiset väljälinjaiset mekot, niissä kun on suuri vaara, että tulee ns. pystytettyä teltta. Toinen välttelemäni asia on sinisissä mekoissa nähtävät lepakkohihat. Ihan hauska ja näyttävä kyllä tuo jälkimmäisen, Abban mimmit mieleen tuovan mekon kimaltava kangas, mutta mallin puolesta en itse osaisi kumpaakaan näistä sinisistä koltuista käyttää. Mutta jälleen kerran on pitkin hampain myönnettävä, että kyllähän mulle sininen sopii. 

Eniten näistä edellä nähtävistä trikoomekoista mun mieleen taisi olla mustavalkoinen yksilö, jossa tykkään kuosin lisäksi etenkin hihojen pituudesta ja just hyvän kokoisesta ja mallisesta pääntiestä. 

Mut sitten vähän yllättävä suosikkiasu näistä kaikista! Astetta asiallisempaa kuin mun päällä yleensä nähtävät kamppeet, mutta oishan se kiva aina toisinaan kipittää korkkareissa ja kynähameessa kaulukset skarppeina. Jos oisin jossain siistissä sisätyössä voisin hyvin vedellä toimistossa näissä vaatteissa. 

Tuo yläosa on siis yhtä ja samaa puseroa sekä neule että alta pilkottavat valkoiset osat ja tykästyin paitaan juurikin tuosta syystä. Erillinen kauluspaita neuleen alla on mun mielestä aina jotenkin rytyssä ja huonosti ja tuntuu pahalta,  mutta näin yhdistettynä fiilis oli todella mukava.

Alla sitten vielä muutama jo aiemmin nähty vaate, jotka nostan tähän siksi, että ne ovat nyt vihdoin tulleet myyntiin.

Kaunista pitsimekkoa löytyy tämän tiilenpunaisen lisäksi lempeässä sinisen sävyssä. 

Kepeä kevättakki on tarjolla hempeän roosan rinnalla myös mustana

Tätä mun päällä pian Evekissäkin nähtävää hauskaa kaktuskuviota on mekon lisäksi saatavana myös topissa.

Kaikki tässä sovittamani vaatteet ovat mallikappaleita eli kokoa 44 tai M. Tämä tieto ehkä auttaa vähän hahmottamaan mitoitusta. Löysissä mekoissa koko oli just hyvä, isompaa en itselleni valitsisi, mutta esimerkiksi tiilenpunainen pitsimekko oli sen verran justiinsa, että 46 olisi ennemmin oma kokoni. 

 

Kommentit (4)

Mimu
5/4 | 

Toi punainen sopii sulle mun mielestä TOSI hyvin!!!

Harmaa pusero ja musta hame on myös todella kaunis.

KAUNIILLE SOPII KAIKKI :))

Juha
7/4 | 

Olen samaa mieltä suosikkiasusta: tuo kynähame + valkea-harmaa yläosa sopii sinulle mielettömän hyvin!

Haituva
8/4 | 

Ja näin pari kuukautta myöhemmin.... Tämä postaus sai minut katsomaan laivalla rekkiä. Kun Åhlensin Å+ valikoima oli tällä erää pettymys, tarttuivat kaktuskuosit mukaan sekä toppina että mekkona. Positiivinen yllätys oli rinnan muotoonleikkaus. Malli ei sovi vain tasapaksuille, vaan myötäilee loivasti myös rintavampaa muotoa. Ei siis mekossa tartte telttailla :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram