Tiiättekö, mun blogi on nyt todistetusti ainakin jonkun yhden ihmisen mielestä viihdyttävä! Uskallan väittää näin, sillä se joku "ainakin yksi ihminen" on saanut mieleensä mainita minun blogini, kun ovat miettineet ehdokkaita Inspiration Blog Awards -äänestyksen sarjaan Vuoden viihdyttävin blogi. Täytyy sanoa, että mä oon kyllä nyt ihan hirmuisen ilahtunut jo tästä ehdokkuudesta! Että aatella, ei oo tällainen blogimaailman vanha kääkkä (siis blogivuosissa vanha!) päässyt vielä vaipumaan unholaan. (+ varmistaakseen mahdollisimman paljon klikkejä järjestäjän kilpailusivulle, on ehdokkaita tietysti ollut hyvä napsia vähän sieltä sun täältä :D)

Ehdokkuudesta innostuneena, mulla on tietenkin jo gaalakolttu katsottuna valmiiksi näin pari viikkoa ennen kemuja. Se on muuten oikein bueno, mitä nyt yhden pienen vatsataudin ehkä kaipais alle ollakseen täydellinen. Sitä on kyllä ollut ihan hyvin liikkeellä viime aikoina, että ehkä mulla on vielä toivoa. Mut onneks aina on olemassa vaihtoehtoja, kuten kainaloihin saakka ylettävät läskinkuristusalkkarit. (Ai että mitä jos söisin kevyemmin tän pari viikkoo? Ei kai sitä nyt sellasiin akkojen hömpötyksiin aleta yhen mekon takia!)

Niin, että kuvitelkaapa tilanne, jossa olisin siellä kemuissa vatsataudin jälkeisessä nestehukassani, mummopöksyjen kiristämänä (toki ne puetaan vaikka tuliskin se kunnon nesteenpoisto!) juonut lasin tai ehkä useammankin skumppaa, ja sit tärähtäiskin vahingossa voitto kohdalle, niin saattais aika päräyttävä kiitospuhe irrota. Tätä me tuskin tulemme näkemään, mutta saahan sitä aina haaveilla. Siis siitä voitosta. Se hiostava olo ja skumppa kun on jo varmaa.

Mutta siis, jos siellä on joku tuon postauksen alussa mainitun yhden ihmisen lisäksi, joka kokee kovasti viihtyneensä täällä Tyyliä metsästämässä -tontilla juttujani lukemassa, niin äänenne ovat tervetulleita. Eikä vähiten siksi, että kilpailun sivujen mukaan "Vuoden viihdyttävimmän blogin palkitsee Cloetta Suklaa." Mmm.. saiskohan vuoden viihdyttävin blogi kenties koko vuoden suklaat... Auttais kyllä pitämään saavutetut linjat.

Ehdokkaita katselemaan ja äänestämään pääset TÄÄLLÄ.

 

PS: Eli gaalakolttu -check!, mutta mitä ihmettä mä laitan tänä iltana päälle Pandoran keikalle???

Kuvassa: mekko-HM+/kengät-Guess/laukku-Olympus (saatu)/aluspöksyt-Triumph

Kommentit (3)

Kertakin on liikaa
4/3 | 

Elä hyvä ihminen vatsataudista haaveile. Sen vatsataudin 4 kertaa viimeiseen puoleen vuoteen sairastaneena voin kertoo, ei oo herkkua hei!

Veera
Liittynyt2.9.2015
5/3 | 

no en kai mä nyt ehkä ihan tosissaan ton "haaveen" kanssa ollut :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram