Mun piti oikein kalenterista laskea, että montako viikkoa tätä kenkähaastetta oikein on jo takana, niin totaalisen sekaisin mä olen päivistä, viikoista ja kengistä. Laskujeni mukaan eilen käynnistyi viikko 9, joten tässä olisi kuvaraportti viikon 8 käytetyistä klopottimista.

Olen viikko toisensa jälkeen todennut, että vielä ei ole alkanut tuntua hankalalta tämä yhdet kengät päivässä meininki. Mutta nyt voin todeta, että hankalalta alkaa tuntua se, että tämä haaste ei taida loppua ikinä! Ja se tarkoittaa sitä, että ikäväni muutamia lempikenkiä kohtaan alkaa käydä melko suureksi. Mutta ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön. Mä meinaan koluta kenkävarastoni niin kuiviin kuin se vain on kelien puolesta mahdollista.

kenkaviikko8_A_

Aloitin viime viikon kaksilla mustilla nahkanilkkureilla. Maanantaina tassuttelin Asokselta ostetuilla French Connectionin solkinikkureilla ja tiistaina monta vuotta vanhoilla Biancon kengillä, jotka ovat leveän lestinsä vuoksi loistavat kengät väyneille jaloille kera paksujen villasukkien.

Keskiviikkona oli vuorossa kekkeröintiä Helsingissä, joten oli käytettävä suosiolla kahdet kengät. Juhlissa kipitin Zaran monivärisissä korkosandaaleissa, mutta ennen bileitä ja yöllä hotellille hiipiessä jalassa kimaltelivat Spartoolta hankkimani RASin paljettiherrainkengät. Nämä blinblingit ovat yhdet niistä kengistä joita ehtii varmasti tulla vielä ikävä ennen haasteen loppumista.

kenkaviikko8_B

Toiset pitkään panttaamani ja nyt taas jo ikävöimäni kengät ovat torstaina Helsingissä ja sieltä kotiin matkatessani käyttämäni punaiset kiiltonahkaiset Martensit. Punaiset Martit kuuluvat ehdottomasti niihin syys- ja talvikenkiin joita voisin käyttää päivästä toiseen, joten mietinkin tässä ahdistuneena, että kuinkahan monta viikkoa joudun nyt katselemaan noita vain eteisessä. Onneksi on mustat vielä käyttämättä! :D

Perjantaina vahvistui se ajatus, että Tukholmasta Vagabondin alesta hankkimani nilkkakorkuiset buutsit taiatavat joutaa myyntiin, sillä kapea lesti tuntuu vähän kiusaavan toisen jalan alkanutta vaivasenluuta. Auts. Ei hyvä juttu. Sellaisia kenkiä ei ole hyvä jalkaansa laittaa. Buutsit siis todennäköisesti löytyvät huuto.netistä vielä lähiaikoina.

Kilpakumppani muuten käytti kans viime viikolla yhdet aika rouheat buutsit.. eräitä vaaleanpunaisia kaunokaisia vielä odotan.. :D

 Lauantaina rentoilin leffareissulla viimeisissä tennareissa jotka eteisen kaapista löysin. Nyt mä uskoisin käyttäneeni haasteessa kaikki tennarini. Ehkä. Mut niin mä toki kuvittelin jo ennen kuin löysin noi ja samanlaiset varrelliset pinkit kenkäkaapistani...

Sunnuntaina en poistunut kotoa, joten oli hyvä hetki rastittaa listalta jotkut ulkoiluun sopimattomat kengät. Ralliruuduin sisäpuolelta kuvioidut Miss Sixtyn korkkarit hankin joskus lähemmäs kymmenen vuotta sitten huutiksesta. Rakastuin niihin palavasti ja metallikorkoisilla rokkikengillä tulikin kekkeröityä kerran jos toisenkin. Nyt huomasin harmikseni, että kintut on vuosien saatossa sen verran muuttuneet, että kengän reuna painaa nykyään ikävästi varvasta. Niinpä taitaa nämä kaunottaret matkata sinne mistä tulivatkin, eli huutikseen. Nyyh.

Kenkäkirppistä siis luvassa lähiviikkoina kunhan saan kuvat otettua ja naputeltua tiedot kohdalleen. Myyntiin tulossa kenkien lisäksi myös laukkuja ja vaatteita. Olis nyt yksi sellainen rahareikä tulossa, että on hyvä sauma laittaa aarteita menemään.

PS. Vielä muutama päivä aikaa osallistua Kenkähaasteen-kamppissivulla arvontaan, jossa voi voittaa itselleen kengät Booztin valikoimista! Osallistu TÄÄLLÄ! 

Kommentit (4)

wasp
5/4 | 

huhhuh..olipa työn ja tuskan takana tuo arvontaan osallistuminen...niin monista kengistä oli oma koko loppu...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram