Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea Koruharakka, paljon onnea vaaaaaaaaan!

En voi uskoa, että siitä on jo kokonaiset kolme vuotta kun hyvä ystäväni Minna perusti siskonsa kanssa hauskoja ja suloisia koruja myyvän nettikauppa Koruharakan. Mihin tämä aika oikein rientää? Olen seurannut harakan puuhia suurella mielenkiinnolla sillä olen itsekin salaa haaveillut moneen otteeseen omasta nettiputiikista, mutta kylläkin kenkien ja laukkujen saralla. Kun itse vaan tyytyy haaveilemaan, onkin kiva sitten nähdä, kun toiset oikeasti toimivat, tekevät ja onnistuvat. Hienoa työtä tytöt! :)

3-vuotis synttäriensä kunniaksi Koruharakka julkaisi upeita muotikuvia tuotteistaan. Nämä kauniit kuvat on ottanut valokuvaaja Petra Lönnqvist ja niitä löytyy lisää Koruharakan sivuilta. Itse tykkään ihan erityisesti tuosta ensimmäisestä kuvasta ja sen kauniista kesäillan valosta.

Mallien meikit: Jangsara

Synttärien kunniaksi Koruharakan nettikaupassa on tietenkin taas myös uutuustuotteita ja vielä tämän viikon loppuun saakka kaikki tilaukset toimitetaan ilman postikuluja! Uusimmat tuotteet pääset tarkastamaan TÄÄLTÄ. Korujen lisäksi valikoimiin on hetki sitten tullut myös taiteilija Retta Isotupa-Siltasen vallan hurmaavia Joutomaa-postikortteja. Nyt voisikin siis näppärästi muistaa vaikkapa kauempana asuvaa ystävää kivalla korulahjalla ja valita mukaan nätin kortin. Koruharakan tytöt lupaavat kirjoittaa korttiin kauniisti käsin haluamasi tervehdyksen, jos haluat tilata lahjan suoraan sen saajan osoitteeseen. Ei lainkaan huonompi palvelu. :)

Korttivalikoimaa selatessani menetin itse sydämeni erityisesti tälle herttaiselle seepratytölle. Seepran surumielisestä ilmeestä huolimatta kuva saa ainakin minut todella hyvälle tuulell. :)

PS. Tämän blogin kirjoittaja saa toisinaan ilmaisia tuotteita ystäviltään, eli kirjoituksessa mainitukselta yritykseltä. Olet siis juuri joutunut mainonnan uhriksi.

Kommentit (5)

Krisu
6/5 | 

Tänään just tipahti postiluukusta Koruharakasta tilaamani paketti. Löysin kyseisen kaupan blogisi kautta ja olen sieltä useamman kerran tilaillut :) Pakko vielä mainita, että ihan ehdottomat lempparikorvikseni, pääskys-napit, on Koruharakan valikoimasta.

Jossu
8/5 | 

KIIIIIIIITOS!!! Olen jo pari kk etsinyt haakoruja, eika eiliseen mennessa mikaan koru oikein iskenyt...kunnes eksyin sinun blogiisi Moumoun kautta ja naytolle ponnahti tuo ensimmainen kuva. Aivan ihana helmikaulakoru ja korvikset...nyt vain odottelen etta ne tulevat myyntiin jotta voin tilata ne.

:)

Jossipossu
10/5 | 

Korut ovat jo matkalle tanne Saarelle...pompin suurinpiirtein onnest kun sain heilta viestia etta korut ovat tulleet myyntiin. Mies ei vaan tuntunut ymmartavan tata intoani, ehka sitten haapaivana kun nakee korut ylla :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat