Pieni pala päivän asua olkaa hyvä. Oranssimaniani on saavuttanut jo sellaiset mittasuhteet, että sitä on kasattava päälle jo usemmassa sävyssä kerralla.

Tänään koralliin päin kallellaan olevat chinot saivat kaverikseen eilen saapuneet Nellyn kirkkaanoranssit nahkaballerinat ja olalla keikkui vielä tummanoranssi mokkalaukku.

Jotten ihan näyttäisi porkkanakeittokattilassa dipatulta sekopäältä, ryhdistin kokonaisuutta mustalla neuleella. Ja kaulaan pääsi roikkumaan pääkallohuivi ja Asplundin metalliristi.

Ensimmäinen sisäänajopäivä pehmitti noita ballerinoja jo melko hyvin, mutta vielä on pientä epämukavuusongelmaa. Eli nyt siis illaksi kengät jalkaan kera kosteiden sukkien! Sillä taikatempulla on alkukankeita nahkakenkiä ennenkin taltutettu.

Posted from WordPress for Windows Phone

Kommentit (2)

Siilikissa
4/2 | 

Hehee, oma värisekopäisyyteni on venynyt jos sellaisiin sfääreihin, että pelottaa... Päälle eksyy oikeesti sellasia värikoktaileja (kirkasta punasta, keltasta ja vihreetä SAMAAN ASUUN) että jaksan päivästä toiseen ihmetellä mihin katosi se ihminen, jonka vaatekaappi näytti mustalta aukolta vielä jokin aika sitten...

(Miehen vika, se pakotti mut viime talvena ostamaan oranssin neuleen mustan sijaan..)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat