Lupasin edellisessä postauksessa esitellä juhlista jokusen muunkin asun kuin vain omani, joten tässä olisi kaksi kaunotarta 20-luvun tyyleineen. Tanjan ja Eevan asut ovat loistava osoitus siitä, että vaikkei teemabileiden asua löydy valmiina omasta kaapista, niin sellaisen voi saada todella edullisesti.


Eeva oli löytänyt kauniin kaksikerroksisen mekkonsa New Yorkerista kympillä. Alunperin pitkillä hihoilla varustettu mekko koki muodonmuutoksen Eevan äidin käsissä ja hihat muuttuivat pitkiksi pitsi "hansikkaiksi". Asuun sopivat korut puolestaan löytyivät lainaan työkaverilta ja mukavat Riekerin korkkarit olivat oman kenkäkaapin asukit.


Tanja puolestaan oli tehnyt mekkolöydän Porilaiselta Kipunan Kirppikseltä naurettavaan kolmen euron hintaan. Myös tämän mekon muokkaamisessa oli äidillä näppinsä pelissä ja siihen oli lisätty musta pitsinauha lantiolle tuomaan 20-luvun henkeä. Pitkät satiinihanskat olivat kuulema "jonkun kasvorasvan kaupanpäällinen" ja läjä sopivia koruja löytyi omien korurasioiden kätköistä. Kengissä myös tämä lady luotti Riekeriin ja jalasta löytyikin mainiosti ajan henkeen sopivat remmikengät. Uutena asua varten oli tarvinnut siis hankkia vain hiuskoriste, joka oli löytynyt Glitteristä. Kiitokset hirmuisesti molemmille tämän postauksen tähdille, että sain teidän lookit täällä esitellä! :)

 

Kommentit (2)

ZaZa
3/2 | 

Tyylikkäät neitoset ja asut! Eikä todellakaan näytä pikkubudjetilla tehdyiltä! Ja olen aina kade ompelutaidoista (tai ompelutaitoisista äideistä). Itsellä kun on ihan peukalo keskellä kämmentä, kun ompeluhommista puhutaan...

Veera
Liittynyt2.9.2015
4/2 | 

mä oon kyllä itse kans aika onneton ompeluhommissa. Tai sanotaanko että laiskuus siinä varmaan on se suurin este. Ideoita olis ja osaamistakin varmaan, kun vaan ryhtyis, mut kun ei viitsi. Mut sellanen käsistään kätevä mutsi löytyy! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat