Tässä asussa suuntasin sunnuntaina anopin luokse päivälliselle, mutta kuvat jäivät tuolloin räntäsateisen kelin vuoksi ottamatta. Pukeuduin kuitenkin samoihin vaatteisiin eilen llähtiessäni naisyrittäjien tapaamiseen, mutta korkokenkien sijaan päädyin matalampiin jalkineisiin. Kuvasin sitten molemmat vaihtoehdot ihan vaan vertailun vuoksi.

mekko - H&M / nahkarotsi - Saki / kengät - Wonders / laukku - Global Accessories / korvikset - ViaMinnet (saatu)

Sunnuntain versiossa siis nudet korkkarit. Kokonaisuus näyttää kepeältä ja naiselliselta ja kintut siroilta ja jopa pitkiltä. Tykkäsin kokonaisuudesta kovasti.

Mitkähän Bearnaise-kastikkeet sitä onkin jo ehtinyt lentää tuohon mekon rinnuksille... Tissevänä ihmisenä ruoka ei koskaan pääse tippumaan syliin saakka, vaan etupuskuri imee kaiken haarukasta putoavan magneetin lailla itseensä. :D

Eilen sitten ajattelin, että matalilla kengillä on varmaan kivempi pyöräillä ja nappasin eteisestä nämä vihdoin talviteloilta kaivamani paljettiherrainkengät ajatellen, että mustan rotsin parina ovat ihan jees. Ja onhan ne itse kengät ihan mahtavat, eikä mikään estä niitä tuon asun kanssa käyttämästä. Mutta, kun vertailukohtana oli tuo korkkariversio, niin onhan noi matalat tähän nyt ihan plääh vaikka kuinka blingblingit ovatkin. 

Ne on ihan samat sääret molemmissa kuvissa, mutta kyllä se nudekorkkarien luoma optinen harha vaan on aika huikea. Matalissa kengissä, joiden väri vielä katkaisee koiven nilkasta, näyttää jalat paljon lyhyemmiltä. Ja vaikka kaikki on ihan samoin päästä nilkkoihin saakka, niin mekkokin näyttää matalien kenkien kanssa eri mittaiselta ja ylipäätään kaikki mittasuhteet erilaisilta. Vai onko tää vaan mun omassa päässä oleva häiriö?

Pitänee testata tää sama vielä mustilla korkkareilla, että minkä mittaiset sääret niillä tulee. :D

Mä niin todellakin alan ymmärtää nudekorkkarien nimeen vannovia naisia!

Kommentit (7)

Lissu
1/7 | 

No kääk... Ero on kyllä iso. Mä en omista nudekorkkareita...VIELÄ :D Tarttis vissiin hankkia. Jotenkin en ole tajunnu, että kenkien väri tekee noin ison eron hameen kanssa. Kaikkea oppii kun vanhaksi elää ja lukee blogeja!!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Tokihan tässä nyt vaikuttaa tuo korkokin, mutta kyllä se silti on ihan eri näköinen vaikka olis sama kenkä mustana tai nudena. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Jep. Ei sitä tarvii olla paljon korkoa, että lantion asento muuttuu ja sitä myöden koko ryhti. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
4/7 | 

Täällä odottaa ilmojen lämpenemistä sama mekko mustana ja nudet korkkarit :) näyttää tosi hyvältä

Papu
5/7 | 

Tässä on kyllä mielentön ero!
Ota ihmeessä vielä kuva mustien avokkaiden/korkkareiden kanssa ja pistä tuon nude-kenkä kuvan rinnalle. Se kiinnostaa kovasti. Nude-kenkiä olen itsekin harkinnut ja tämä kyllä vahvistaa ajatusta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram