-Yhteistyössä Cobblerina-

Nonni, jo oli kuulkaa aikakin. Tän postauksen julkaisun siis. Kävi nimittäin niin, että sain jo ihan loppukesästä Cobblerinalta läjän kauniita korvakoruja ja tarkoitus on ollut arpoa niistä muutamat teille. Mutta onnistuin meidän muutossa tunkemaan ne arvottavaksi tarkoitetut korvikset jonnekin niin hyvään "talteen", että löytyivät vasta hetki sitten. Mutta tällaiset tuotteet eivät onneksi happane, joten ovat edelleen aivan yhtä ihania ja ajankohtaisia kuin ennenkin.

Omiksi lemppareikseni ovat osoittautuneet roikkuvat Nuoli-korvakorut

Cobblerina on vuonna 2012 perustettu yhden naisen käsityöyritys, joka valmistaa kauniita ja naisellisia asusteita joiden pääasiallinen materiaali on nahka. Cobblerinan verkkokaupasta on saatavilla laukkuja, lompakoita ja tässäkin postauksessa näkyviä korvakoruja.

Kannattaa kurkata yrityksen sivuilta laukkuja, sillä ovat todella herkullisen värisiä ja kauniita. Voitte varmaan uskoa, että omaa silmääni miellyttää nyt erityisesti hennon vaaleanpunainen ja harmaa ja niitä värejä on saatavilla mm. söpön rusettilaukun muodossa. Cobblerina valmistaa laukkuja ja muita tuotteita myös mittatilauksena asiakkaan omien toiveiden mukaan!

Laukkujen nahat leikataan säästeliäästi käsin ja ylijäämäpalat hyödynnetään mm. näiden korvakorujen valmistukseen. Laukkujen vuorikankaat puolestaan ovat kierratyskankaista, joten laukut ovat yksilöllisiä.

Tämä postaus tulee oikeastaan ihan erinomaiseen aikaan, sillä huomasin juuri, että Cobblerinan yrittäjä Sanna perusti juuri hetki sitten blogin Me Naisten -blogiyhteisöön. Cobblerinan työhuoneella -blogissa pääsee lukemaan vaikkapa yksityiskohtaisesti kuinka käsityönä tehty nahkalaukku oikein valmistuu tai tutustumaan tulevaan kenkämallistoon. Ainakin omasta mielestäni tällaiset kurkistukset jonkun toisen alan ihmisen työhön ja sen taustoihin ovat todella mielenkiintoisia!

Kuten jo postauksen alussa sanoin, minulla olisi muutama pari Cobblerinan korvakoruja arvottavaksi teidän lukijoideni kesken. Korvakorut on siis valmistettu ylijäämä nahkapaloista ja niiden koukut/tapit ovat nikkelivapaat ja hopeoidut.

Voit osallistua korvisten arvontaan jättämällä tähän postaukseen kommentin, jossa kerrot millainen on/olisi sinun unelmiesi laukku. Muista täyttää myös nimimerkki ja sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajiin yhteyden. Voit halutessasi myös kertoa mitkä ylläolevan kuvan korvakoruista olisi sinulle kaikista mieluisimmat. (sitä en toki voi taata, että jokainen voittaja saa juuri haluamansa) Osallistumisaikaa on tämä viikko, eli sunnuntaihin 26.2. saakka.

Cobblerinan löydät nettisivujensa  lisäksi myös facebookista ja blogista!

 

Kommentit (100)

Minelli
101/100 | 

Unelmieni laukku on nahkainen ja tilava, olkapäällä kannettava. Väreinä musta ja nude ovat suosikkeja tällä hetkellä.

Gitte
104/100 | 

Unelmieni laukku olisi olalla kannettava, vaalean roosan värinen nahkalaukku. Korvikset numero kolme olisi juuri oikea valinta sellaisen lisäksi.

Sanli
105/100 | 

Unelmien laukku olisi tilava, muttei liian iso. Nahkainen, lyhyet hihnat, mutta olkapäällä kannettava, mutta tarvittaessa saa pitkän olkahihnan. Väristä en osaa sanoa, mutta sampanjan värinen miellyttää aina silmää ja tietenkin musta. Vaikka monet värit on ihania, haluisin, että laukku olisi niin muodoltaan kuin väreiltään ajaton.

Vierailija
107/100 | 

Laukun on oltava tilava. Nahkainen. Ja yleensä valitsen mustan. Olalla kannettava, tarvittaessa pitkä hihna vapauttaa kädet. Aivan upeita korviksia.

Piia
109/100 | 

Unelmieni laukku olisi pieni ja naisellinen. Se "imisi" kaiken mitä nainen voi tarvita . Mahdoton yhtälö ; )

Sariska
110/100 | 

Unelmien laukku olisi sellainen täydellinen nahkainen arkilaukku, joko mustana tai sellaisena toffeenvärisenä. Että sinne mahtuisi A5 kokoinen kalenteri ja muut pakolliset päivittäiset kamat. Paljon pitäis olla taskuja mut sellainen klassinen ulkoasu. Korviksista kivoimmat ois ykköset.

Sirkku
111/100 | 

Nahkainen ja ylellinen sekä tilava ja mielellään jokin kuva yksityiskohta ja tietysti vielä naisellinen!

Lindaha
112/100 | 

Unelmien laukku olisi nahkainen isohko värikkäällä sisustalla ja leveällä olkanauhalla 😊 korviksista kelpuuttaisin minkä tahansa tai kaikki, ovat niin ihania!

Maiju N
113/100 | 

Vau mitä laukkuja tuolla sivustolla! Juuri tuollaiset rusettiyksityiskohdatovat ihania ja nude tai haalean vaaleanpunainen ovat mun värejä.

Laukun tulisi olla arjessa hyvin toimiva. Ei siis liian pieni eikä liian iso. Tykkään myös siitä, että laukun saa tarvittaessa pidemmälle hihnalle, jotta kädet ovat vapaana! Taskuja olisi hyvä olla muutamia.

Kaikki korvisvaihtoehdot ovat ihania, mutta ehkä nuo 1. Sopisivat omiin korviin parhaiten! :)

apple
115/100 | 

Unelmien laukkuni olisi musta, tilava ja yksinkertainen nahkalaukku. Merkkinä voisi olla vaikka Marimekko, Lumi tai Samuji.

ellenne
116/100 | 

Unelmieni laukku olisi kunnon nahkaa ja hihna tarpeeksi pitkä ja paksu. Crossbody bag.

Tärkeää olisi myös se, että sisus on kunnossa. Tarpeeksi taskuja, vetoketjulla ja ilman, että kaikki tavarat pysyvät ojennuksessa. Korviksista nelonen (oikeasti kaikki) olisi ihanin

Sassa
117/100 | 

Unelmalaukkuni olisi sellainen, johon mahtuu kaikki tarpeellinen ja vähän tarpeetontakin mukaan. Se oisi isohko, nahkainen, mielellään vaaleanruskea tai viininpunainen. Siinä olisi sekä olkahihna että kahvat. Sellaisesta unelmoin mutten ole vielä löytänyt.

Helmitär
118/100 | 

Mun unelmien laukku on sellainen, johon mahtuis sekä tietokone että salikamat, mutta joka samalla olisi kaunis! Ihanimmat korvikset on nro 3!

JohannaS82
119/100 | 

Yli olan menevä, sen kokoinen että sinne mahtuisi kansio, sisällä lokerot kaikelle tarvittavalle. Nahkainen. Musta. Tai eipäs, punainen! Korvikset nro 1 👍🏻👍🏻

Annele
120/100 | 

Unelmien laukku olisi olisi reilun kokoinen, jotta se kantaisi kaikki liikkuvan työläisen tarpeet matkassaan, väriltään musta ja napakkaa nahkaa ja tietysti tyylikäs myös vapaa-ajalle! Korviksista 1&3! 😍😍

Iija
121/100 | 

Unelmien nahkalaukussa olisi värikästä nahkaa, sinne mahtuisi hyvin 0,5 l vesipullo, kännykkä, avainet ja huulipuna. Muodoltaan laukku olisi yksinkertainen ja ehdottomasti olkahihnalla!

Mun suosikit korviksista on nuo vaaleanpuna-harmaat ja pinkki-harmaat :)

Vappu
122/100 | 

Unelmien laukku on nahkainen ja konjakin värinen. Sen saa olalle ja siinä on kaunis sisävuori. Useat pienet sisätaskut (ja miksei ulkotaskutkin) olisi plussaa.

Mursuli
123/100 | 

Nuo neloset on aivan ihanat! Sopis ihan kaiken kanssa mun kaapissani. Mun unelmalaukku olisi helposti olkapäälle heitettävä, tilava ja nahkainen. Se että siinä olisi paljon taskuja ja lokeroita sisällä olisi se juttu☺

Katti
124/100 | 

Unelmalaukkuni  olisi  laadukasta nahkaa, joko musta tai konjakinruskea.  Laukku olisi myös tilava, niin että sinne mahtuisi myös neule tai kevyt takki sekä matkalukemiset. Vuori ei olisi musta, sillä tavarat hukkuvat muutenkin laukkuuni!

Vappu
125/100 | 

Unelmien laukku on nahkainen ja konjakin värinen. Sen saa olalle ja siinä on kaunis sisävuori. Useat pienet sisätaskut (ja miksei ulkotaskutkin) olisi plussaa.

Vesililja
127/100 | 

Unelmien laukku olisi nahkainen, hyvin olkapäällä pysyvä ja vuosia kestävä! Sisus saisi olla säväkkä fuksia ja jokin söpö kuosi ja päällys jotain maltillisempaa väriä, joka menisi kaiken kanssa!

Mami
128/100 | 

Unelmien laukku on iso, konjakinvärinen ja vähän kulunut nahkalaukku jossa vuori ei ole MUSTA😀 Korvakorut on kaikki ihania.

Katjuska
129/100 | 

Unelmien laukku on pehmeää nahkaa, jossa on tilaa kannettavalle ja muille laukussa kulkeville tavaroille. Muotoilultaan yksinkertainen ja ehdottomasti kunnon kantohihnalla. Joku kaunis ykstyiskohta piristeeksi ja siinä se olisi :)

Vierailija
130/100 | 

Unelmieni laukku on sellainen, jonka kantamisesta tulee ylväs ja naisellinen olo. Se voi olla sointuisa vaatteiden kanssa, tai oma, erityinen yksilönsä, joka saa ansaitsemansa huomion.

KatiI
132/100 | 

Unelmieni laukku olisi nahkainen, laadukas, tilava ja väriltään joko musta tai kaunis vaalea.

Titta
134/100 | 

Unelmieni laukku on tarpeeksi tilava, joskaan ei näytä siltä ulospäin.

Korviksista kivoimmat minusta numerot 3&4.

Lillukkap
135/100 | 

Laukun värillä ei oikeastaan ole väliä kunhan se on NÄTTI ja yli olan menevä:) No vanha roosa paras.
Ja nuo korvakorut ovat kaikki ihania, ottaisin kaikki.
Jos ei onni suosi minua niin lähetä minulle ainakin ne sinun vaaleanpunaiset puukengät:)

Lillukkap
136/100 | 

Nyt tuli väärä sana tuohon edelliseen, tarkoitus oli kirjoittaa vaaleanpunaiset pupukengät:)

Emma
137/100 | 

Unelmien laukku on nahkainen, poltetun oranssin värinen, rento, säkkimäinen, olalla kulkeva. Sopii kaiken kanssa, voi ottaa mukaan töihin, illanviettoon ja jopa hyvin kevyesti pakatulle viikonloppureissulle. Korvikset on kaikki niin kauniita, ettei pysty valitsemaan :)

Esberalda
139/100 | 

Nahkainen, kantokahvallinen laukku. Värinä musta tai nude hopeisin somistein. Ei liikaa krumeluuria, mutta jotain rokkisärmää pitäisi löytyä.

Nonsku
140/100 | 

Unelmien laukku olisi nahkainen, tilava ja simppeli crossbody. Musta. 😊

Ja korviksista kolmoset olisivat juuri näköiseni!

Tii-tii
141/100 | 

Unelmalaukkuni on musta, nahkainen ja keskikokoinen. Remmin täytyy olla pitkä, jotta kädet jäävät vapaiksi sen roikkuessa selässä. Joku kiva yksityiskohta tai twisti siinä pitää myös olla., esim. hauska vetoketju.

saya
142/100 | 

Tällä hetkellä unelmoin vaaleanpunaisesta, nahkaisesta pikkulaukusta. Siinä vois olla myös samaa materiaalia söpö rusetti. Laukkuhaaveet tosin muuttuvat koko ajan :D

Samettitassu
143/100 | 

Nahkainen, musta, jonkinlaista yksityiskohtaa pinnassa, saatava crossbodyksi ja lisäksi jonkinlaiset kantokahvat. Mielellään rosteriset ja mielenkiintoiset metalliyksityiskohdat.

PiP
144/100 | 

Unelmalaukkuni olisi tilava, laadukas harmaa nahkalaukku, kulmikas muodoltaan. Kaikki korvikset oli kivoja, paras oli nro 1.

Katsu
145/100 | 

Unelmien laukku; se on medium kokoa, ei siis mikään turhan pieni tai liian iso, vaan sellainen jonne mahtuu kaikki tarvittava, tiedäthän, puhelin, lompakko, meikkejä, pastilleja, paperia, hiuslenkkejä, aurinkolasit, avaimet, satunnaisesti eväitä :D Joskus myös tabletti. Unelmalaukku on myös aitoa nahkaa, ihan sen vuoksi että ne kestää kulutusta parhaiten, varsinkin kun niistä pitää hyvää huolta. Unelmalaukussa on myös pitkä olkahihna jonka saa halutessaan irti. Unelmalaukku sopii niin arkeen kuin juhlavampaankin tilaisuuteen. Oon aika varma että mulla yksi sellainen onkin jo, Coachin leokuvioinen laukku, jossa on kaikki edellä mainitut ominaisuudet <3 Rakastan. :D Todellakin. Vielä kun löytyisi toinen yhtä ihana, ehkä yksivärinen, niin saisi tuon hetkeksi lepäämään :D

Nuo nro 1. korvikset on UPEAT! <3

Kuntoilun aloittava aikuinen k...
146/100 | 

Nyt joku isompi kassi nahkainen ja iloisen värinen. Joku sellainen aikuisen naisen muotilaukku kuntoilun pariin,johon mahtuisi vaihtovaatteet ja kaikki naisen tärkeimmät tavarat.

kailee
147/100 | 

Minun unelmieni laukku olisi pieni ja sievä nahkalaukku. Värilthän ehkä turkoosi tai sininen. Jostaki syystä en pistäis pahakshen parista hupsusta hapsustakhan. Laukhun sopivat korut olis kyllä nuot kakkoset. :)

Öhkö
148/100 | 

Unelmieni laukku yksiosainen, kantokahvallinen, sivutaskullinen. Helppo lukitus. Sievä, väriltään kesä samoin kun korvistenkin värisävy. Elämässä saa löytyä väriä. Kiitos blogistasi.

Minnea/Minnean muruja
149/100 | 

Unelmieni laukku olisi tumman petroolin värinen, paksua nahkaa ja tarpeeksi iso. Myös malli saisi olla aika simppeli. Tykkään messinger-tyyppisistä laukuista :)

Ihana arvonta! Ehdottomasti mukana! Mieluisimmat korvikset on numero 3!

Kivaa viikkoa sinulle, Veera!

Santsumaaria
150/100 | 

Unelmien laukku on nahkainen, mahdollisimman värikäs, olkahihnalla ja monella lokerolla varusteltu keskikokoinen laukku. Korvikset nro 2 on kivoimmat.

Ninnulih
151/100 | 

Unelmieni laukku olisi nahkainen olkalaukku. väritys saisi olla sama kuin korviksissa nro 1.

Todella upeita korviksia ja ihania värejä <3

Anskuri
153/100 | 

Nahkainen ulkoa, jotain söpöä retrokangasta sisältä. Vielä yliolanhihnalla, ja ehdottomasti paljon vetoketjullisia sisätaskuja/osastoja. Korviksista numerot 2 ja 3 oli hienoimmat, muutkin ottaisin ilolla vastaan!

Henssi
154/100 | 

Unelmieni laukku on kompakti, johon mahtuu kaikki tarvittava. Laukkua on helppo kantaa ilman että se on tiellä :)

Korvakorut nro 1 tosi nätit :)

vipellys_
155/100 | 

Unelmien laukku olisi Samujin Tori, jota ei enää saa mistään ja käytettynäään kukaan ei halua luopua omastaan. :( Etsiskelen siis semmoista läppärin ja koko muun elämän imaisevaa nahkalaukkua, joka olisi rento eikä liian särmä (kuten esim. Michael Korssit tai Ted Bakerit). Ehdotuksia otetaan muuten vastaan. :)
Ja otetaan vastaan myös korvakorut (suosikit on 2 ja 4)

Vierailija
156/100 | 

Unelma laukku olisi pastellinen, pieni ja suloinen :) Korviksista suloisimmat ovat nro.3 set

Anne K
157/100 | 

Unelmalaukkuni on musta, melko iso ja mahdollisesti saa jopa olan yli tarvittaessa, lisäksi tietty kantokahvat. Laukussa saa mielellään olla joku juttu eli laukku ei saa olla liian simppeli :) Korviksista nro 1 eniten mieleen (koukuilla :) )

Sasse
158/100 | 

En ole sitten ollenkaan laukkuihmisiä, joten unelmien laukku olisi varmaan joku kätevä reppu tai joku pieni, kukkaromainen laukku, jota voisi käyttää iltariennoissa. Korviksista eniten miellyttävät numerot 2 ja 1.

Sarahi
159/100 | 

Unelmalaukun pitäisi olla tarpeeksi tilava, jotta imaisee sisäänsä kaiken tarvittavan, mutta kuitenkin tarpeeksi pieni ja käytännöllinen. Nahka materiaalina on must! 

Dini
160/100 | 

Unelmalaukkuhan olisi riittävän pieni olalle, johon kuitenkin mahtuisi kaikki tärkeät tavarat ja siinä olisi jokin kiva juju. Korviksista eniten omannäköinen olisi nro 3, tosin kaikki ovat kyllä kivoja.

Sisu
161/100 | 

Unelmien laukku olisi yksilöllinen, värinä olisi musta ja siinä pitäisi olla jokin erityinen yksityiskohta. Nykyinen musta laukkuni on aika täydellinen, paitsi vetoketjun osalta joka joskus temppuilee.
Korviksista mieluisimmat olisi 3. Hopea+vaaleanpunainen yhdistelmä.

Hanna63
163/100 | 

No 1 korvikset on kivat. Suosikkilaukkuni on nahkaa, yliolan menevä, joka helposti aukaistava, mutta myös suljettava. Sisäosa voi olla jaettu ja jos pikkutaskuja ulkopuolella, niin nekin suljettavia.

Katarimaria
164/100 | 

Sain juuri unelmieni laukun lahjaksi oikealta ajatustenlukijoiden porukalta (tai kenties olivat vain lukeneet blogiani). Se on ajaton, ruskeaa laadukasta nahkaa ja toivottavasti melkein ikuinen, läppärin mentävä mutta kuitenkin suht kompakti. Noista korvakoruista fanitan eniten paria nro 4!

Nekkula
165/100 | 

Unelmalaukkuni olisi sekoitus 50-luvun naisellisuutta ja pyöreyttä sekä ihan vaan käytännöllisyyttä. Selkäsairaana laukun tulisi olla olan yli menevä, isokroppaisena laukulla saisi olla myös sen verran kokoa, ettei näyttäisi finniltä hanukkani päällä :D

Plussaa olis, jos nielis sisuksiinsa sen käsittämättömän tavarapaljouden, jota mukanani on muka pakko aina kantaa, mutta jonka sisuksissa kaikki tavarat pysyisivät ilmiömäisesti omilla paikoillaan.

Plussaa olisi myös helppo puhdistettavuus ja monikäyttöisyys (arki/juhla).

Korviksissa en kranttuile, ne kun on korvassa on aivan sama vaikka olis muuten munasillaan (no ehkä nyt ei ihan kuitenkaan :D ).

Laura2
166/100 | 

Ihania korviksia! Mun unelmalaukku olisi suhteellisen pieni mutta kuitenkin tarpeeksi tilava, ja jota voisi kantaa olalla tai kädessä. Väri voisi olla vanha roosa. Korviksista nro 4 on hienoimmat :)

Kanelianainen
167/100 | 

Unelmaväska olisi nahkainen kivalla yksityiskohdalla, mutta aika simppeli malliltaan. Aika tilava (kaikkijavähänpäälle pitäisi mahtua) ja ryhdikäs se saisi myöskin olla. Värimieltymykset kyllä vaihtelee.

Mitä karkkikorviksia! Ai että, kaikki on ihania :) Pinkki uppoaa tällä hetkellä. I love... <3

Tiltu
170/100 | 

Merkillä ei niin väliä kunhan on yksinkertainen tilaihme crossbody kantokahvoilla.

eMaarit
171/100 | 

Ja just kun oon netistä etsinyt nahkakorviksia. Ne on tossa! Ja unelmien laukku, siinä on olkahihna. Siihen mahtuu paljon tavaraa, muttei saa painaa liikaa. Se on nahkaa, paksua ja hyvälaatuista. Työ on viimeisteltyä ja pienet hillityt yksityiskohdat ovat plussaa. Värinä musta, ruskea tai sitten ihan överivärinen. Ehkä pinkki.

KML
172/100 | 

Unelmien laukku olisi A4-kokoinen, värikäs ja kestävä.
Korviksista numerossa 3 on liki täydelliset värit.

kokeilenpa onneani
173/100 | 

Cobblerin laukuista  iso musta London-laukku miellyttää ja muutenkin tuon tyylin laukut, värit musta ja ruskean sävyt tällä hetkellä parhaita. Korviksista nro 1. hyvä mutta muutkin ok.

llhaho
174/100 | 

Tämän hetken unelmalaukun löysin jo, ihanan haaleanvaaleanpunaisen olalla kannettavan, mutta haaveilen edelleen asiallisesta ja tyylikkäästä laukusta jonne mahtuisi kannettava hyvin, joka ei olisi sellainen "salkku" joita työlaukut yleensä on.

Pompo
175/100 | 

Unelmalaukkuni olisi sen verran tilava, että sinne helposti uppoaa känny, lompakko, meikkipussi ja tablettitietokone, mutta silti naisellinen ja rento, eikä mikään tympeä kannettavan tietokoneen laukku. Kesävärityksenä upea puna-valkoinen ja materiaali tietysti nahkaa.

Noista korviksista itselleni mieluisimmat olisivat nrot 1 ja 4.

Upeaa kevättä sinulle!

Milla
176/100 | 

Unelmalaukkuni olisi tilava, pehmeää nahkaa ja kirkkaankeltainen:)

Korviksista ehdottomasti nro.3 pari olisi tervetullut arkeani piristämään.

Lenna
177/100 | 

Vaaleanpunainen, nahkainen, kulmikas, keskikokoinen, pitkällä hihnalla ja lyhyvillä kantokahvoilla olisi unelma laukkuni! 1. ja 3. korvakoruparit ovat lempparit, mutta kaikki nuo ovat aivan ihania! 

Aniini
178/100 | 

Unelmien laukku olisi ylijäämänahkasta valmistettu kirkkaanpunainen, viininpunainen, musta tai tummansininen, jota voisi käyttää myös reppuna ja jossa olisi tasku läppärille. Korviksista kolmoset ovat ihanimmat. :)

Mira
179/100 | 

Jo kauemman aikaa olen haaveillut paksusta värjäämättömästä parkkinahasta tehdystä olkalaukusta. Sellaisesta simppelistä läpällisestä laukusta, johon mahtuu sopivasti, muttei liikaa. Sellaisesta, joka tummuisi ajanmittaan ja joka olisi ikuinen, kunhan sitä muistaisi rasvailla ja tarvittaessa korjauttaa suutarilla. 

Martsa
180/100 | 

Unelmieni laukussa, siis sellaisessa arkikäyttöön sopivassa, olisi seuraavat ominaisuudet:

-olan yli menevä hihna, joka olisi sen verran paksu ettei hirttäisi olkaläskejä

-Läppä, jonka saisi helposti kiinni ja auki, mutta joka suojaisi kamoja tippumiselta

-Laukku olisi sellainen puoliympyrä, koska sellaisessa ei ole kulmia, joihin kamat aina häviää.

-Olisi se ns. laukkuosio, jonka sisällä olisi pieni tasku ja ulkopuolella vielä toinen tasku. Se sisätasku olisi sopivan kokoinen mm. passille ja pienelle lompakolle ja se ulkotasku söisi huulipunan & puhelimen. Itse laukkuun mahtuisi sitten se muu kama. Siis vaikka kalenteri, kynä ja nenäliinapaketti, muttei kamalasti muuta, koska kukaan ei jaksa kantaa painavaa laukkua ja arki vaihtuu helposti juhlaan eikä tiiliskiven kanssa voi jorata aamuneljään.

Väristä en ota kantaa vaikka perusnahka on ajaton ja hivelee silmää.

Korviksista numero kaksi on lemppari.

Johannaev
181/100 | 

Unelmieni laukku..tällä hetkellä LV Metis Pochette, Chanelin Boy mustana tai harmaana, klassinen Chanelin flap bag nudena, Valentinon niittilaukut, YSL joku pikkulaukku.. Harmi kun rahapussini ei ole samaa mieltä hankinnoista, onneksi aina voi haaveilla ;) Korvikset ovat ihania ja kivoin pari olisi numero 3.

Tiamarianna
182/100 | 

Unelmieni laukku olisi nahkainen, väriltään musta ja olalla kannettava, tarpeeksi tilava ja päältä suljettava. Sisällä tulisi olla mielellään useampi "lokero" ja/tai taskuja kaikelle pienelle sälälle, jotta esim. avaimet ja muut tärkeät asiat eivät katoaisi laukun uumeniin. Korviksista lempparit on nro 3!

S
183/100 | 

Unelmien laukku olisi vaaleasävyinen, nahkainen, keskikokoinen crossbody. Korviksista nro 4 ovat suosikkini.

Elmeri
184/100 | 

Suomessa valmistettu, mielellään kierrätysmateriaaleista tehty, nahkainen, ehdottomasti kukkarolaukku.

Sikke
185/100 | 

Unelmien laukku on riittävän iso, siinä on sekä vetoketju että helposti tasku johon sujautetaan helposti avaimet ja puhelin. Mielellään nahkaa että kestää kovaa jokapäiväistä käyttöä. Ja nimenomaan olkalaukku, ei reppu. Laukku saisi olla miellään olla myös kotimainen. Ei minulla siis paljon vaatimuksia :D

Katariina
186/100 | 

Unelmieni laukku olisi riittavan tilava tyokoneelleni ja vesipullolle, mutta ei nayttaisi massiiviselta. Yksinkertainen muotoilu, tukevat (ja riittavan pitkat) kahvat ja pinta, joka olisi helppo puhdistaa roiskeista. Tarvittaessa voisin heittaa siihen salikamat eika se nayttaisi urheilurepulta.

Anna
187/100 | 

Unelmien laukku tuli minulle tänään aamulla kotiinkuljetuksena postin kautta. Kiitos vinkistä, tilasin sen viime vuoden puolella postauksessa olleen linkin kautta. Laukku on nahkainen olkalaukku joka vapauttaa kädet. Ainoastaan vähän kaduttaa että tilasin turvavärin ruskea (vintage), vaaleanpunainen piristäisi kevättä :). Korvakoruista vaaleanpunaiset ovat ehdoton suosikki!

Liina
188/100 | 

Unelmieni laukku olisi yhtä mukava kantaa kuin reppu ja vetäisi kaiken sen kaman, jotka pitää olla mukana. Kuitenkin laukku olisi tyylikäs, jotta sen kanssa voisi mennä syömään/baariin tms suoraan töistä. Jotenkin pitäisi helposti löytää puhelin ja huulirasva sieltä seasta. Materiaali nahkaa ja jokin sininen tms kirkas väri.

Tiinatsi
189/100 | 

Musta, pehmeä nahkainen, minkä saa laitettua pään yli tai kannettua käsivarrella.

Anjyih
190/100 | 

Tällä hetkellä alkaa pikkuhiljaa olemaan kevättä rinnassa eli unelmien laukku kevääseen/kesään on ihana pinkki Mochinon olkalaukku... vielä kun sen malttaisi ostaa...

Riikka
191/100 | 

Unelmien laukku olisi nahkaa, riittävän pieni jotta on mukava kantaa eikä heilu jatkuvasti tiellä, riittävän suuri että sinne mahtuisi kännykkä, lompakko ja pieni meikkipussukka, ja siinä olisi säädettävä olkahihna. Värillä ei ole väliä.

TT
192/100 | 

Musta, pienehkö simppeli nahkalaukku, johon mahtuisivat lompakko ja puhelin, ja lisäksi tilaa olisi vähän muullekin, mutta ei kuitenkaan liikaa. :)

Mardu
193/100 | 

Vinkkaamasi Mangon turkoosi kirjailtu pikkulaukku on tällä hetkellä melko unelmainen. Niin vaatteissa kuin laukuissakin tekisi jo mieli siirtyä keveämpiin ja kesäisempiin sävyihin ja kuoseihin.

Dina
195/100 | 

Unelmieni laukku on jämäkästä nahasta tehty ja musta. Mielellään kotimaista käsityötä. :) korviksista kivoimmat ovat pinkki-valkoiset.

Jennikle
196/100 | 

Minulla on tällä hetkellä käytössä melkein unelmieni laukku. Kirpparilta löytynyt Ruskea, "säkkimäinen" ja yli olan menevä. Ainoa miinus laukussa on se että se on tekonahkaa ja ahkeran käytön vuoksi luultavasti hajoaa kohta käsiin :( eli tälläsen jos raaskisi ostaa aitona nahkasena, se olisi täydellinen laukku :)

Wonder
197/100 | 

Unelmieni laukku on nahkaa. Riittävän tilava sulkeakseen sisäänsä läppärin ja päivittäiset tärkeät. Taskullinen, niin, että puhelin löytyy ilman sisällön ympärikääntämistä. Remmejä saisi olla kaksi, toinen olallakantoa varten ja toinen käsivarsikannatteluun. Naisellinen, tyylikäs, ajaton. Ja noi korvikset! Vautsivau. pinkki-hopeat ovat supersöpöt!

MerjaAnnikki
198/100 | 

Vuosia luulin tietäväni, millaisen laukun haluan, mutta sitten tuli ensimmäinen aniliininpunainen laukku, joka huusi minulle näytikkunalta "Sinä haluat mut, tule ja hae!" Sittemmin tuli toinen, musta, joka kiihkeästi halusi mun laukukseni.
Unelmalaukkuni lienee naisellinen, mutta ei koristeellinen, pinkki, vetoketjutaskuja sisällä ja ulkona, ei - kai- olkalaukku ja A4 mahtuu taittamatta, tai ehkä kerran taitettuna!

Pa
199/100 | 

Ehdottomasti olan yli menevä ja punainen. Sisälle pitäis mahtua tabletti ja muistikirja.

Reetta
200/100 | 

Vai unelmien laukku... Se taitaa muuttua koko ajan mut nyt se olisi pinkki ja nahkainen ja pieni mutta sen verran iso että tavarat mahtuisi helposti mukaan ja siinä olisi pitkä hihna ja joku yllättävä yksityiskohta. Korviksista pinkki-hopiset olisi kivoimmat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram