-Kaupallinen yhteistyö, Bombom.fi-

Nyt olisi superkivan arvonnan aika. Tsekkaa kuvien alta ohjeet osallistumiseen ja voit voittaa huikeat Sporting Way -treenihousut! (arvo 57,90 - 89,90 €)  Ja ei ole kyse pelkästään pluskokoisille passeleistä pöksyistä, sillä kokoja on tarjolla 38:sta alkaen.

Mun fiiliksiä näistä tuotteista voit lukea tästä postauksesta.

Osallistuaksesi miellyttävien ja napakoiden supplex -housujen arvontaan, haluan sinun vastaavan kahteen kysymykseen:

1. Kerro oma lempilajisi, olisi kiva tietää mitä te ruudun sillä puolen olevat tyypit harrastatte.

2. Käy BomBomin treenivaate -osastolla ja etsi omat suosikkihoususi ja kerro niiden nimi kommentissa.

Muista täyttää myös nimimerkki ja sähköpostiosoitteesi, jotta saan yhteyden voiton napsahtaessa kohdalle.

Osallistumisaikaa on perjantaihin 6.10. saakka.

 

Kommentit (231)

Larre

Harrastan ryhmäliikuntatunteja, joista lemppari on Bodystep! Lisäksi myös kuntosalia, kävelylenkkeilyä, pyöräilyä, sählyä työporukan kanssa... Monet sanoo, että on vaikeaa löytää mieluista lajia, mulla taas ongelmana on ku tahtois harrastaa kaikkea! Ja silti oon lihava, mieti, ku lihavaki voi rakastaa liikuntaa ;D

Nuo Blossom pöksyt ois niiin päheet!!

Johis

Mun suosikkilaji on lavis! Ihan huippukivaa (jos siis tykkää lavatanssimusiikista), tolla tulee maailman hauskin hiki. :D
Housusuosikit ovat nuo ihanan kirjavat Blossom-leggarit.

Rolling granny

Uutena lempparina on roller derby, hyvänä kakkosena toimintatreeni. Valitsisin Sporting way supplex leggings Leopardit.

Ellennelle

Lajina kuntonyrkkeily, uskalsin vasta mennä ensimmäiselle tunnille. Onneksi menin, sillä oli hauskaa vaikka olin porukasta selvästi huonokuntoisin ja isoin. Ensi viikolla uudestaan.
Juu, ja ne housut:
Sporting Way supplex housut Mandala.

Sinituuli

Salsa/tanssilliset on ihan lemppareita, piloxinissa on ihana vetää itsensä tilttiin.
Ja parhaat housut taitaa olla Graphitet, tai Blossomit, eihän näistä voi valita.

Jantse

Pelaan lentopalloa ja käyn jumpassa, kahvakuulassa sekä vesijumpassa. Perusmustat käy kun väriä riittää paidoissa ja kengissä.

Vierailija

Kuntosali on mun laji! Sporting Way supplex leggins Blossom olis just passelit koska kaikki, kaikki on niin tylsää mustaa...

Majlis

Minulle maistuu juuri tällä hetkellä jumpat pumpista combattiin ja laviksesta steppiin. Ja hei, nuo blossomit olis aivan täydelliset 😍

Maskianne

Parasta on kävelyt aamuisin raikkaaass syksysääs🌲🍁🍂 Sporting way plus stripe pökät oli ihanan näköiset 😍

Pullukka

Olen testannut mm. Zumban, Piloxingin, Poundin, Bodypumpin, Tabatan, Sh'bamin (tai jotain sinne päin :)), Laviksen, tankotanssin ja kahvakuulan. Kaikki ovat loistavia myös tällaiselle pullukalle, mutta ihan ehdoton ykkönen on kahvakuula sen kokonaisvaltaisuuden takia. Ja treenivaatteista kiinnostavin on Sporting Way capri Plus, "täi tervassa"-housut tulisi todella tarpeeseen.

Saana

Lempparilajini on jooga! Rentouttavaa ja tehokasta yhtä aikaa :) ja housut: sporting way supplex Stripes fire-pöksyt koossa 38

Oiti

Koirien kanssa ryönäillään metsässä ja kylillä! Kilpatanssi olisi ihaninta, hetken verran kerittiin sitä miehen kanssa aloitella mutta aikatauluhaasteet on tällä hetkellä ylivoimaisia, joten se on nyt tauolla. Katsotaan myöhemmin uudestaan. Mä rakastuin noihin Mandala -housuihin, kaikki vanhat jumppavermeet on jo kuluneet liki läpinäkyviksi eikä uusia jalassa pysyviä ole löytynyt, joten nää tulis enemmän kun tarpeeseen!

Räppä

Harrastan kävelyä ja luonnossa samoilua. Valitsen Sporting Way supplex housut Mandala, koska ne miellyttävät silmääni eniten.

SR

Tällä hetkellä käynnistelen paluuta jumppatunneille, äsken kävin tutustumassa toiminnallisen liikunnan (crosstraining) pariin eikä ollut yhtään hassumpaa. Sulis on kuitenkin lempilaji :) Supplex blossomit olisivat ihanat!

Heidi

Tällä hetkellä parasta on kuntosali! Sportine way supplex housut stripes marine -ne olisi minun makuun 😊

KatMar

Astangajooga on ykkösharrastus. Siihen joustavat ja ihonmyötäiset treenipökät olisi poikaa. Blossomit olisi ihanat, mutta talveksi valitsisin kuitenkin täyspitkät Mandalat.

Salipallo

Tällä hetkellä lempparilaji on ihan vain salitreeni, mutta myös pilates on mukavaa. Mandala-housut olis kivat!

Vierailija

Anneli
Kolmesti viikossa kuntosalia lisäksi reipasta kävelyä.
Mandala housut olis kivat nro 48

pirre

Aloittamassa polvi-lonkka-ryhmän jumppaa, kuntouttaakseni polveani, johon laitettu tekonivel. Jumppaan muutoin tosi vähän. Jospa saisi inspiksen uusista trikoista!  Suosikki Sporting Way Capri Plus.

Maapetti

Luonnossa reipas samoilu koirien kanssa, metsästä saa huikeaa energiaa. Kotona mätkin nyrkkeilysäkkiä säännöllisen epäsäännöllisesti. Blossomeilla kelpais treenata!

Mönkkeli

Kuntonyrkkeily, Jooga (Yin, stressin hallintaan) ja kuntosalilla huhkiminen milloin milläkin, pääsääntöisesti vapailla painoilla mennään ^_^. Ja ehottomasti Mandalat! <3

Vierailija

Sporting way Capri Plus.. ne on hienot ja tyylikkäät..aiemmin kävelin paljon, myös kera sauvojen ja kilot pysyivät jotensakin kurissa ja mieli virkistyi raittiissa ilmassa, mutta ikä tekee tepposia ja kävelykuntoni heikkeni ja minä äkkiä apua hakemaan..hain asiantuntijoilta apua ja minut ohjattiin kuntosalille..ja uimahalliin, vaikka siellä oon vesijuossut monet vuodet ja alussa naurattanut ihmisiä sillä että "toi mummo ei osaa uida" ja oon nyt jäänyt vähän koukkuun kuntosalijuttuun,kun huomaan, että siitä on hyötyä, selkä ja jalat voivat päivä päivältä paremmin..ja housut ois hienot ja tyylikkäät..

Jonsku

Mun lempiharrastus on burleski. Valitsisin Sporting Way supplex housut Mandalat koossa 40 tai 42.

Elvir@

Kävely on tämän päivän laji, Bodypumpista tykkään myös. Kamppailulajeja haluaisin harrastaa, mutta ku se saamattomuus! 😂 Pöksyistä Sporting Way supplex Stripes fire olis kivat.

Tannikki

Lempiharrastuksiin kuuluvat uinti, kuntonyrkkeily ja koiran kanssa lenkkeily. Nyt uutena harrastuksena aloitin painonnoston old school salilla, jossa käy enimmäkseen ukkoja. Pelottaa välillä, että vanhat housut kohta repeää siellä pyllistellessä ja painoja nostellessa. Uusille olisi siis tarve. Suosikit olisi Sporting way supplex Mandalat.

Kiti

Mun lempilaji on jalkapallo (pökät valuu koko ajan!!)

lempivaate Sporting Way supplex housut Stripes fire

Jumppapallo

Lenkkeilyä, kuntosalia ja monenlaista ryhmäliikuntaa, esim. kuntothainyrkkeilyä, ja spinningiä. Läskikin voi liikkua hikipäässä 5-6 kertaa viikossa. 😂 Mandala-housut olis upeat!

Leena i

Aivan ihanan koirani tytin (shetlanninlammaskoira) harrastan agilityä. Nyt olisi kisaura aloitettava ja kylläpä kelpaisi vähän isompi kokoisemmankin kirmata agility radoilla: Sporting Way supplex housut Mandala trikoissa 😍

PinkElina

Sporting Way supplex leggins Blossom

Tennistä olisi ihana päästä pelaamaan nuo jalassa, mutta voisi sitä salillekin mennä. ☺️

Pipsaelina

Lempparilaji on sulkapallo! Ja nää olis kivoimmat: Sporting Way supplex housut Stripes musta

Iija

Lempparilajit on ratsastuksen (siinä ihan omat erikoispökät) lisäksi kahvakuula ja pilates 😊 Mun housuvalinta on Sporting Way supplex housut Mandala ja olisi kyllä huisia, jos vihdoin löytyy valumattomat jumppatrikoot 😁

Johrose

1. Minä olen hurahtanut jo vuosia sitten zumbaan, mutta myös muu tanssillinen on lähellä sydäntä. 

Kahvakuulailen kotona treenatessa sitten tanssin vastapainoksi.

2. Löysin montakin kivaa mallia, mutta tämä oli yli muiden :)

Sporting way supplex capri craphite

H

Käyn bodybumpissa, lenkkeilen koiran kanssa luonnossa ja rullaluistelen.

Blossom- housut tyylikkäimmät! 🙌

Pomfrey83

Blossom housut olisi päheet! Harrastan sulkapalloa, kahvakuula, lenkkeilyä ja salia huvituksen mukaan. Koripalloa haluaisin kokeilla!

Eliisa

Kävely sauvoilla tai ilman raittiissa ilmassa "tyhjentää pään". Kuntopyörä kutsuu jos ei ulkoilma. Blossom toisi väriä pirttiin kun emäntä innostuu jumppaamaan😊.

annepa

Harrastan koirien kanssa kävelyä ja hirvenmetsästystä sekä itsekseni joogaa. Koiran kans kuulema voi myös harrastaa joogaa, mutta enpä ole noiden kanssa vielä kokeillu.
Suosikkipöksyt on stripes fire.

Anna

Lempilaji on suunnistus.

Suosikkihousut ovat Blosson ja tulen hankkimaan ne vaikka en voittaisi :)

KeltSi

Harrastan geokätköilyä, parasta on päästä luontoon etsimään muovikippoa kivenkolosta. Ja aivojumppaa, kätköilyyn kuuluu myös mysteerien ratkonta. :D

AnniinaK

Oma laji on lenkkeily, sekä kävely että kevyt hölkkä. Käytän myös työssäni usein treenihousuja, sillä ne mahdollistavat hyvin liikkumisen. Suosikkihousut valikoimasta olivat ehdottomasti Sporting Way supplex Port navy

Mari p

Liikunta vaihtelee, mut jumppaa, spinningii ja kuntosalia sopii kalenteriin. Nuo blossomit ois tosi makeet.

Mimak

Ihan ehdoton suosikkini on yhdistelmä Lavis+lihaskunto+venyttely, jota täällä meillä päin pääsee harrastamaan paikallisen opiston kurssilla. Tykkään myös crossingista sekä soutuspinningista. Ja nyt syksyllä olen taas uudestaan aktivoitunut käymään kuntosalilla.

Pöksyistä nuo blossomit on kyllä ihanat, mutta itse en tunne oloani kotoisaksi ihan noin räiskyvissä kuoseissa :) Siksi itse valitsisin nuo Sporting Way supplex capri Graphitet.

Solinja

Olen ihan vastikään intoutunut saliharjoittelusta, ja siihen passaisivat Sporting Way supplex housut Stripes marine kuin nenä päähän :)
Iso kiitos kun aina vinkkaat plussakokoisille kivoja vaatteita!

Mirka

Sauvakävely. uintia tykkäisin harrastaa, mutta atooppikko ja kloori ei oikein natsaa yhteen.  Mää tykkäisin kanssa noista, että vyötärö on trikoissa todella korkeella eli sporting way  stripes marine. Olis valmiiks mätsääviä yläosiakin :)

Jossu

Kuntosali ja reippaat kävelylenkit on mun juttu! Molemmissa etuna se, että niitä voi harrastaa itselle sopivaan aikaan. Blossomeilla sais ihan varmasti lisää virtaa treeneihin=)

Laura2

Tällä hetkellä tykkään krav magasta, jonka aloitin vähän aikaa sitten :) En tosin tiedä, innostunko jatkamaan sitä peruskurssin jälkeen, mutta kattellaan :D Noi Supplex-kukkapökät on tosi hienot!

Vierailija

Kävely ja kesäisin pyöräily eli pitkälahkeiset Mandalat olisi hyvät suomen säähän.

Sohovaperna

Sporting Way supplex housut Stripes fire Uusi
Nua housuthan mää haluaasin. En liiku juuri yhtää, mutta jos nuaren avulla aloottaasin. Jos pysyysivät makkaran päällä ylähällä.
Kirijootat niin inspiroovasti, notta se kyllä helepottaa asiaa. Kiitos!

Ninavaan

Moikka,
Harrstan ryhmäliikuntatunteja aika monipuolisesti, eniten tykkään Pacesta ja Kahvakuulailusta! Tykkään myös kesällä rullaluistella ja pyöräillä. Varsinkin syksyllä ja talvella pitkät pöksyt tulee käyttöön!
Nuo Blossom pöksyt olis aivan ihana piriste syksyn pimeyteen 😍

Inka

Lempparilaji näin 61-vuotiaalle pullukalle on sali. Kauneimmat housut olivat Sporting Way supplex housut Stripes fire, vauhtiraidat ne olla pitää!

SiukkuP

Sporting Way supplex housut Stripes musta Plus
olisi suosikkimalli.
Lempparilaju juoksu mutta nilkka tapaturman jälkeen sallii vasta tehokkaan kävelyn... Mutta asenteesta ei tingitä.

Päivi K

Käyn erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla, ja tällä hetkellä suosikkini on kahvakuulailu. Sporting Way supplex leggins Blossom näyttää ihanan pirteältä.

Mirelle

Noi värikkään blossom pöksyt on ihan ❤❤❤
Itse tykkään käydä ihan vaan salilla treenailemassa tai sitten zumbatunneilla vähän jortsuilemassa 😊

Inka

Sporting Way supplex housut Stripes musta Plus, lajina patikointi ja nyt alan käymään salilla, joten housut tulis kyllä tarpeeseen. 

Vierailija

Kaksi koiraa pitää liikkeellä, harrastamme lenkkeilyä. työmatkat kuljen  pyöräillen. 

Kauniit Blossom housut, kiitos , jos onni suosii.

T. Jaana    jaanoi@luukku.com

HennaK

Ehdoton lempparilajini on tällä hetkellä paritanssi, jossa vedän aika trikoot paukkuen, kun muilla helmat heiluu ;)

Kaappi onkin täynnä värikkäitä pöksyjä, joten Stripes musta tai sininen olisi mun valinta.

Xeveliina

Olen opetellut tämän syksyn aikana käymään säännöllisesti myös kuntosalilla ryhmäliikunnan vastapainoksi. Ei siitä lempilajia ole tullut, mutta ehkä ehjät treenihousut kannustaisivat siinä vähän... :D

Suosikkihousuni ovat Sporting Way supplex housut Stripes fire!

Anuny

Stripes mustat olis ihan huiput ja täytyy varmaan tehdä tilaus, kun näyttäisi olevan riittävän pitkiä paitoja tuolla, inhoan noita lyhyitä, jotka aina hilautuu ylöspäin. Täällä harrastuksiin kuuluu koirien kanssa lenkkeily pöivittäin ja 3-5 kertaa viikossa salilla toiminnalliset tunnit, olen ihan hurahtanut niihin, ovat riittävän vaihtelevia, haastavia ja monipuolisia, ei pääse kyllästymään.

Marppa

Harrastan pilatesta jotta ruoto pysyisi kunnossa.
Lempparihousuni ovat Sporting Way supplex housut Mandala.

Sosuli

Kaikki tanssi- ja temppujumpat on mahtavia, kun saa oikein irrotella :) Pariakrobatiaan ja street-tanssiin on varmaan eniten kulunut aikaa viime aikoina.Pöksyistä eniten iski malli "Sporting Way supplex housut Stripes fire" - hyvännäköiset "perustrikoot" pienellä piristyksellä!

Ellusi

Ihana kilpailu, varsinkin kun olet kehunut noita pöksyjä niin paljon! Olisi ihana päästä itsekin testaamaan niitä salille, missä olen innostunut käymään, kiitos työpaikan ilmaisen kuntosalin ja innostavat työkaverit jotka ovat minut sinne saaneet. Nämä: Sporting Way supplex housut Stripes fire olivat eniten minun mieleen, upeet mutta ei liian päheet.

Piku

Ykköslaji on perinteinen salitreeni työpaikan parikymmentä vuotta vanhoilla vehkeillä: eivät näytä nätiltä, mutta piru ovat tehokkaita. Alkuvuodesta aloin käymään, ja ensimmäistä kertaa keväällä siinä penkkitulosta parantaessa tai portaat kotiin hoiperrellessa tajusin, mistä liikunnan ilosta ja urheiluriippuvuudesta ihmiset puhuu. Nyt pitäisi vaan kesän jälkeen saada sama into päälle.

Ja housut olisi tutun turvalliset mustat "Sporting Way leggins supplex musta"

Naanu

Ois makeeta vetää uudet Stripes firetreenipöksyt päälle bodypump, puhti sb'bam tai ihan vaan kävelylenkille

Sasu

Olen ihastunut hydrobickiin ja käyn myös kuntosalilla. Myös kolmen koiran kanssa lenkkeily on jokapäiväistä liikuntaa. Housut jotka iloiten pukisin jalkaani ovat sporting way supplex leggings Blossom.

Kati

Lempilajini ovat kuntosaliharjoittelu ja pilates. Lempparitreenihousut olisivat mustat Sporting way supplex stripes!

Riittako

"Värikkäät" Graphite-pökät olis mieluisimmat, jotka laittaisin päälle funktional training -jumppaan!

ElinaK

Lempilajini ovat kaikki tanssilliset ryhmäliikuntatunnit, esim zumba. Lemppariksi valikoin Stripes Marine housut.

Lissu

Tykkään ryhmäliikuntatunneista. Ennen lemppareita oli ne, joissa oksennus maistui jo suussa, nykyään nautin rauhallisemmasta menosta :) Sporting Way supplex Stripes fire-byysien raidat oli tosi mageet, niissä olis mukava tempaista alaspäin katsovat koirat ☺

Donja

Kävelen koiran kanssa ja käyn kuntosalilla. Suosikkihousut: Sporting Way supplex capri Graphite

Piupali

Pyöräilen, kävelen, vesitreenailen ja kahvakuulailen.
Valintani olisi Sporting way supplex capri craphite 👍🙋

Yes,sir

Lajina sulkapallo. Voitto kisassa ehkä näillä pöksyillä Sporting way supplex housut stripes fire! Koko 44617

Sannaa

Hölkkä, pyöräily ja kävely on mukavaa, kuntosalille pitäisi mennä. 

Valitsisin Sporting Way supplex housut Stripes musta Plus

Teena

Mä oon zumbannu kohta 7 vuotta ja aika monet treenikamppeet sinä aikana käyttänyt. Pullukalle ihan parasta liikuntaa, saa tanssia ja laulaa. En osaa päättää kummat on ihanammat, Blossomit vai Graphitet 😍

Saya

Mulla on jäsenyys paikkaan, jossa on todella monipuolisesti ryhmäliikuntaa, ja niistä kaikista lemppari on kyllä BodyCombat! Eli potkimista ja nyrkkeilyä ilmaan ilman vastustajaa, yleensä vähän raskaamman musiikin kera :D Lempparipöksyjen nimi olisi "Sporting Way supplex housut Stripes musta Plus" :)

Uusi lukija

Tykkään käydä rauhallisilla tunneilla, kuten joogassa. Suosikit on ihastuttavat blossom- legginsit 😍

M

Tällä hetkellä olen innostunut kovasti sulkapallosta. Housuista ehdottomat suosikit ovat Sporting Way supplex housut Mandala :)

Tuittu78

Vuosien tauon jälkeen palasin viime keväänä liikuntakeskuksen jäseneksi. Vielä en ole uskaltautunut kuin tuttuun lajiin, spinningiin. Olen kokoa 50 ja on vaikeaa löytää pöksyjä, jotka pysyy hyvin jalassa. Tästä syystä kiinnostuin mallista Sporting Way supplex capri Graphite. Aiemmassa postauksessa kehuit näiden pysyvän loistavasti menossa mukana ja jo silloin kävin näitä ihastelemassa. Vielä en ole raaskinut tilata.

Emmi

Mun laji Amerikkalainen jalkapallo, joka löytyi kolmekymppisenä vielä uudeksi rakkaaksi harrastukseksi.
Housuista itselleni Stripes musta:)

miia

Olen innostunut nyt ohjatusta kuntosalilta, tulee käytyä 2 krt viikossa. Minä, joka olen entinen kuntosalivihaaja 😜

Suosikkihousu on blossom.

Remppa

Pyöräily on mukavaa, tutustuu omaan kotikaupunkiinsakin paremmin kun lähtee aina vähän erisuuntiin fillaroimaan. Tuo blossom- kuosi on kyllä niin kaunis!

Enma

Käyn vaihtelevasti kaiken maailman spinningeissä ja combateissa sekä salilla. Nämä toimisivat missä vain! Minua viehättivät eniten sporting way supplex capri graphitet, harmaa oli kaunis.

Vierailija

Pumppi, spinning, kahvakuula joskus yritän kehoa huoltaakin. Housuista silmää miellytti eniten Sporting Way supplex housut Stripes musta

mamselli5

Kävelyä tuppaa nykyään vaan olevan. Shindossa käyn myös etten vallan kangistuisi. Palelevaisena arvostan pitkiä lahkeita eli suosikkini on Sporting Way supplex housut St ripes musta Plus

Haidi

Lempilaji kaikenlainen kehonhuolto (pilates, jooga, roller-tunnit, venyttely). Blossommit olis pirteät pökät😃

Anna S.

Hölkkälenkkejä harrastan ja pitkät trikoot olisi ostoslistalla. Sporting Way supplex housut Stripes musta Plus siis tästä valikoimasta. 

Lauraleena

Crossfittiä aloin harrastaa muutama kuukausi sitten! Sporting way supplex mandala housut koossa 38 kävisi mulle treenihousuiksi:)

Alexansta

Pelaan lentopalloa ja kesällä innostuin kovasti pyöräilystä uuden pyörän myötä. Mandala trikoot ois komeet!

Poutapilvi

Harrastan pyöräilyä, kuntosalilla harjoittelua, reipasta kävelyä, uintia ja joogaa.
Tahtoisin Sporting Way Supplex Capri Graphite -housut.

JanikaHa

Lempilaji on kehonpainoharjoittelu/crossfit ja mukavannäköisen housut oli nämä Sporting Way supplex housut Stripes musta. 

Maastot

Sporting Way supplex housut Stripes fire nämä oli mun lempparit! Mun urheilumuodot on lähinnä ulkona tapahtuvaa hyötyliikuntaa, juoksulenkkejä ja maastopyöräilyä :)

Lotta_e

Harrastan kuntosalia, joogaa ja lenkkeilyä. Sporting Way supplex housut Mandala -malliset pökät ois kivat! Tykkään täyspitkistä trikoista eniten.

Anne K

Tykkään tehdä kävelylenkkejä, lisäksi harrastan viikottain kahvakuulaa sekä mindfulbody corsettia. Ehdoton lempparini on kahvakuula. Noista treenihousuista lempparini on Sporting Way supplex leggins Leopard ;)

Sonjushka

Sporting Way supplex capri Graphite -pöksyt olisi salille just hyvät! Luin aiemman postauksesi näistä treenivaatteista ja jäi kyllä mieleen kummittelemaan, että voisi olla itsellekin just mieluisia! ;)

Pimari

1. Kuntosali 2-3 kertaa viikossa. Mutta kun ne trikoot rullautuu keskivartalosta :D

2. Mandala :)

Liipuri

1. Harrastan perinteistä lenkkeilyä hyvien säiden aikana (suomalaiset eivät tällä tyylillä aivan huippukuntoon pääse), erittäin mediaseksikästä moukarinheittoa sekä "tahmalentopalloa" hauskassa porukassa!

2. Ehdottomasti silmääni ensimmäisenä sivustolta pomppasivat Sporting Way supplex housut Stripes (musta)! Supertrendikkään näköiset ja korostavat varmasti vartalon muotoja sekä kaaria, joita olen viimein oppinut rakastamaan!

ikki

Uutuutena Bailatino, jolle hurahdin täysin - myös isotyttö voi sitä tanssia ja vanha tuttu kahvakuula
Housuista Blossom, väriä ankeaan talveen.

Vaula

Mun lempilajit on zumba ja juoksu. Vedessä aqua zumba on parasta! :) Suosikki BomBomin treenivaatteista on Sporting Way supplex leggins Blossom. Ihanan värikkäät ja iloiset, sopivat hienosti iloiseen liikuntaan :)

Tiiiia

Nämä pöksyt ovat iiihanat: Sporting Way supplex housut Stripes marine
Olen hurahtanut crossfittiin. Uskaltauduin alkeiskurssille muutama kuukausi sitten, ja se on sen jälkeen ollut menosa se!

Täti 62 v.

Heips...tykkään lukee sun blogei...mie harrastan kävelyy ja nyt syksyllä aloitin taas Lavis-jumpan...noi

BLOSSOM-leggingsit olis just passelit laviksee....koko 42....;)...

Pompo

Olen tänä syksynä löytänyt asahin, joka nimestään huolimatta on ihan kotimainen, lempeä ryhmäliikuntalaji, loistava päätetyön kangistamalle kropalle! Asahi-tunneille sopisivat Sporting Way -supplex-housut Mandala tosi hyvin. :)

AnuElviira

Stripes marine -pöksyt on suosikit 😊 Lajeja on vaikka muille jakaa, yhtä suosikkia vaikea nimetä. Riippuu vuodenajasta ja fiiliksestä. Lajeina juoksu, crosstraining, taekwondo, jooga, kesällä pyöräily ja talvella hiihto. Ulkona liikkuminen on kivointa. Tärkeintä on, että liikunnasta tulee hyvä fiilis ja hyvä lihas- ja kestävyyskunto.

Hannanna

1. Ratsastus! Harmittavan kallis laji, joten hepan selkään pääsee vaan kerran kolmessa viikossa
2. Leopardipöksyt ois aikas jees

nellis

Stripes fire-pöksyt olis mulle mieleen. Reipas kävely on parasta ja mulle rennointa. Mukaan arvontaan.

PP

Blossom-pöksyt olis kivat kuntosalilla ja jumppatunnilla. Lisäksi yritys käydä kävelylenkeillä pari kertaa viikossa, mikä ei kyllä aina toteudu.

Eevis

Tällä hetkellä mun suosikkilajit on kävely ja astangajooga. Housuista suosikit on Sporting Way supplex housut Stripes marine Plus :)

Mami

Spinning on rakkain lajini. Olen vain lihonut nyt niin paljon etten kehtaa mennä 😢
Jos voittaisin niin lupaisin mennä taas tunnille uudet Sporting Way supplex housut Stripes marine-housut jalassa 💪

Inkeri

Kuntosali ja liikunta rakkaan puolisoni ja karkeakarvaisen seisojani kanssa ovat tärkeimmät tällä hetkellä. Sportin Way supplex housut Stripes Fire olisivat talvella todella makeat.

Pisamiina

Nää tulis todella tarpeeseen! Alkaa olla melko kulahtaneita kaikki mun trikoot. 😊 Mun lajit ovat crossfit ja painonnosto. En vois enää elää ilman! Ja mun lempparipökät olisi nuo Sporting Way supplex housut Port navy-värissä. 😊

Lintu

Kesän olin ilman jumppia ja nyt taas liikunta maistuu. Tänään kävin kahvakuulatunnilla . Kaikki muut tunnit käy paitsi Zumba.
Mustat mandala housut ottaisin.

AS

BodyWorkoutissa, vähän salilla ja sauvakävelyllä käydään lasten kanssa peuhaamisen lisäksi, Sporting Way supplex housut Stripes fire tulisivat tarpeeseen ja olisivat tosi kivat.

Krista

Sporting way supplex Stripes fire. Tykkään ryhmäliikunnasta, jonkun oitää vähän potkia mua tekemään... Jotain tanssia haluaisin kokeilla ja burleskia!

Vendela

Juokseminen ja Brassipeppumuokkaus. Mun makuun olis noi Sporting Way supplex housut Stripes musta -housut.

RitvaSinikka

Kuntotanssi ja koiran kanssa kävely ovat lajejani.
Noista treenipöksyistä miellyttäisi eniten Stripes fire tai Mandala😊

Riksu

Lempilajininon ehdottomasti LessMillsin BodyPump sekä HiiT-treeni. Kunhan tästä kunto vielä kohenee ja painontippuu, haaveilen, että pääsen juoksemaan puolinaratoonin.
Lempipöksyt ois Sporting Way supplex leggins Blossomit. Sopii mukavasti tällaselle räväkälle ja iloiselle nelikymppiselle.

Tiivi

Lenkkeily, ryhmäliikunta, sali,vesijuoksu. Nyt olen ottanut myös joogan ohjelmaan. Tykkään.
Sporting Way supplex stripes fire-housut näyttävät nostavan "kaikkea." Eli ne mielyttävät eniten.

Pia

Kaikenlainen liikunta juoksusta joogaan. Hurahdin kyllä ihan noihin ihaniin kukallisiin supplex leggareihin.

Nipsu

Yritän harrastaa liikuntaa monipuolisesti, lenkkeily ja juoksu ovat loistavia kun haluaa selvittää ajatuksiaan. Tänä syksynä olen lisäksi innostunut kahvakuulasta, joten housut saisivat pysyä paikoillaan.

Valintani olisi arviosi perusteella sporting way supplex capri.

pumpuli

Alkusyksystä aloitin kevyen metsäjoogan koska olen erittäin huono liikkuja. Ttkästyin joogaan ja nyt olen aloittanut reippaat kävelyt metsässä, syksyn värit ovat niin upeina! Minulla on paniikkihäiriö sekä sosiaalisten tilanteiden pelko joten olen ottanut ison harppauksen ja lähtenyt ihmisten ilmoille. Vaikka kuinka pidän räväkistä väreistä niin valitsen Sporting Way supplex housut Stripes mustat, koska räväkissä tuntisin itseni liian ”esillä” olevaksi.

Akka

Uiminen ja pyöräily on sellaisia asioita mitä tulee puuhailtua kun liikkuu. Sporting Way supplex housut Stripes fire oli valikoimasta sellaiset jotka pisti silmään.

Sasamaarit

Lempilaji on maastokävely ja -juoksu mäkisessä maastossa - ja vielä koiran kanssa. Suosikkivaate mallistosta on Sporting Way supplex Stripes marine -housut.

Jenu

Kuntosali, pyöräily ja kaikenlainen tanssi 😊
Ja lempparihousut oli Sporting Way supplex housut Mandala 😍

Nonttu

Käyn ryhmäliikuntatunneilla joista pumppi on suosikkini. Lisäksi pyöräilen ja kävelen paljon.
Suosikkini oli mandalat 😍

Parastaikaa

Viimevuodet olen harrastanut lähinnä vesijuoksua ja pyöräilyä. Oikea lonkkani oireili 8 vuotta ja viime vuodet olivat liikunnan osalta rajoittuneita. Nyt 4 viikkoa sitten olen saanut lonkkaan tekonivelen ja toipuminen sujuu hyvin. Kohta pääsen taas kuntosalille ja nämä pöksyt olisivat kyllä kivat. Pidän sinisestä väristä ja niinpä valintani on Sporting Way supplex stripes marine. Mukavaa syksyä sinne Poriin :)

Sarisirkku

Tanssi kaikissa muodoissaan houkuttaa. Salsa on ykkönen parin kanssa tai ilman. Lavis on myös mukavaa. Toki näissä syyssäässä on mukava myös ulkoilla...
Pöksyistä nuo Blossomit ovat ihan näköiseni.

Veerapu

Juoksua ja toiminnallista salitreeniä lähinnä!
Ihastuin eka noihin kukallisiin pöksyihin, mut käytännön syistä haluisin noi Sporting Way supplex housut Stripes marine -pökät.

Olipa muuten tosi kiva selata kun mallit oli niin monipuolisen näköisiä!

MMinne

Suosikkilajina on vuodesta toiseen nyrkkeily.. Ja parhaat housut on ne, joissa on kaikista korkein vyötärö ja napakkakin pitäisi olla! Ehkä noi Mandalat..

Vierailija

Ehdottomasti Blossomit. Lempilaji on telinevoimistelu. Olen niin innoissaan että aikuisille järjestetään kursseja!

Takku

Lempilajini on salilla spinning, se kun on niin kivaa ja helposti saa hien päälle jotenkin vähällä vaivalla :) Mandalat ovat superhienot, ne valitsisin.

Iiia

Sporting Way supplex housut Mandalat oisi hienot! Harrastan salitreeniä, välillä sekaan pitää tehä jotain aerobista, lenkkiä, porraskonetta..ja kehonhuolto on tärkeää joka helposti jää vähälle.

Miia

1. Kuntotanssijumppa - tanssitaan kaikkia lajityyppejä vaihtelevasti ohjauksen mukaan. Vähän niinku zumba tai aerobic mutta musana lavatansseista lattareihin ja rock'n rolliin :)
2. Kuntosali
Pöksyistä miellyttää eniten Sporting Way supplex housut Stripes fire

HT

Frisbeegolf, varsinkin näin syksyllä, raikas ilma ulkona ja niiin kauniita värejä (sataa vois toki vähemmän).
Pöksyistä aivan ihanat olis Sporting Way supplex housut Stripes fire

Karmakarma

Lenkkeily ja kuntosalilla käyminen ovat kivoja lajeja, koska ne on helppo sisällyttää omaan arkeen. Lempparipöksyt ovat nimeltään Mandala.

Piianeiti

Rakastan juoksemista, Sitä tunnetta että mä voin, jaksan ja saan tehdä niin :)
Blossomit näyttävät kyllä niin hyviltä :)

Niina Ne

Kävely retkiä :) työmatkoja teen kävellen sekä pyöräillen koska en autoa omista ja itse työpäivätkin menevät "treenaamisesta" 

Sporting Way supplex housut Stripes fire on suosikit 

Anne12345

Nuo Blossom-pöksyt sopivat sekä Crossfit-treeneihin että tanssitunnille. Että sellaiset ottaisin! :)

Aa

1. Mun lempilaji(y) ei oo urheilua lainkaan! Tai no, toisella on urheilustatus (ihan syystäkin) vihdoin. Agility ja rally-toko. Eli koiraurheilua! Tämä jos mikä on hommaa missä ei keskittyinen on 99,9 % koirassa ja suorituksessa ja 0 % siinä miltä näyttää tai pysyykö ees ne vaatteet päällä... Erinäisiä wardrobe malfunction -kohtauksia saaneena arvostan todella istuvia rytkyjä treeneissä ja radalla. Lemppari on trikoot ja hyvin istuva, pitkä urheiluteepaita teknistä matskua. Perinteisesti treenivaatteet on mallia "näissä ei näy hiekka ja kuola" joten...
2. ...Leopard-legginsit (Sporting way supplex leggings leopard) on aivan huikeat! Jos näissä huomio kiinnittyy johonkin hiekkatarhroihin niin sitten on hitto huomioijassa vikaa! :D Muutenkin, rakastan pukeutua leikkisästi, koska se ei oo niin vakavaa. Työkaverikin kun on elävä, tunteva otus eikä kone. ;-)

Pia

Lempilaji on jooga, joka on pelastanut suorastaan mun hengen kohta neljän vuoden ajan. Sielu ja ruumis hoituvat slow yogassa. Ihanat Blossom-legginsit on just mulle, kukalliset ja paljon punaista😉

Rita81

Lempparilejejani nykyään ovat barre- ja balletone-tunnit. Niihinkin sopisivat Sporting way supplex leggingsit perusmustana😊

Petu

Ehdoton ykkönen tällä hetkellä on maastopyöräily! Ja housuista kaikken mieluisimmat olis mustat pitkät Mandalat, ihanat!

Satutassu

Tennis, crossfit ja uinti kuuluvat suosikkilajeihin, hyvää vaihtelua. Suosikkihousut olis sporting way supplex housut stripes fire.

Ellimm

Apua miten ihania vaatteita ja ihmisiä joiden päällä vaatteet on kuvattu! <3 mun lempparilajit on lentopallo ja kuntosali, molempia tosin tulee harrastettua aivan liian harvoin... Housuvalikoimasta parhaat mulle ois Sporting Way supplex housut Mandala :D

Kippeläinen

Samba ja salilla käyminen, mun ehdottomat suosikit ja täydentää kivasti toisiaan.
Bombomin mallistosta eniten
Sporting Way supplex Blossom -pökät.

Eltsu

Sulkapallo on ollut viimeaikojen ehdoton suosikki😍 pöksyistä mieluisimmat olis Sporting Way supplex housut Mandala

mariemilia

Blossom legginsit ovat ehdottomat suosikit. Käyttäisin niitä joogassa ja ilmojen taas lämmetessä voisi ne pyörälenkillekkin laittaa =)

Nugga

Reipastahtinen kävely luonnossa useita kertoja viikossa, love it!

Suosikkina "Sporting Way supplex housut Stripes marine", antaisi kyllä lisäpotkua marssimiseeni ;D

Satelma

Kävely ja vatsa-reisi-pakarajumppa on liikuntalajit tällä hetkellä ja kumpaankin voisin käyttää noita Blossom-housuja. Ihanat.😍

HH-88

Lähinnä työmatka pyöräilyä ja vauvan kanssa vaunukävelyä harrastan mutta tarkoitus on aloittaa heti joulun jälkeen enemmän kuntoilua. Blossom on kaunis ja sellaiset haluan jos voitan kokoa 48.

Airiina

On monia lajeja, eli kävelyä, juoksua, kuntolaitteita, kuntojumppaa oikein hikeen, tanssia ja venyttelyä ja vaellusta. Mandala olisi valinta.

Dina

Mun lempilaji on hiihto. Harmittavan vähän sitä pääsee harrastamaan, kun mihinkään hiihtoputkiin en halua mennä. Nuo Blossom-housut on ihanimmat!

Fiona

Kuntopotkunyrkkeilyä ja astangajoogaa harrastan, molempiin lajeihin sopisi mustat Stripes pökät!

Sennu

Tällä hetkellä ainoa liikuntaharrastukseni on reipas kävely. Talven liukkauden tullessa olisi tarkoitus uskaltautua parin vuoden tauon jälkeen kuntosalille. Uudet treenipökät voisivat tuoda paljon kaivattua itseluottamusta!

Pökistä eniten mieleeni ovat mustat stripes :)

Smaikki

Jooga ja juokseminen, mutta salillakin olisi mukava ruveta käymään reilun vuoden tauon jälkeen.

Hienoimmat pöksyt olivat Stripes mustana.

Vierailija

Lenkkeily ja vesiliikunta ovat suosikkini säästä riippuen. Hirmuisesti tykkään mustasta Sporting Way tekninen t-paita 3/4 hihat. Päivi S

Sanli

Mä tykkään uimisesta ja vesijumpassa, tykkään myös pyöräillä, käydä kävelyllä ja hölkkäämässä. Nää Sporting Way supplex housut Stripes marine Plus pöksyt kelpais mulle!

Annika

Menipä tämä viime tippaan: Stripes marine housut näytti niin ihan pirtsakoilta ja mukavan oloisilta, että niitä olisi ihana kokeilla käytössä.

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 35-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017