Nappasin rakkaan Iinan blogista kivan hömppähaasteen, joka sopii hienosti tällaiseen päivään, kun asukuvakansiot kumisevat tyhjyyttään. Tässä siis sekalaisia viimeisimpiä asioita arjestani.

Viimeisin…

…juoma? Vettä olen koittanut hörppiä töidenteon lomassa. Juon ihan liian vähän ja vedenjuonnin lisääminen on joka päiväisellä tavoitelistallani. 

…tekstari? Tänään saapuneessa viestissä kysyttiin olenko vapaana 19.-21.10. messuhommiin ja pistin takaisinpäin menemään iloisena myöntävän vastauksen. Aina kiva, kun saa jotain duuneja sovittua jo vähän pidemmänkin ajan päähän!

…leffa, jonka katsoin? Ei siis minkäänmoista muistikuvaa. Jonkun telkkarista tulleen rainan olen varmaan sivusilmällä vilkuillut ihan lähiviikkoina, mutta ei mitään mieleenjäänyttä. Sitäkään, koska olen viimeksi käynyt leffateatterissa, en onnistu palauttamaan mieleeni.

….uusi sovellus? Viime perjantaina latasin puhelimeeni Booking.comin oman appin, koska jostain syystä hotellivarauksen vahvistaminen ei onnistunut mobiilissa nettiselaimen kautta. Mua itse asiassa ärsyttää, että joka hiton firmalla pitää olla oma äppi. 

…päähänpisto? No se hotellihuoneen varaaminen illalla klo 19, jotta ei vielä tarvinnut lähteä kotiin.

…uusi elämys? Hmm... ei kyllä nyt tule mitään elämyshommia mieleen ihan lähiajoilta. Ehkäpä toukokuun puolella tapahtunut käynti Seikkailupuisto Huikeessa on viimeisin ihan uudenlainen elämys. Itsehän tosin kiipeilin vain yhden ainoan radan.

…ostos? Jos ei ihan vaan ruokaostoksia lasketa, niin tilasin Gaborin sandaalit, jotka olin jo viime viikolla päättänyt ostaa Sokokselta, mutta kokoni olikin ehtinyt jo loppumaan. Eilen kuitenkin löysin ne Zalandolta ja vielä kivemmassa värissä kuin ne jotka alunperin olin aikonut ostaa.

…puhelu? Eilen illalla soitin Tommille ja pyysin, että hän toisi kotiin tullessaan mulle Colaa. Itse olen puolestaan viimeksi vastannut puhelimeen viime torstaina, kun lehtemme uutisdeskistä on soitettu jotain työasiaa. 

…onnistuminen? Yhden kuvauskeikan henkilökuviin olin erityisen tyytyväinen tuossa reilu viikko sitten ja oli mukavaa, että asiakaskin piti kuvista kovasti. Ylipäätään olen tuntenut tänä keväänä onnistumisen tunteita oman yritystoiminnan tiimoilta, sillä töitä on ollut varovaisia ennusteitani enemmän.

…kauppa, jossa kävin? Puuvillan Citymarketissa ostamassa töihin evästä.

…nolo juttu? Menin viime viikolla ihan hätääntyneenä Fonumiin täysin pimentyneen puhelimeni kanssa ollen ihan varma, että nyt se hajosi lopullisesti. Huoltoliikkeen jätkä otti puhelimen räpyläänsä, painoi yhtä aikaa käynnistys- ja kotinäppäintä ja puhelin heräsi hetkessä aivan elinvoimaisena. Hävetti, etten itse muistanut tuota pakkokäynnistys-kikkaa. Mutta tämä "korjausoperaatio" oli onneksi ilmainen! :D

…nauru? Kai minä perjantaina ystävien seurassa välillä nauroinkin? Kyynelehdittyä kyllä tuli ainakin. Ei kun kyllä mä taisin eilen Iinan viestille vähän hihitellä vaikka meidän keskustelun aihe ei niin hilpeä ollutkaan.

…kirja, jonka luin? Bookbeatissa mun viimeisimmäksi loppuun asti saatettu kirja on viime viikonloppuna lukemani Jill Santopolon Valo jonka kadotimme. Ihan ok romaani parikymppisinä tavanneiden Lucyn ja Gaben rakkaustarinasta, joka ei jätä heitä rauhaan, vaikka elämä vie erilleen. 

olen muuten tänä vuonna petrannut hurjasti lukemisen saralla ja olen kahlannut läpi jo 25 kirjaa!  Se on todella paljon, jos vertaa muutamaan edellisvuoteen, jolloin sain luettua ehkä 4-5 kirjaa vuodessa ja nekin pääasiassa joulupyhien aikaan. 

…herkku? Eilen illalla pitkän kuvauspäivän jälkeen muistin laukussa lymyilevän Tupla-patukan ja söin siitä puolet. Se toinen puolikas siis ilahduttaa minua tänään töiden jälkeen!

…itku? Muutaman kyyneleen tirautin aamupäivällä ystävän viestin luettuani. Isommin märsysin ihan muutaman päivä sitten. Siinä missä en muutaman edellisvuoden aikana itkenyt juuri ikinä koskaan milloinkaan, on viime aikoina sisältäni löytynyt ihan uudet hanat.

…halaus? Ystävää halasin viikonloppuna.

…uusi juttu, jota kokeilin? Olen viimeiset viikot koittanut olla nyppimättä kulmakarvojani, sillä haluaisin kasvattaa niistä hieman paksummat. Ja täytyy sanoa, että tämä kasvatusvaihe on aika kammottava. Eli yritän siis kokeilla uutta kulmakarvatyyliä!

…suoritettu juttu to do listalta? Pari ihanan isoa laskua aamulla naputtelin ja laitoin menemään asiakkaille. 

…uusi juttu, jonka opin? Opin kaivoksessa työkeikalla käydessämme kuinka käytetään pelastautumispakkausta, josta saa happea noin 10-15 minuutin ajaksi, mikäli tulee jokin vaaratilanne, kuten vaikka tulipalo. 

Mitäs te olette viimeksi oppineet?

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram