Mustat asut ovat jääneet vähemmälle, mutta nyt olisi vaihtelun vuoksi sellaista kuvissa.

Näitä H&M:n tupsuja on nähty korvissani killumassa aiemmin mm. mustana ja vihreänä. Nyt nappasin kokoelmiini samat vielä tummansinisenä. Mutta mistä löytyisi kyseiset tupsut punaisina? Olen nähnyt korvikset punaisina mm. jonkin naistenlehden sivuilla ihan hetki sitten ja jonkun ihmisen instakuvassakin. Mutta yhdessäkään liikkeessä, jossa olen käynyt, ei ole punaisia korviksia näkynyt. Nettikaupasta tupsukorvikset on saatavilla tällä hetkellä vain mustana. Onko kellään näköhavaintoa punaisista? 

Olen useaan otteeseen hehkutellut mammaosastojen sukkahousuja ja farkkuja. Mutta löytyy kaapistani muitakin raskaana oleville suunnattuja kamppeita. Tämä trikoinen kynähame on merkkiä Mamalicious ja se superkorkean ja vatsalle tilaa antavan mallinsa vuoksi aivan suunnattoman mukava ja muutenkin todella toimiva kaltaiselleni ei raskaana olevalle, mutta muuten vaan keskivartalolihavalle. Oma hamoseni on jo muutaman vuoden vanha, mutta samanmoista on edelleen saatavilla kokovälillä S-XL. Itselläni käytössä koko L.

Tsekkailen aika useinkin mammamallistojen vaatteita, sillä olen tosiaan huomannut, että niiden alaosat ovat omalle vartalomallilleni usein aika toimivia. Vatsaa löytyy, mutta kintut on suhteellisen kapoiset muuhun kokooni verrattuna. Monesti esim plussamallistojen pillifarkut jotka olisivat hyvät vyötäröstä, ovat itselleni löysiä lahkeista, mutta äitiysvaatteista olen sitten löytänyt kapoisempia lahkeita housuista joihin on suunniteltu lisää tilaa vatsalle. Siinä missä tuotteiden varsinaisten kohderyhmäläisten vatsassa potkii vauva, köllöttelee itselläni tilalla ennemminkin kebabrulla. Mutta kun vartalon malli on jotakuinkin sama, niin miksipä ei samat vaatteetkin toimisi. 

Että olipa sulla mahaa sitten mistä syystä hyvänsä, niin jos normimallistojen alaosat tuntuu väärän korkuisilta ja huonon mallisilta, niin kannustan vilkuilemaan myös mammaosastojen tarjontaa. Miinuspuolena asiassa on toksi se, että siellä imetyspaitojen seassa hortoilu voi nostattaa huhuja, jos joku puolituttu sinut rekkien välistä bongaa. :D

hame - Mamalicious / pusero - Kaiio / takki - Mango / kengät - Vagabond / korvikset - H&M

Että näin hyvin meni tämä kokomustaan pukeutuminen. Pilasin synkistely-yritykseni totaalisesti kiskomalla kaiken päälle vaaleanpunaisen takin.

Kommentit (8)

Alissa
10/8 | 

Hemmetin hyvä näköinen musta-vaaleanpunainen yhdistelmä!! Ja kiitos mammaosastovinkistä... En ole toistaiseksi siellä visiteerannut, mutta ehkä nyt uskallan.

Vierailija
11/8 | 

Oon tainnu käyttää mammojen sukkahousuja vuosia, kun satuin kerran sellaset ostamaan siun hehkutettua niitä. Ainakin hennesin äippäsukkikset on ihan mahtavia! Kiristävät sukkahousumakkarat? Never again.

Joten kiitos, pelastit miut karmeilta sukkahousukokemuksilta :D

Pids
12/8 | 

Punaisia oli H&M.n nettikaupassa ja myi samantien loppuun. Kannattaa kuitenkin vilkuilla, josko erää tulee lisää..

Vierailija
14/8 | 

Näköhavainto punaisista tupsukorviksista Itiksen H&M:ssä lauantaina.

Veera
Liittynyt2.9.2015
15/8 | 

Ou nouuu!!! Miten mä tästä nyt Itikseen pääsen??? :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Emss
16/8 | 

Myös Jumbon H&M:llä punaisia bongattu toissapäivänä! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram