Ai että mietinkö mä aina tosi tarkkaan mitä mä laitan päälle? Juu en.

Nyt kesällä töihin lähtiessä on kyllä silmät sikkurassa sattunut aamuisin välillä päälle hyvinkin sekalaista settiä, kun metodina on ollut poimia ensimmäisenä käteen osuvia vaatekappaleita sängyn viereltä ja siitä haukotellen matkalla olohuoneeseen.

Edellisen päivän puolipitoinen paita tuosta arkun päältä (ja paskat... lattialla se pusero kyllä oli, mut yritin kuulostaa edes vähän siistimmältä ihmiseltä). Sitten mytyssä olevat supermukavat trikoopöksyt sohvan käsinojalta ja ekat eteisessä vastaan tulevat helposti jalkaan menevät kangastossut. Hups, siellähän tuulee ihan pirusti, joten nappaampa tuosta vielä takinkin. Sen joka on sopivasti siinä keittiön tuolin selkänojalla tyrkyllä. 

Ja sitten lopputulos on esimerkiksi tämä. 

Raitaa, kukka-aplikaatiota, camokuosia. superleveät lahkeet ja vaaleanpunaiset tossut. En nyt ehkä kutsuisi kovinkaan suloiseksi sekamelskaksi.

Mua ei kuitenkaan häiritse tässä kuosien ja värien yhdistely, maastokuosia ja raitaa voisin valita yhtä aikaa päälle ihan tarkoituksellakin, mutta jotenkin näyttää kuin kaikki olis vähän väärän mittaista keskenään. Mut hei, kato ilman korviksia ei oo kuitenkaan ollut asiaa ulos, vaikka muuten ei olekaan peilikuvaa juuri vilkaistu!

No, seuraavana päivänä pyörinkin töissä jo sitten harmaissa collegehousuissa, persikan värisessä trikoopaidassa ja kuvaamon naulakosta löytyneessä vaaleansinisessä fleecetakissa, että siihen sattumien summaan peilaten oon näissä kuvissa ihan true fashionista. :D

 

Kommentit (6)

Vierailija
7/6 | 

Tuohan on tosi hyvän näköinen asu

Veera
Liittynyt2.9.2015
8/6 | 

Siinä on jotain kivaa, mut myös jotain pahasti pielessä. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Salla
9/6 | 

Sulla on ihanan inspiroiva blogi ja vaikka miten sanot että "vauhdissa jotain repäistyä", niin oot aina mielettömän upea! Ehkä se johtuu sun olemuksesta - sussa vaan on sitä jotain, ja kannat mitkä tahansa vaatteet jotenkin mielettömän hyvin! Sun blogi on ihana väripilkku ja inspiroivan erilainen, kun tän päivän tyyli-/muotiblogit on jotenkin kaikki samasta muotista ja rehellisyyden nimissä jotenkin epärealistisia. Lisäksi sulla on kiva tyyli kirjoittaa. Kiitos siis sulle! (Tulipas ylistystä! Oot sen ansainnut!)

Veera
Liittynyt2.9.2015
10/6 | 

No kiitos, ihana ylistys. :)

Mut joo, ehkä ne oikeesti kaameet "vauhdissa repäistyt" jää täällä esittelemättä syystä että ne on oikeasti tosi tylsiä duuniasuja. :D Mut kyllä mä välillä koitan tuoda tänne myös sitä "tylsää" arkeakin.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/6 | 

Kiitos. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram