Muistan vielä pari vuotta sitten arastelleeni asukuvien ottamista julkisilla paikoilla. Etenkin yksinään jalustan ja kaukolaukaisimen kanssa piti aina etsiä jokin syrjäinen paikka, jossa ei kulkisi juurikaan ihmisiä ohi.

Sittemmin olen älynnyt kysyä itseltäni, että entäs sitten, vaikka joku näkeekin ja kattois ihmetellen tai pahasti, ja todennut, että mitäs väliä. Niinpä eilenkin virittelin pöytäjalustani paikoilleen Cafe Jazzin terassilla ja nappailin parit kuvat vaikka ympärillä oli ihmisiä useassakin pöydässä.

Tämä on taas yksi esimerkki siitä miten paljon me arkaillaan tehdä asioita, kun jumiudutaan miettimään, että mitähän muut ajattelee. Ja kun useimmiten kukaan ei tuumaa juurikaan mitään, kun kaikki keskittyy itseensä ja murehtimaan puolestaan, että mitähän muut nyt minusta ajattelee. 

Mä meinasin sanoa, että vietin eilen ihan oikeasti totaalisen vapaapäivän tekemättä yhtään töitä, mut sitten muistin, että teinhän mä yhdet koevedokset illalla. No mutta melkein!

Juhannuksena mä kyllä ihan oikeesti lupaan itselleni päivän tai kaksi ihan totaalisesti irti kaikesta työhön liittyvästä. Tässä on nyt muutama viikko mennyt niin töitä töiden päälle -meiningillä, että on meinannut päästä unohtumaan, että elämässä vois tehdä muutakin.

Koko lauantaipäivä meni aamusta illan terassipiipahdukseen saakka tuolla oranssilla Your Facen trikoomekolla. Ostin mekon jo viime kesän lopulla, mutta en ehtinyt silloin paljoa käyttää. Nyt tuntui siis kuin olisi uuden mekon saanut. Mekon malli on aika samanlainen kuin tämän Junarosen mekon, jota multa löytyy sininen ja musta. Tuo vyötärön rypytys on vaan niin kiva yksityiskohta ja luo omenaisene keskivartaloon ihan minimaalisen illuusion vyötäröstä. :D

mekko - Your Face / sandaalit - H&M / korvikset - Kirju / aurinkolasit - Le Specs

Mulla oli ollut ihan sellainen kuvitelma, että tuo Your Face on merkki, minkä vaatteet ei kokoiselleni pyllerölle mahtuisi. Mutta joskus sitten Kampissa bussin lähtöä odotellessä päädyin tuota ja paria muutakin mekkoa sovittelemaan ja sain todeta, että ainakin noista trikoisista vaatteista löytyy kyllä tällaiselle 48 -kokoisellekin sopivaa. Oma mekkoni siis kokoa XL, joka mielestäni Your Facen suurin koko.

Kannattaa siis joskus uskaltautua niihinkin kauppoihin, jotka tuomitsee päässään vain "normaalikokoisten" kaupoiksi. Saattaa yllättyä joskus positiivisestikin!

 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Kaunis mekko - ja paljon parempi sun päällä kuin mulla, ostin itse vahingossa liian suurena tuon saman mekon. Your face on merkki jossa mitoitus vaihtelee mallista riippuen, juurikin nämä trikoiset voivat olla reiluja tai sitten pienempää mittaa enkä ole logiikkaa keksinyt miksi. Ei auta kuin sovittaa. Mitä muuten tykkäät tanskalaisesta tyylistä?  Esimerkiksi Jackpot jota saa nykyisin Prismoista tai  PartTwo. En ainakaan muista niitä nähneeni päälläsi. Nuokin ovat aika reiluja mitoitukseltaan, kannattanee ainakin katsoa?

Sanna

Lillukkap
2/2 | 

Olen huomannut saman Your Face ja Ril's vaatteissa ettei koskaan tiedä mikä koko pitäisi olla kun koot vaihtelee:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram