Vielä jokunen vuosi taakse päin farkut olivat ehdottomasti yksi kammottavimmista vaatteista mitä saatoin edes ikinä kuvitella. Tai no, yksi meni vielä rankingissä ohi, nimittäin valkoiset caprit. Jälkimmäiset aiheuttavat edelleen puistatuksia, mutta täysmittaiset puhtaanvalkoiset farkut ja minä löysimme yllättäen yhteisen sävelen viime keväänä.

En tasan olisi oma-aloitteisesti kyseistä vaatekappaletta ennakkoluulojeni vuoksi sovittanut, mutta kun sellaiset Marks & Spencerin tyylipäivässä päälleni valittiin, niin katselinkin peilikuvaani positiivisesti yllättynyt ilme kasvoillani. (Suosittelen muuten lämpimästi antautumaan aina välillä shoppaillessa sovittelemaan jonkun muun ehdottamia vaatteita, oli se sitten kaveri tai vaikka vaatekaupan myyjä, voit oikeasti yllättyä tosi iloisesti, kun et tuijottele rekeistä tasan saman näköisiä vaatteita kuin aina ennenkin.)

Talvivaatteelta valkoiset housut eivät mielestäni tunnu, joten farkut lepäsivät kuukausitolkulla kaapissa odotellen lämpimämpää vuodenaikaa ja nyt ne on jälleen kaivettu käyttöön. Ei ne nyt edelleenkään omimmalta vaatekappaleelta tunnu, vaan tässäkin asussa on vähän sellainen olo kuin olisi päällä jonkun muun vaatteet. Mutta, kun kiva on omia rajojaan vähän venytellä ja kokeilla vähän vieraaltakin tuntuvia juttuja. Muuten se oma pukeutuminen jämähtää yksille ja samoille urille. Mikä on tietenkin asia missä ei ole yhtään mitään väärää, kivahan se on jos on oma tyyli löytynyt ja se tuntuu hyvältä. Itsestäni vaan tuntuu, että tylsistyn, jos vedän aina vaan samoilla tutuiksi ja turvallisiksi kokemillani kamppeilla. 

farkut - Marks & Spencer / toppi - H&M / neuletakki - S.T.I / sandaalit - Crocs / rannekoru - Salmiak Studio

Perus pukeutumisneuvoissahan aina kehotetaan meitä muhkumpia mimmejä, että kannattaa valita tummat farkut, koska ne saavat jalkasi näyttämään kapeammilta ja moni pluskokoinen kertoo välttelevänsä vaaleita värejä, koska pelkää niiden "lihottavan". Mutta jos vaaleat värit tuntuisi kuitenkin omilta, niin rohkeasti kokeilemaan. Ei niitä kannata kokonsa vuoksi itseltään kieltää.

Mulla ns. valkoisen pelko on aina liittynyt lähinnä siihen, että pelkään koko ajan sotkevani vaatteeni. Olen valkoisessa vaatteessa aina ihan varma, että istun johonkin maalitahraan tai roiskutan ketsupit syliin. Ja onhan se ahdistava ajatus, että alkais vaikka menkat kesken sellaisen päivän, kun on jalassa puhtaanvalkoista. Onneksi ei itsellä nykyään sitä pelkoa ole, joten jäljelle jää lähinnä ruoalla porsastaminen. Hieman olen valkoisten vaatteiden pelosta ajan myötä päässyt, mutta kyllä näitä farkkuja saa olla pesemässä huomattavasti tiiviimmin kuin värikkäämpiä kollegoitaan. 

Joko olen muistanut hehkuttaa noita Crocsin nahkaisia kiilakorkosandaaleja? Ehkä, mutta vinkkaanpa uudelleen ihan senkin takia, että Crocsin nettikaupassa näyttäis olevan just nyt 25% alennus kaikesta. Leigh Ann -kiilakorkosandaali on tosiaan hieman leveämpi lestiltään ja matalampi koroltaan kuin aiempi Leigh II -sandaali, joka on ollut monta kesää luottokenkäni, eli vielä edeltäjäänsäkin muakavampi. 

Ai saat**a, nyt en kyllä enää suostu lähtemään kotoa ihmisten ilmoille ennen kuin mies suostuu ottamaan tukanajelukoneen käteensä ja siistimään noi kammottavat tursottavat sivumarsut! Pitäiskö pyytää jotain samantyyppistä tukkamallia kuin viime syksynä? :D 

Kommentit (4)

Vierailija
5/4 | 

Ite oon isona rakastunut valkoiseen,kesällä...tekee fressimmän ulkonäön.Tänä keväänä olen ollut rohkelikko ja ostellu sinivalkoista vaakaraitaa😁...eikä näytä yhtään hassummalta muhkunkaan päällä😍

Vierailija
6/4 | 

Minusta tuo on oikein onnistunut kokonaisuus,  tummempi yläosa tasapainottaa mittasuhteita ja harmaa kehystää kokonaisuuden kauniisti. Käsittääkseni tuo tumman hoikentavuus on jo ihan vanhentunut käsitys, ikävä jos siitä edelleen pidetään kiinni....vaatteen muoto ja istuvuus, oikea koko yms. ratkaisee mielestäni enemmän . Ja valkoiset housutkin on turvassa tuollaisen pitemmän neuletakin alla : )

Aba
7/4 | 

Sivumarsut =) repesin,päivän naurut,kiitos piristyksestä!!

Vierailija
8/4 | 

Asukokonaisuus näyttää erittäin hyvältä, itse asiassa valkoiset farkut näyttää sun jaloissa ihan tositosi kivalta :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat