Mä saan valokuvaajana kuulla etenkin naisten suusta tosi usein, että "ei musta saa hyviä kuvia" ja "mä AINA epäonnistun valokuvissa". Se on mun mielestä ihan pa**apuhetta, yhtään ihmistä ei ole vielä mun 10 vuoden uran aikana vastaan tullut, josta ei olisi onnistunutta kuvaa saatu. Mutta niin se vaan on, että kun kuvia otetaan, niin osassa sitä näyttää urpommalta kuin toisissa.

Mutta kaikissa sitä näyttää omalta itseltään, just siltä kun on jonkun sadasosasekunnin verran näyttänyt. Eikä niihin vähemmän imarteleviinkaan ruutuihin kuole ja niitä nähdessään on ihan turha itseään haukkua ja soimata, että "hyiiiii, kun mä oon ruma!". Ne on vaan pieniä poimintoja ohikiitävistä hetkistä niin ne ns. hyvät kuin ne huonommaksikin koetut kuvat. Ei sitä livenäkään ole ihmisellä koko ajan joka suuntaan se imartelevin ja upein kuvakulma ja fotogeenisin hymy. 

Blogiin sitä toki valitsee askuvista ne tietynnäköiset hymyruudut, mutta se on vain osa totuutta. Tämän postauksen kuvat edustaa just niitä toisia silmänräpäyksiä. Molemmat "tyylit" ovat yhtä totta ja niiden kauniimpien   kuvien ja näiden urpoimpien ilmeiden ja kuutosleukakuvien väliin mahtuu vielä vaikka mitä. Näistä kuvista voi vapun kunniaksi poimia vaikka ideoita sitä tilannetta ajatellen, että jäi vappunaamari kotiin. Omankin naaman saa väänneltyä vaikka minkä näköiseksi!

Näin huikeita kuvia saat....

Kun mietit, et mitähän järkeä tässä koko hommassa on

Kun mietit, että ei yhtään jaksais poseerata.

Kun puhut ihan taukoamatta kuvien oton ajan

Kun nostelet raivokkaasti rintsikan olkaimia sulkimen laulaessa

Kun kaivat hanuria ja nostelet hihoja kesken kuvauksen.

Kun tsekkaat välillä, että näkyykö boobsit

Kun ärsyynnyt kiukuttelevaan kameran wifi-toimintoon

Kun sun nenää kaivava mies photobombaa, just kun itse poseeraat tosi coolisti

Kun kärsivällisyys poseeraamiseen loppuu kesken sarjatulen

Kun oot juonut kaverin kanssa skumppapullon puoliksi

Huikeeta ja kuplivaa vappua kaikille! 

Kommentit (10)

Kirppisluuta
4/10 | 

Aivan huippuja. Samaistuin kyllä siihen, että musta ei ikinä tuu hyviä kuvia. Nämä kuvat kuitenkin todisti, että yksikään noista ei ole epäonnistunut. Kuvat saivat hymyn huulille ja noihin on helppo samaistua. Jotenkin armahtaa meidät naiset siitä käsityksestä, että meidän ( itse nelikymppinen) täytyisi näyttää kuvissa huippumalleilta. Tällaiset "epäonnistuneet" täydelliset kuvat kunniaan.

valokuvaaja myös
5/10 | 

Mun "suosikki"palaute kuvattavilta on kyllä "Hyi, kun on kauhee kuva!" Tekisi mieli aina vastata, että en mäkään tuu sun työn jälkeä arvostelemaan :DDD

Sariska
6/10 | 

Piristi edes vähän mun vappua, jota vietän sängynpohjalla järkyttävän kohta 2 viikkoa kestäneen kurkku-ja korvakivun sekä vaihtelevan lämmön/kuumeen kourissa.

Fani58
9/10 | 

:D :D :D piristävä päivän aloitus. Kuulosti tai näytti niin tutulta ... Iloista Vappua !
Ps. ne glitterit silmäkulmassa - tykkäsin

biloba
10/10 | 

Tunnistan niin tuon rintsikoiden kiskomiskuvan. Ja ei, musta ei saa hyvää kuvaa tai sitten luulen olevani paremman näköinen kuin olenkaan, hah.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram