Selasin tuossa statistiikat läpi, että mitä tästä blogista on innokkaimmin kuluneena vuonna luettu. Täytyy sanoa, että ainakin vuoden luetuin postaus tuli ihan puskista, enkä todellakaan osannut sitä kirjoittaessa arvata suosiota. Tämän vuoden aikana tänne blogin pariin on eksynyt paljon uusia lukijoita, joten ehkäpä tästä listasta löytyy postauksia, joita osa teistä ei vielä ole ehtinyt lukea!

Eniten luettu postaus vuonna 2017 kulki otsikolla Mitä tehdä, kun reidet hinkkaavat ikävästi yhteen mekon alla? 

Kysessä siis ilmeisesti aika yleinen ongelma. Tuosta postauksesta kuitenkin löydät sekä mun vinkit, että lisää lukijoiden toimesta kommenttiboksin puolelta. Nyt talvella voi tuon probleeman hetkeksi unohtaa, mutta kyllä se kes sieltä taas koittaa ja sukkikset lentää nurkkaan, joten on hyvä varautua!

Tästä eteenpäin postaukset eivät ole mitenkään lukijamäärien perusteella järjestyksessä, vaan hieman aihepiireittäin.

"Näytän valokuvissa aina ihan kauhealta", on lause, jota etenkin valokuvaajana kuulen harmillisen usein, mutta lienee muillekin tuttu. Eipä siis ihme, että valokuvia ja sitä mikä niissä on totta ja mikä ei, kiinnostaa ihmisiä. Luetuimpien listalla olivat postaukset:

Kaikki ei ole kuvankäsittelyä mikä siltä näyttää, joka näyttää kuinka ulkonäkö muuttuu melko radikaalistikin ihan sekunneissa ja täysin ilman photoshoppia. 

Lohtua koitin tuoda kaikille kuvissa itsensä hirviönä näkeville postauksella Huonoon valokuvaan ei kuole ja sen ohella tykätty oli myös kokoelma postaus Vaihtoehtoinen totuus - epäonnistuneet asukuvat.

Toinen aihe, joka nousi luetuimpien postausten listalla oli itsetunto. Tästä aiheesta voit lukea postauksista Itsetunnosta ja muiden mielipiteistä sekä  Mitä hyvä itsetunto minulle tarkoittaa.

Myös avautumiset otsikoilla Paska ystävä ja "Kauheat tissit" ja mahaakaan se ei tajua piilotella, sai huomattavasti normaalia isommat lukijamäärät.

Näin vuosia blogia kirjoittaneena minua ei kovasti yllätä, että kaikki alusvaate- ja uimapuku-postaukset tai muuten vähäpukeisuutta sisältävät postaukset löytyvät kymmenen luetuimman julkaisun listalta.

Yhtenäkin vuonna bikinipostaus sai aikaan hillittömän yleisöryntäyksen vauva.fi:n keskustelupalstalta, kun olihan se nyt kaameeta ja ihmeellistä, kun lihava nainen pukeutuu bikineihin ja julkeaa vielä julkaista aiheesta kuvia. :D Mutta jospa sentään osa teistä lukee niitäkin postauksia ihan vaan sillä ajatuksella, että saa kenties kivoja vinkkejä alusasu ja uikkariostoksille. Tämän kategorian postauksia ovat mm:

Vaaleanpunainen pantteri - Ihanat uudet alusvaatteet

Upeat uikkarit pluskokoisille  ja samaa aihettaa myös Uusi uikkarikauppa pluskokoisille

Huikea hintalaatusuhde! 35 € rintaliivit I-kuppikokoon saakka.

Tästä ei paljoa pukeutumisvinkkejä irtoa, mutta vatsamakkaroita voit sen sijaan bongata. Arkikuva minusta saunomassa sai melkoisen määrän klikkejä.

Ja lopuksi sitten vielä ihan tämän blogin ydinsisältöä, eli pukeutumista! Ihan perus asupostaukset harvemmin nousee luetuimpien listan kärkikahinoihin, mutta tässä muutamia tykätyimpiä tästä aihepiiristä:

4 pukeutumissääntöä

Yksi asu, kahdet kengät - melkoinen ero

Farkkuvinkki koossa 34-54

Samat vaatteet kahdella eri tavalla

Syksyn imartelevin mekko piilottaa kaikki virheet

Näitä tuloksia voinkin tässä nyt alkavaa vuotta ajatellen analysoida. Eli ensi vuonna luvassa siis pelkkää paljasta pintaa, epäonnistuineita asukuvia ja itsetuntopaasaamista! :D No, jospa ei kuitenkaan niitä pelkästään. Mutta erilaisia vertailuja noihin asukuvahommiin voisi tehdä enemmän ja muutama muukin ajatus näistä kyllä nousi. Sillä Tyyliä metsästämässä meinaa olla pystyssä edelleen vuonna 2018!

Edellisen postauksen kommenttiboksissa toivottiin vinkkipostausta mistä löytää saappaita isoille pohkeille. Olisiko mielessä jotain muita toiveaiheita? Saa esittää kommenttiboksissa!

Kommentit (3)

Vierailija
4/3 | 

Kiitos kivasta blogista - jatka vaan samaan malliin 😊 Ja rentouttavaa joulunaikaa!

Fani
6/3 | 

Sun blogi on niin hyvä😊ja hauska😄oikein odotan aina uusia päivityksiä. Olen saanut paljon vinkkejä ja uusia ajatuksia pukeutumiseen, kiitos niistä😊Oikein hyvää ja leppoisaa Joulua😊

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram