Mä olin jo postaamassa tämänpäiväisiä asukuvia, mutta tajusinkin, että haluan eka laittaa nämä pari Marks & Spencer -housupostauksesta ylijäänyttä kuvaa. Tänään nimittäin päällä oli osaksi samoja elementtejä, joten aloitetaan kaanon tästä aiemmasta säkeestä ja ne tänään kuvatut kamppeet tulee sitten myöhemmin. (Mulla on muuten hyvä asukuvausputki menossa, muistin tänään ikuistaa kahdet päällä olleet kamat!)

Tämä postauksen kaksi kuvaa on ehkä mun lempparikuvat itsestäni koko alkuvuodelta. Tykkään tuosta kampauksesta ihan hillittömästi ja käytän tuota raitapaitaa niin ahkerasti, että en ole meinannut raskia heittää sitä päältäni edes pyykkiin. Koska housupostauksessa keskityttiin M&S:n kevään uutuustuotteisiin, en viitsinyt sotkea sinne tätä kuvaa, jossa yhdistin brodeerattuihin kamppeisiin tuon jo menneestä syysmallistosta hankkimani karvatakin. Ja ai että, I'm in love! 

farkut, pusero ja takki - Marks & Spencer (farkut kuvauslainassa) / kengät - Dr. Martens / choker - Glitter

Yhdistettyäni karvarotsia aluksi varovaisesti ja varmasti  lähinnä kaikkeen mustaan, tulikin olo, että takki kaipaa rinnalleen kontrastia. Ja ainakin omasta mielestäni lököfarkut ja punaiset Martensit tarjoilevat juurikin sitä.

Tässä asussahan on vähän liikaa kaikkea. On raitaa, kukkaa, lintua, karvaa, tötterötukka ja vielä choker kaulassa. Ja minähän olen yleensä sen kannalla, että vähemmän on enemmän, mutta joskus tällainen sitä sun tätä - tyylien sekamelsa sitten näköjään tuntuukin jotenkin virkistävältä. 

Sanon vielä kerran, mä rakastan tätä asua! :D

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 | 

Hieman kuin minni hiiri olisi alkanut muuttua naakaksi. Ihan kiikunkaakun ettei ole jo aavistuksen iällä tuohon kuosiin.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Olen mielelläni kuin Minni Hiiri, vaikka sitten ikääntyvä sellainen! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Anna
2/8 | 

Olet niin vahva persoona, että sulle sopii tuollainen vähän överimpikin tyyli! Tuo kampaus on ihana, tulee mieleen joku lasten elokuvan hahmo - suloinen😍

Veera
Liittynyt2.9.2015

Joo, kampaus on minustakin kiva just siksi, kun se on jotenkin leikkisä :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

atomi
3/8 | 

Minusta on ihana kun revittelet hassummillakin tyyleillä. Tylsää rouvapukeutumista näkee yllin kyllin, minusta on piristävää nähdä persoonallisia vaatekomboja. Hyvä Veera!

Vierailija
4/8 | 

Mahtava asu! Itsellä on myös karvatakki, mutta koskaan ei tunnu olevan tarpeeksi "hienoa" tilaisuutta sille. Tämän innoittamana taidan ottaa sen arkikäyttöön. Hittoakos sitä vaatehuoneessa roikotan turhanpanttina. Kiitos Veera! ☺️

Veera
Liittynyt2.9.2015

Juu arkikäyttöön ehdottomasti! Joidenkin "hienojen" vaatteiden kanssa tulee helposti sit jo vähän överiolo, mut arkikamppeet saa just hyvän persoonallisen tvistin, kun vetää karvarotsin niskaan. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram