Kun akkainlehdet jälleen näin kevään tullen pursuavat ohjeita rantakuntoon pääsemiseksi, haluaisin jälleen kerran muistuttaa, että rantakunnoksi riittää se, että pääsee paikalle. Ja bikinivartalon saa, kun yhdistää vartalon ja bikinit. Aina löytyy niitä ihmisiä, joiden mielestä uimapuvussa esiintyminen on vain tietyn näköisten ja kokoisten yksinoikeus, mutta heille suosittelen biitsille mennessä silmälappuja, sillä kyllä me isommatkin ihmiset aiotaan kesällä sinne rannalle auringon perässä suunnata.

Tai ainakin minä aion, sillä hankin juuri uuden aivan sairaan hienon uuimapuvun! Se menisi ihan hukkaan vaatekaapissa. Ja olen myös sitä mieltä, että vuosien piilottelun jälleen, myös tissivakoni ansaitsee aurinkoa. Vaikka melkolailla ilman kummempia vartalokomplekseja olenkin saanut elellä, niin rinnat on mulle ollut hieman arka paikka ja etumusta on tullut välillä piiloteltua ihan perinteisen "joku kuitenkin kattoo pahasti" -ajatuksen kiroamana. (Ja niinkuin mullakaan asiaan oikein mikään auttaisi, ei mun etumus siitä pienene, pistinpä päälleni mitä tahansa.) Mutta päätin, että nyt saa loppua, mä en aio hankkia uimapukua poolokauluksella, vaan päädyin tuohon HM+ -malliston huikeeseen nyöriviritelmään. Ja tunnen siinä oloni tosi mahtavaksi. (Harmillisesti kyseinen uimapuku on ainakin HM-nettikaupasta jo loppuunmyyty)

Jos sulta puuttuu vielä upea uikkari, niin nyt on vielä hyvin aikaa etsiä. Tämän päiväisen sään perusteella rantakelit eivät ole vielä ihan heti kulman takana. Selasin kymmeniä verkkokauppoja ja satoja simmareita, ja kokosin tähän postaukseen pienen otannan omia suosikkejani.

Tämän lisäksi voit kurkata pluskoon biitsi-inspiraatiota myös tästä POPSLAM-sivuston kuvakavalkaadista, johon poimivat instasta myös oman uikkarikuvani.

Kollaasien alla aina linkit kuhunkin tuotteeseen. (Ei kaupallisia linkkejä) Ainakin 10 eri nettikauppaa siis mistä etsiä sitä oikeaa, jos ei juuri tämän postauksen poiminnoista mikään kolise. Kannattaa tsekata myös viime vuotinen postaukseni samasta aiheesta, sieltä löytyy vielä jokunen pulju, joita ei tässä mainita.

Onnea metsästykseen! Toivottavasti nähdään kesällä rannalla, me ihan kaiken kokoiset ja näköiset!

MUSTAA JA MESHIÄ

1. Plaisir - Lumingerie  / koot 42-56, C-H

2. Asos Curve / koot UK 16-26

3. KappAhl XLNT tankini / Koot L-XXL

4. Junarose / koot 42-54

5. River Island - Asos / koot UK 18-24

6. Castaluna - Ellos / koot 42-58

 7. City Chic - Asos / koot UK 14-22

 

VÄRIÄ JA RYPYTYKSIÄ

1. Mango Violeta / koot S-XXL (huom plussamallisto, eli n. 42-50)

2. PrimaDonna - Meritta Bra / koot 70-100 B-H

3. Mango Violeta / koot S-XXL (42-50)

4.Figleaves / koot UK 8-22 

5. Forever21 Plus / koot 0X-3X (n 44-50)

6. Forever21 Plus / koot 0X-3X

 

KIVOJA KUVIOITA

1. Curvissa / koot UK 10-24

2. PrimaDonna - Meritta Bra / koot 70-90, C-G

3. HM+ / koot 44-54

4. Yours / koot 44-60

5. Evans /koot 42-60

6. Mango Violeta / koot S-XXL (42-50)

 

PIRTEITÄ BIKINEITÄ

1. Yours / koot 85-100, D-G

2. Curvy Kate - Lumingerie / koot 60-90, E-J

3. Elomi - Ellos / koot 90-100, F-F

4. Elomi - Figleaves / koot UK 34G-44FF

5. Ellos / koot 85-115, B-F

6. Junarose / koot 46-50

 

Kommentit (15)

Elsa / Oi mutsi mutsi
16/15 | 

Hassua, kirjoitin juuri ihan päinvastaisesta kulmasta omaan blogiini, sillä itseäni ärsyttää suunnattomasti tuo yhdistä bikinit ja vartalo ja sulla on bikinivartalo-ajatus. Itselläni ei ole kovinkaan vaikeaa mennä vaikka nyt uimaan, mutta tiedän paljon ihmisiä joille on ja sellainen "otat vaan niskasta kiinni ja menet" asenne ei silloin toimi. Mä kaipaan tähän bodypositive-skeneen enemmän inhimillisyyttä, että on ihan ok olla tuntematta omaa kroppaansa bikinibodyksi, sillä meillä kaikilla on niin erilaiset historiat ja taustat sekä kannustusjoukot ja se joka toimii mulla ei toimi kaikilla. Mä en siis usko, että on on pelkästään päätöskysymys tykätä kropastaan niin, että lähtisi yhtä itsevarmana rannalle mitä me kumpikin varmaankin tehdään. 

Tää kommentti ei nyt liittynyt uikkareihin vaan nää asiat on mietityttänyt itseäni melko paljon muuten. Kivoja uikkareita hei!

Veera
Liittynyt2.9.2015
17/15 | 

No en ole mielestäni koskaan väittänyt, että se mikä toimii yhdellä, toimii kaikilla. Eikä mun oma asenteeni asiaa kohtaan tarkoita, että kaikkien tarttis "tuntea kroppansa bikinibodyksi". Jokaisella on oikeus olla just niin kuin tahtoo ja just niin itsevarma tai epävarma kuin on. Mutta tämä "unohda mitä muut susta ajattelee", nyt vaan on kulma, josta mä haluan asiaa käsitellä. Joitakin tällainen lähestymistapa tsemppaa ja joitakin ei. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
18/15 | 

Mulle toi lausahdus todellakin toimii sillee et jos haluat laittaa bikinit se on tosi ok, enkä koe sitä velvoituksena tai painostuksena bikineihin. Et just se on enemmin tarkoitettu niille tyypeille jotka on sillee dammn voisinko kehdata, sillee et todellakin, kehtaa ja laita ne! Kuin sellasena et kaikkien pitäisi pystyä kokemaan itsensä luontevaksi bikineis ja et on jotenkin epäonnistunut jos ei koe.

Veera
Liittynyt2.9.2015
19/15 | 

Just tämä. Munnkin mielestä se lausahdus on vaan kannustus siihen, että ajatteleepa muut mitä vaan, niin ne bikinit voi tosiaan pukea päälle olipa millainen kroppa tahansa. Eli kannustus unohtaa se median luoma "näin treenaat bikinivartalon" -paine.  Se on sitten jokaisen oma asia  haluaako pukeutua uikkareihin tai uskaltaako niin tehdä. Kenenkään ei oo pakko.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Pallero
21/15 | 

Hyvä aihe, mutta itse isotissisenä pluskokoisena kaipaan aina kaikkiin uikkari/bikiniesittelyihin sitä TÄRKEINTÄ tietoa, onko kaarituet. En voi käyttää ilman kun sitten on tissit navassa ja kuvista ei pysty varmaksi sanomaan. Monestiko on tullut tilattua uikkari kun kuvassa näyttää olevan kunnon kupit rinnoille ja eipä sit todellisuudessa olekaan.

Veera
Liittynyt2.9.2015
22/15 | 

No tässä on linkit kuhunkin uikkariin, joten sieltä nettikauppojen sivulta varmasti ne tärkeät tiedot löytyy ennen kuin menee mitään tilaamaan.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

anonyymi
24/15 | 

Sulla on upee kroppa ja me kaikki lattarintaiset kyllä kadehdimme sun "hinkkejäs". Suurin osa miehistä pitää isorintaisista naisista.

Veera
Liittynyt2.9.2015
25/15 | 

No olipas hölmöjä yleistyksiä. Ei, kaikki lattarintaiset ei tosiaankaan kadehdi, (eikä tosiaan kannatakaan) ja ei, kaikki miehet eivät pidä isorintaisista naisista. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sinituuli
26/15 | 

Samaa mieltä tästä; bikinivartalo on just silloin kun ne pukee päälleen. Ja tuosta aiemmasta yleistyksestä ja kadehtimisesta, ei todellakaan kannata ja todellakaan kaikki miehet eivät ole isojen tissien perään.
Isotissisille lisää uikkareita ja bikineitä Bravissimolta. Ainut mistä itselleni saanut oikean kokoiset bikinin yläosat enää vuosiin.

Anna
27/15 | 

Täällä ilmoittautuu yksi kateellinen lattarinta! Siis tuo upea uikkari ei näytä miltään jos ei ole muotoja. Sun päällä kertakaikkisen tyrmäävä👍

ST
28/15 | 

Uimapuku poolokauluksella...! Tirskun täällä itsekseni, kun en kehtaa avokonttorissa ääneenkään nauraa. Mikä kielikuva!

Mutta siis joo, asialinjalle. Kiitos tästä postauksesta, itselläni on ollut metsästyksessä kans uusi uimapuku, pari kesää sitten hankittu tekele ei oikein kiinnostele enää. Ihan nätti, Klingelistä hankittu kukkakuvioinen uikkari, koko sopiva jii-än-ee, mutta kun siinä oli topatut kupit. Jotka tietenkin tuntuivat märkinä ikäviltä ja kuivuivat hitaasti ja alkoivat lopulta haistakin sitten. Yäk. Näppäränä (not) tyttönä saksin ne pois, olivat onneksi kiinni erillisessä kaitaleessa uikkarin sisäpuolella. Ihan jees, mutta nyt sitten rinnat roikkuu siellä navassa asti, vaikkeivät ole edes kovin isot. Kiitos vain tästäkin, ikä ja painovoima. Niin että jotain tukivärkkiä pitäisi kuitenkin mielellään olla. Taidanpa siis käydä läpi nuo sinun vinkkaamasi mallit.

Vierailija
29/15 | 

Mistähän voisi löytää uimapuvun, joka on oikeasti tarkoitettu uimiseen/vesijuoksuun/vesijumppaan eli löytyisi riittävästi tukea rintaosastoon, löytyisikö hyviä vinkkejä sportti-uikkareista?

Veera
Liittynyt2.9.2015
30/15 | 

Kannattaa tsekata ainakin bombom.fi verkkokaupan tarjonta, siellä on muutama sporttinenkin malli isolla kokoskaalalla.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat