Onko elämässä muuta sisältöä kuin työ? Just nyt oma vastaukseni on, että eipä juuri. Jotenkin olen onnistunut saattamaan itseni tilanteeseen missä päivätöiden päättyessä alkaa seuraava työvuoro omien keikkojen ja kuvien parissa. Ja jos kalenterissa uhkaa tullavastaan yksikin tyhjä päivä, niin kyllä siihenkin jostain keikkaa pukkaa. Eli toisin sanoen en älyä kieltäytyä mistään.

No, pankkitilille tämä tekee toki hyvää. Mutta olis varmaan fiksua välillä pitää vähän vapaatakin, että vois tehdä tienesteillään jotain. 

Viikonloppuna mulla olis lähes tulkoon ihan oikeasti vapaata. (riippuen siitä miten pitkän päivän jaksan tehdä huomenna). Mietinkin nyt, että saisinko itsestäni niin paljon irti, että lähtisin lauantaina oikein festaroimaan. Vaihtoehdot olis Sideways missä kiinnostais Vesta ja A Perfect Circle tai sitten Tampereella South Park, missä voisi käydä katsomassa Amorphiksen ja Mustachen.

Mitään seuraa mulla ei kyllä ole tiedossa, mutta itseksenihän mä muutenkin viihdyn, niin kai sitä muutamat keikankin omassa seurassaan pärjäis. Pitää nyt pari päivää koittaa psyykata itseään, että lähtisin enkä jäis vaan kotiin. Viime kesänäkin jäi niin kaikki kivat kesäpuuhat väliin, että vois koittaa nyt vähän petrata. 

Kun kerran on koko ajan töissä, niin kuvissakin sitten työpäivän releitä. Olen hiippaillut monta päivää putkeen noissa Tokmannista löytyneissä Polan leveälahkeisissa pöksyissä. Kivan kepeät ja mukavat pöksyt, jotka on samalla kuitenkin suht siistin näköiset. Näyttää ihan yllättävän siistiltä tuo housujen ja trikoobleiserin yhdistelmä vaikka kaikki on päätynyt päälle ihan puhtaasti mukavuus edellä.

housut - Pola, Tokmanni / t-paita - Lindex / bleiseri - KappAhl XLNT (saatu) / kengät - OTZ / korvikset -Lindex

Kengistä mun jalkaan ei ole viime viikkoina päässyt juurikaan mitään muuta kuin joko OTZit, Crocsin kiilakorot tai sitten yhdet matalat sandaalit. Miksi ihminen, jonka kenkäkokoelma on kolminumeroinen, pyörittää jaloissaan vain muutamaa hassua paria? :D

Sanoin keväämmällä pitkään etsineeni täydellisen punaista huulipunaa. Ei liian sinistä, ei liian oranssia, vaan just sitä peruspunaista. Ja sitten niitä tuotiin lähes tarjottimella eteeni kaksin kappalein. Toinen oli YSL:n hieman kiiltävä Rouge Pour Couture -puna (sävy 01) ja toinen sitten näissä kuvissa huulilla oleva MACin Ruby Woo. (molemmat huulipunat saatu) Se on mattapuna, mutta lisäsin eilen päälle kiiltoa.

Pidän enemmän YSL:n punan koostumuksesta, mutta pysyvyyden kohdalla tämä MACin tuote kyllä vie eräpisteet. Mutta loistavan värisiä peruspunia molemmat! Pitäisi ehkä kuvata molemmat punat huulilla vähän lähempää ja tehdä kunnon pysyvyysvertailu.

Ja nyt sitten takaisin kuvankäsittelyn kimppuun! Mut on onneks niin kivat henkilökuvat yhteen lehtijuttuun tuossa työn alla, että en malta jättää niitä huomiselle.

 

Kommentit (8)

FruG
9/8 | 

Todella skarppi asu, hyvännäköinen olet punaisine huulinesi.

Zto
10/8 | 

Otzeista... Venyykö noi miten käytössä? Itse arvon kahden koon välillä. Normisti ostan yli-isot aina mutta...

Veera
Liittynyt2.9.2015
11/8 | 

Mulla tää koko 37 on sellanen ihan justiinsa, varvas ihan kärjessä. Että sovittaessa toivois vähän isompaa, mutta seuraava koko on liian iso. Mut kangas antaa kyllä periksi ja muotoutuu.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
12/8 | 

Etkö voisi lähteä asuinkumppanisi kanssa?

Veera
Liittynyt2.9.2015
13/8 | 

Asuinkumppanillani on muita menoja. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
14/8 | 

Tuo maantiejyra sais kylla pysya pois valokuvista. Kampauskin ihan oksettava. Missa naisellisuus?

Veera
Liittynyt2.9.2015
15/8 | 

Onneksi minun elämäntehtäväni ei ole miellyttää sinun silmääsi.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
16/8 | 

Tokmannilta löytyy nykyään tosi kivoja vaatteita ja mukavasti on tarjolla myös reilumpia kokoja. Tällaisia Pola-housuja en ole kyllä vielä bongannut. Mutta pitääpä lähteä etsimään. Kiitos vinkistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat