Joko teiltä tulee pian nää bomberit silmistä ja korvista ulos? Minulta ei, päinvastoin tunnun innostuvan päivä päivältä vaan enemmän. Joten niistä ei ainakaan hetkeen päästä täällä blogissa eroon. Tässä asukuvia keskiviikolta, kun kävin pitämässä yhden koulutuksen. 

Kaivelin viime kesänä ostmani H&M:n superleveät trikoopöksyt talviteloilta ja olenkin viihtynyt niissä melkein koko viikon. Paljaat nilkat julistavat kevään olevan oikeasti täällä.

Tykkäsin muuten tästä cool bitch-kuvasta niin paljon, että laitoin sen koristamaan uusia käyntikorttejani. :D

housut - H&M / t-paita - Kude Design (saatu) / molemmat bomberit - KappAhl (saatu) / tennarit - Puma / aurinkolasit - Lindex / korvikset - YoZen

Ei pihalla sentään vielä ilman ulkotakkia pärjää, joten hiippailin keskiviikkona tuplabomber-setillä. Mut ei yhtään hassuman näköistä, kun tuo kiva kuosi kurkkii vihreän takin alta. 

Huomasin just, että KappAhlilla on nyt -25% alennus ulkotakeista 17.4. saakka, joten tuo vihreän takin saa nyt reilulla viidellä kympillä! Lintubomberia alennus ei valitettavasti koske. 

-Molemmat postauksen bomberit saatu KappAhlilta-

Kommentit (3)

anonyymi
4/3 | 

Sulle sopii nuo bomberit hyvin, mutta meikäläiselle päärynälle ne ei vaan sovi. Ainakaan mulle, kun olen sovittanut. Ihana tuo lintukuvioinen.

Veera
Liittynyt2.9.2015
5/3 | 

Siis itsehän olin pitkään kans ihan sitä mieltä, että nämä ei voi tällaiselle omenalle sopia. Eikä toki kaikki bomberit passaakaan, vaan osa on liian ns. pallon mallisia kireine resoreineen, mutta hieman suorempilinjaiset onkin sitten olleet hyviä. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram